Relatieplanet

Relatieplanet

2.00/5.00 • 9 reviews
M

Relatieplanet.nl stopt per 1 juli

Datingsite en app Relatieplanet.nl stopt vanaf 1 juli. Dat is misschien maar goed ook. Krijg ik dus een e-mail met deze informatie waarin staat dat ik onbeperkt sleutels krijg om berichten te kunnen starten en openen. Log ik in, staat er plots een beperking van 200 sleutels. Zelfs nu proberen ze je nog op te lichten. Het is ook niet meer mogelijk om te betalen wat inhoudt dat je vrij beperkt bent.

Maar wat ik al zei, het is maar goed dat Relatieplanet.nl er mee stopt. Ik lees hier, net als op alle andere fora, enkel negatieve recensies en daar komt nog eens bij dat de website gewoon niet werkt. Als gratis lid kan je werkelijk niets! Geen gesprek starten, geen foto's inzien en zelfs profielbezoekers werden niet getoond. Dit was voorheen 1 van de grotere datingsites en apps van Nederland en nu zijn er maar een handje vol mensen online, helaas terecht.
Dan komen ze dus met de reden dat buitenlandse datingapps Relatieplanet voorbij is gestreefd... De echte waarheid is, naar mijn mening, dat ze er niets aan hebben gedaan om er een succesvol concept van te maken. In de tijd dat apps in opkomst waren, ging het bij Relatieplanet helemaal mis. Waarom? De app werkte heel slecht met veel fouten. Dit kan je ook teruglezen in de appstore recensies. Tevens werkt de site, zoasl ik al heb opgesomd, heel slecht! Veel functies werken gewoon niet goed en ja dan lopen de leden weg!

Ook al is het terecht, en heeft Relatieplanet dit helemaal aan zichzelf te denken. Het is wel spijtig dat zo'n groot bedrijf er mee stopt. Waar gaan alle leden nu heen? Tinder? Waar je niet eens lekker door profielen kan bladeren? Ik moet het allemaal nog zien.

MGTOW 6 jun 2021
Reageer
F

Zijn inmiddels veel betere keuzes dan Relatieplanet. Jouw review weergeeft precies zoals het is. Website en apps met fouten. Het is heel onduidelijk wat je wel en niet kunt als gratis en betaald lid. Je hebt bepaalde sleutels. Denk dat niemand er iets van snapt. Gewoon lekker Badoo gebruiken of een goede Nederlandse datingsite als Lovezone werkt prima.

Freek Janssen 6 jun 2021
G

Relatieplanet en Victoria Milan zelfde profielen

Relatieplanet.nl is zo fake als maar kan. Ik had dus jaren lang een profiel gehad op Victoria Milan die ik vergeten was te verwijderen. Geeft verder niet. Spreekt opeens een mevrouw me aan van dat ze me had gezien op Relatieplanet.... Dus ik zeg dat ik helemaal geen Relatieplanet heb en dat ze waarschijnlijk de verkeerde voor zich had, totdat ze een print screen stuurde! Precies hetzelfde profiel met dezelfde profielteksten en al als op Victoria Milan!?
Alle datingsites spelen tegenwoordig blijkbaar onder 1 hoedje. Feit dat Relatieplanet gewoon ook profielen van een sekssite zoeken geeft eigenlijk wel aan hoe serieus je dit allemaal moet nemen.

Guilian 12 jan 2021
Reageer
A

Net doen alsof er veel leden actief zijn

Op Relatieplanet worden duizenden oude profielen getoond van mensen die al tijden niet meer actief zijn en hun account niet bewust formeel beëindigd hebben. Slechts een zeer klein deel van de leden is recentelijk actief geweest. Wellicht minder dan 10%. Jongere mensen zijn minder actief dan ouderen. Ze zijn er ook sneller weer weg. Als man trof ik er tussen de dames van mijn leeftijd duidelijk de muurbloempjes. Vele vrouwen bedienen zich van foto's van minstens 20 jaar geleden. Dat is om snel op af te knappen. Het gros van de profielen is gebaseerd op standaard tekst, hetgeen snel tot verveling leidt en maakt dat onderscheid nauwelijks is te maken.Meerder keren maakte ik mee dat dames zonder ook maar één aardig woord om meer foto's vroegen. Het belangrijkste: de meeste vrouwen zijn geen betalend lid en een conversatie opstarten met hen is dan überhaupt niet mogelijk. Wellicht wachten en wachten en wachten zij op almaar betere reacties en prinselijke beloften. Schrijf je niet wat ze willen lezen, dan word je te pas en te onpas verder contact geweigerd zonder toelichting. Ik ben er verre van gecharmeerd van. Voor mij is beste omschrijving: zeer teleurstellend, zonde van je geld. Om triest van te worden.

Alex 3 jan 2021
Reageer
P

OMG wat een slechte site

HI Ruim een paar weken active op deze site, ik heb veel dating sites bezocht maar deze is bar slecht ze spreken hier van echte accounts maar ontdek zelf maar, echt NIET de moeite waard. maken gebruik van Chat operators, omdat je hier fysiek niet kunt afspreken. Wat een slechte site en in het gebruikers gemak van de site is ook heel slecht, persoonlijke mening gewoon niet doen is zonde van je geld. Je bent gewaarschuwd bij deze.

Patric 11 jul 2020
Reageer
J

Wat een nepsite

Wat een nepsite is relatieplanet, Je moet eerst een account aanmaken en die is gratis , dan reageren er allemaal leuke mooie jonge vrouwen , die gelijk helemaal geinteresseerd in je zijn, maar die kan je niet versturen zonder eerst een lidmaatschap te kopen, en als je dat gedaan zijn alle reacties ineens weg en wil niemand meer reageren op je , wat je ook doet ze reageren niet meer zoals voorheen wanneer je gewoon gratis lid bent , dit is allemaal in de hoop dat je dan nieuwe lidmaatschap koopt.
Echt een oplichtersbende niet aan beginnen alles is nep echt FAKE

Joep 19 okt 2019
Reageer
J

Trap niet in deze oplichterssite

De mensen die goede review schrijven over Relatieplanet dat zijn de oplichters van Relatieplanet zelf. De profielen die er opstaan zijn gekocht uit het buitenland dus omdat ze dat geld terug willen moet jij credits gaan betalen, wat mensen niet door hebben dat je met operators aan het chatten bent. En ik kan het weten omdat mijn nicht voor hun werkt. Ik was er bij en heb het gezien. Wat jullie met deze informatie is aan jullie' maar trap daar niet in. Pure oplichting!!!

John 16 sep 2019
Reageer
S

nep zooitje Relatieplanet

Beste Relatieplanet!

Als allereerst wat een slecht opgezet zooitje is dit zeg. De meest kansloze site wat ik ooit heb gezien en dat ik hier 30 euro voor heb betaald, voor een maand lidmaatschap en niet eens een hele maand berichten kan sturen, na 1 week ongeveer kan ik nu ineens geen berichten sturen?? Omdat ik jullie door heb?? Kansloos zeg, geen woorden voor.. hopelijk zijn jullie gelukkig met me 30 euro en geniet ervan, maar ik ga ervoor zorgen dat hier werk van word gemaakt, slecht opgezet zooitje. Als je mensen wil naaien, doe het dan goed en niet met zo kansloos gebeuren en half afgezaagde reacties wat niet eens op een vraag/bericht slaat, maar compleet iets anders is. Dit gaat jullie kop kosten en verwijder me maar, heb overal screenshots van. Tot gauw!

Hoogachtend,

Schalk Horstink

Schalk Horstink 10 jul 2019
Reageer
L

Slechte site

Ik vind dat relatieplanet zijn naam totaal geen eer aan doet, ik vind het juist een hele slechte website. En dat terwijl er ook nog eens heel veel reclame voor wordt gemaakt op radio/tv/internet en noem maar op, dan had ik hier wel een stuk meer van verwacht. Maar toen ik eenmaal op de website zat had ik echt zoiets van is dit het jou?! Zware tegenvaller dus en mijn lidmaatschap hier zal dan ook echt geen dag langer duren dan dat ik voor betaald heb.

Lex 9 jul 2019
Reageer
H

Relatieplanet review prima datingsite

Eerder al eens gebruik gemaakt van de diensten van Relatieplanet, een prima datingsite die voldoet aan alle voorwaarden qua leden aanbod en dergelijke. Enig nadeeltje is veel vrouwen niet reageren maar lees dat dit op meer datingsites gebeurd dus dat reken ik relatieplanet niet aan.

Henk 18 mei 2019
Reageer
L

Vrouwen op deze website, hahahaha laat me niet lachen alsjeblieft! Het aantal vrouwen dat hier op zot dat is praktisch nihil en dan heb ik ook nog hele sterke twijfels dat of die vrouwen die hier wel op zitten of zij wel echt zijn of dat dat gewoon vanuit de website aangestuurd wordt. En de mensen die hier op zitten zijn bijna allemaal van ver boven mijn leeftijd, dat maakt het er voor mij ook niet bepaald leuker op. Voor jou zal dit minder erg zijn, omdat wij ook wel wat jaartjes schelen in leeftijd.

Lex 9 jul 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van november 2022.

Over Relatieplanet

Relatieplanet is een datingwebsite met een grote naamsbekendheid in de Benelux. Ze maken gebruik van een datingcoach en zorgen voor continue verbetering van de website. Relatieplanet beschikt over het 'Keurmerk Veilig Daten' en staat bekend om hun goed te bereiken klantenservice.

Relatieplanet is in juli 2021 gestopt.

  • Nog niet geverifieerd