Recreatiepark De Wielen

Recreatiepark De Wielen

4.4 reviewscore • 7 reviews
P

Fantastisch verblijf met perfecte service

Onze ervaring in de Villa was onvergetelijk. Met een groep van 7 personen betraden we een huis dat direct een gevoel van thuis gaf. De inrichting was niet alleen modern en smaakvol, maar bood ook alle gemakken die je maar kunt wensen tijdens een verblijf. Van een volledig uitgeruste keuken tot uiterst comfortabele bedden, alles was tot in de puntjes verzorgd. Het park zelf was een oase van rust en schoonheid, waarbij de gastvrijheid van de eigenaren een warme en uitnodigende sfeer creëerde. Ik kijk er nu al naar uit om dit plekje in de toekomst opnieuw te bezoeken en kan iedereen aanraden hier zijn vakantie door te brengen.

Pieter 6 jul 2023
Reageer
M

Wat aandachtspunten nodig

De camping was over het algemeen netjes en de staanplaatsen prima. Echter, het sanitair liet te wensen over vanwege de veroudering. 's Nachts was er soms wat overlast van geluid, wat de rust verstoorde. Het zwembad voldeed aan de verwachtingen, met voldoende ligbedden voor ontspanning. Desondanks kon het straatwerk rond het zwembad wel een opknapbeurt gebruiken. De kantine bood lekker eten, al vond ik de prijzen aan de hoge kant. Het speeltuintje voor de kinderen was leuk, maar had duidelijk onderhoud nodig. Al met al een prima camping, maar er zijn zeker verbeterpunten.

Martijn de V 9 aug 2022
Reageer
W

Fijne, gemoedelijke camping

Onze vakantie op deze camping was erg aangenaam. We hadden een ruime staanplaats voor onze caravan en camper, omgeven door een vriendelijke en gastvrije sfeer. Het zwembad en de eetgelegenheden boden precies wat we nodig hadden, en de eigenaar en het personeel waren altijd bereid te helpen. Bijna elke avond was er wel iets te beleven, wat voor een leuke afwisseling zorgde. De camping is bijzonder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, met genoeg activiteiten om ze bezig te houden.

W 17 aug 2019
Reageer
D

Uitstekende service en faciliteiten voor gezinnen

Ons verblijf op de camping was fantastisch, mede dankzij de geweldige service van de beheerders. We hadden specifiek om twee naast elkaar liggende plaatsen gevraagd voor ons en onze familie, en dit was perfect geregeld. De camping bood ruime, mooie plaatsen en een scala aan faciliteiten die ons verblijf erg aangenaam maakten. We hebben genoten van de gastvrijheid en de bereidheid van de beheerders om ons verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zeker een plek waar we graag terugkomen.

Daantje en Simon 4 aug 2019
Reageer
E

Ideaal voor jonge gezinnen

We brachten enkele dagen door met onze kleinkinderen op deze kindvriendelijke camping. We waren verrast door de uitgebreide speelmogelijkheden en de veilige omgeving waarin de kinderen vrij konden spelen en fietsen. Het zwembad was perfect voor de warme dagen en de georganiseerde activiteiten, zoals kinderbingo en disco, waren een groot succes. Deze camping bewijst dat het mogelijk is om zowel kinderen als volwassenen een geweldige tijd te bieden.

Emiel 28 jul 2019
Reageer
V

Perfecte locatie voor natuurliefhebbers

Deze camping was een ware ontdekking voor ons als wandelaars en natuurliefhebbers. De ligging nabij zee, strand en polderlandschappen bood ons de perfecte uitvalsbasis voor onze tochten. Schagen, een rustig stadje in de buurt, was een aangename verrassing met zijn gezellige terrasjes en eetgelegenheden. De eigenaar van de camping was altijd beschikbaar en zeer betrouwbaar, wat zorgde voor een zorgeloos verblijf. Hoewel we zelf niet veel gebruik maakten van de kantine/restaurant/bar, leek deze wel een fijne plek voor wie daar behoefte aan heeft.

Victor 19 jun 2018
Reageer
C

Helaas niet nog eens

Hoewel de camping op zich mooi is, werd ons verblijf verstoord door geluidsoverlast van de kantine tot in de late uurtjes. Daarnaast werd er veel alcohol genuttigd tijdens activiteiten, wat in het bijzijn van jonge kinderen geen goed voorbeeld is. De camping lijkt populair bij lokale bewoners, wat voor extra drukte zorgt. Het was teleurstellend dat we een andere plek kregen dan gereserveerd, waardoor we minder zon hadden. Dit verblijf voldeed helaas niet aan onze verwachtingen van een rustige camping.

C 5 jul 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Sint Maarten.

Over Recreatiepark De Wielen

Recreatiepark De Wielen is gelegen te De Wielen 84 in Sint Maarten, Noord-Holland en is een luxueus vakantiepark dicht bij de kust. Het park biedt een ontspannen verblijf met diverse activiteiten. Er is een groot buitenzwembad en fietsverhuur beschikbaar, ideaal voor het verkennen van de mooie omgeving, inclusief de historische dijken en de Kop van Noord-Holland. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor golfen in de nabije omgeving. Het park ligt in de zonnigste regio van Nederland, wat het aantrekkelijk maakt voor alle seizoenen. Bezoekers kunnen genieten van de rust, maar ook van de nabijheid van gezellige plaatsen zoals Schoorl, Callantsoog, Schagen en Alkmaar. Een dagje Amsterdam of Texel behoort ook tot de mogelijkheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sint Maarten, Noord-Holland
  • https://www.recreatieparkdewielen.nl
  • info@recreatieparkdewielen.nl