Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Verkeer Arnhemseweg

Mooi vakantiepark met een leuk zwembad en goed restaurant. Vakantiehuisjes zien er ook prima uit. Het vakantiepark ligt er netjes bij. Het vakantiepark is niet heel groot dus lekker rustig. Wij hebben altijd wel goede ervaringen gehad met TopParken wat dat betreft.

Puntje van kritiek is dat je nog wel wat last kan hebben van het verkeer op de Arnhemseweg. Het was goed hoorbaar. Wellicht kunnen er geluidsschermen geplaatst worden. Dan zal dit vakantiepark zeker een beoordeling van vijf sterren krijgen.

Danny 14 aug 2022
Reageer
J

Prachtige omgeving

Wij hebben een weekje verbleven bij TopParken Recreatiepark Beekbergen. Het ligt op een mooie locatie in het bos. We werden zeer vriendelijk ontvangen en ons wellness huisje was prachtig. Mooi aan een meertje met een leuke tuin. Van leek het allemaal wel nieuw. De omgeving is ook prachtig. Er vallen hier ook genoeg dingen te doen. De Loenense waterval is niet ver van het park en leuk om te bezoeken. Dit kun je bijvoorbeeld met een e-chopper doen. Erg leuk!

Jolanda en Ben 10 aug 2022
Reageer
T

Netjes en modern

In dit park worden steeds meer nieuwe chalets geplaatst. Wij zaten in zo'n nieuwe chalet en daar waren wij wel erg blij mee. Super netjes en modern. Een terugkerend thema bij veel vakantieparken is dat de huisjes wel erg dicht op elkaar worden geplaatst. Ik snap het vanuit financieel oogpunt, maar het is voor de bezoeker wel erg jammer. Daarom geef ik geen 5 sterren, maar 4 sterren.

T.B. 23 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Beekbergen.

Over Recreatiepark Beekbergen

TopParken Recreatiepark Beekbergen, gelegen aan Kuiltjesweg 44 te Beekbergen, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe met luxe vakantiehuizen vlakbij Apeldoorn en Arnhem waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, hondenspeeltuin met hondendouche, activiteitenprogramma, restaurant met terras, snackbar, BBQ service, buitenzwembad, kinderbad, ligstoelen en parasols, speeltuin en mountainbike routes.