Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen

4.6 reviewscore • 4 reviews
N

Topparken Beekbergen, helemaal top!

Huisje was niet heel schoon, dus zelf een beetje schoongemaakt. Helaas was de jaquzzi lek, dus konden we wat minder gebruik ervan maken. Maar deze is netjes gerepareerd! Personeel is erg vriendelijk, zoekt naar mogelijkheden om problemen op te lossen. Ze houden je goed op de hoogte. We hebben ook nog wat geld terug gekregen wat erg fijn is. Nu gaan we de laatste paar dagen extra genieten van ons 6 Persoons Wellness huisje!!
Vorig jaar zijn we in Cromvoirt en bij de schelleberg geweest. Ook dit zijn 2 hele mooie parken.
We komen zeker terug!
Tip voor de interieur verzorger/ster probeer tijd te maken om te dweilen. De vloer is echt heel vies. Wij hebben geen kleine kinderen meer. Maar die kleintjes kruipen over de vloer. Dan is het toch wel belangrijk dat de vloer ook schoon is)
Tot de volgende keer!!.
En het is een prachtig omgeving als je van wandelen en of fietsen houd!!

Naomi van der Meij 10 aug 2023
Reageer
D

Verkeer Arnhemseweg

Mooi vakantiepark met een leuk zwembad en goed restaurant. Vakantiehuisjes zien er ook prima uit. Het vakantiepark ligt er netjes bij. Het vakantiepark is niet heel groot dus lekker rustig. Wij hebben altijd wel goede ervaringen gehad met TopParken wat dat betreft.

Puntje van kritiek is dat je nog wel wat last kan hebben van het verkeer op de Arnhemseweg. Het was goed hoorbaar. Wellicht kunnen er geluidsschermen geplaatst worden. Dan zal dit vakantiepark zeker een beoordeling van vijf sterren krijgen.

Danny 14 aug 2022
Reageer
J

Prachtige omgeving

Wij hebben een weekje verbleven bij TopParken Recreatiepark Beekbergen. Het ligt op een mooie locatie in het bos. We werden zeer vriendelijk ontvangen en ons wellness huisje was prachtig. Mooi aan een meertje met een leuke tuin. Van leek het allemaal wel nieuw. De omgeving is ook prachtig. Er vallen hier ook genoeg dingen te doen. De Loenense waterval is niet ver van het park en leuk om te bezoeken. Dit kun je bijvoorbeeld met een e-chopper doen. Erg leuk!

Jolanda en Ben 10 aug 2022
Reageer
T

Netjes en modern

In dit park worden steeds meer nieuwe chalets geplaatst. Wij zaten in zo'n nieuwe chalet en daar waren wij wel erg blij mee. Super netjes en modern. Een terugkerend thema bij veel vakantieparken is dat de huisjes wel erg dicht op elkaar worden geplaatst. Ik snap het vanuit financieel oogpunt, maar het is voor de bezoeker wel erg jammer. Daarom geef ik geen 5 sterren, maar 4 sterren.

T.B. 23 jul 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over Recreatiepark Beekbergen

Er zijn 4 reviews geschreven over Recreatiepark Beekbergen op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/recreatiepark-beekbergen
  • info@topparken.nl