Plopsa Village

Plopsa Village

3.0 reviewscore • 3 reviews
S

Pasen 2024

Wij ( 2 volwassenen en 2 kinderen) hebben 3 nachten (Pasen 2024) gestaan op deze camping. Er zat een wat oudere man, zeer onvriendelijk met vragen die wij hadden. Totaal niet meedenkend. Een man die gewoon eigenlijk met pensioen moet. Geen warm water voor de afwas. Je verwacht een kindercamping zo dicht bij Plopsaland, maar het sanitair is totaal niet ingericht voor kinderen, geen kinderbadje. Voor een dagje Plopsaland is het ideaal!

Smaling 1 apr 2024
Reageer
M

Vuile vieze sanitair

Bij de wc papier alom op de natte grond. Vuilbakken twee dagen namekaar onaangeroerd vol
Douches “jakkes” !! Afvoerroosters lagen op de wasbakken vol blond haar en in de hoek achtergelaten kinderkleding
Hier wordt duidelijk weinig tot niet gekuisd. Hygiene ver te zoeken.
Gras op camperplaatsen al weken niet meer gemaaid !
Gierig gertje !

Michel 10 okt 2023
Reageer
P

Slecht, ruimte voor heel veel verbetering

Wij verbleven hier een kleine week.
Plekken zijn netjes en ruim. Speeltuintje is ook leuk voor jonge kinderen. En loopafstand tot Plopsa park en aqua (20min)

Maar nu komt de grootste ergernis. Het sanitair wat een tegenvaller. Heel erg vies en dit is nog zacht uitgedrukt.
De eerste dag netjes wezen melden, maar helaas geen schoonmaak te zien. Als je de douche bekijkt wordt je er al misselijk van. Er lijkt al een jaar niet gepoetst te worden. De tegels en douche zien wit van de kalk en de van de haren in het putje kun je een pruik maken.
De druppel en reden van eerder vertrek was toch wel dat de wc bril maar ook de klep en de muur vol zaten met poep. En de heren wc verstopt.
Ook dit natuurlijk gemeld bij de receptie en die de klachten goed opvangen maar ook niets voor elkaar krijgen!

Ik ga niet meer terug! En zal het zeker niet aanbevelen.

Pijnappels 13 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Village

Als ideale uitvalsbasis voor de populaire Plopsa-parken in de buurt, kun je terecht bij Plopsa Village te Duinhoekstraat 101 in De Panne. Dit is een uniek thema-vakantiepark met een magische ervaring voor gezinnen die dol zijn op de avonturen van Studio 100-personages. Gasten kunnen verblijven in kleurrijke en comfortabele vakantiehuizen, speciaal ontworpen om aan de behoeften van gezinnen te voldoen. Het park biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten voor kinderen, waaronder een overdekte speeltuin, een buitenzwembad en animatieprogramma's. Bovendien kunnen gasten gemakkelijk toegang krijgen tot de naastgelegen Plopsa-parken, waar ze kunnen genieten van spannende attracties, shows en ontmoetingen met hun favoriete tv-personages.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.plopsavillage.be
  • info@plopsa.be