Reviews (6)

 • Vincent

  Plopsa snel weer open

  Ik hoop enorm dat de maatregelen snel weer worden versoepeld en dat dingen als Plopsa dus snel weer open mogen.

  Kinderen zitten er echt weer om te springen om ergens naartoe te kunnen en zich weer helemaal uit te leven en lekker hun energie kwijt kunnen.

  En papa en mama kunnen ook wel weer wat rust gebruiken hahaha in plaats van dat we de kinderen thuis moeten zien te vermaken.

  Vincent 3 mei 2020

 • Sanne

  Leuk voor kinderfeestje

  Als je nog op zoek bent naar iets leuks voor het kinderfeestje van je zoontje of dochtertje, dan kan ik Plopsa wel aanraden! Het is even een bedrag dat je neer moet tellen, maar het is geheid een succes voor de kinderen die je mee neemt. Mijn zoontje en mijn dochtertje hebben hier allebei een keer hun feestje gevierd en dan wel met de concessie dat ze dan niet al te veel vriendjes mee mochten nemen, want dat is dan wel te duur. Beide kinderen mochten bij mij vijf vriendjes en/of vriendinnetjes uitkiezen om mee te nemen en dan was het qua totaalbedrag nog redelijk te doen. Daarbij hebben ze de dag van hun leven gehad, wat voor ons als ouders natuurlijk ook alweer heel wat goed maakt.

  Sanne 14 jan 2020

 • Kabouter plop

  Plopsa lengte grens

  Bij Plopsa heb je bij heel veel attracties een minimale lengte waaraan de kinderen moeten voldoen voordat ze er in mogen.
  En als je dan als kind zijnde te klein bent dan is er helemaal niet zo veel aan.
  Kinderen snappen ook niet waarom hun vriendje ergens wel in mogen en zij niet terwijl ze even oud zijn (maar dus niet even lang).
  Dus mocht je naar Plopsa gaan, dit is wel even iets om rekening mee te houden wil je geen teleurgestelde koppies zien.

  Kabouter plop 9 jan 2020

 • Maarten

  Coevorden Drenthe Plopsa heel leuk park

  Ik hem geboren en getogen in de gemeente Coevorden en er zal ook wel iets heel geks moeten gebeuren, wil ik hier ooit nog eens weg gaan. Natuurlijk wel voor een vakantie of een bezoek, maar zeker niet om naartoe te verhuizen mijn familie woont allemaal hier in de gemeente en ik zal hier ook blijven.
  Mijn vrouw en ik zijn hier getrouwd op het oude gemeentehuis, niet het nieuwe gebouw trouwens.
  Het oude gebouw had veel meer sfeer vond ik, het nieuwe gebouw is zo kil dat is wel wat jammer, maar wel handig dat dit nu in het centrum zit.
  Ik ben heel trots om te zeggen dat ik in de mooie gemeente Coevorden woon! Maar goed, nu jullie weten wie deze review plaatst, even on-topic.
  Mijn kinderen gingen eens per maand naar Plopsa in Coevorden en ze kwamen elke dag met een grote lach thuis! Het is heel fijn om zoiets dichtbij huis te hebben en denk dan ook echt dat voor kleine kinderen dit een van de leukste parken is van Nederland.

  Maarten 9 dec 2019

 • Wesley

  Lengtemaat

  Plopsa indoor Coevorden is een perfect speelparadijs voor als het een keer minder goed weer is en je wilt wel iets leuks gaan doen met je kleine kinderen.
  Ze vermaken zich hier prima een hele dag en ook een volgende keer hoef je niet bang te zijn dat ze het dan saai zullen vinden.
  Waar je alleen wel rekening mee moet houden, is dat er best een aantal attracties zijn waarbij je minimaal een bepaalde lengte moet hebben.
  De kinderen die kleiner zijn, mogen hier dus niet in en dat kan voor teleurstellingen zorgen.
  Als je ze hier op voorbereid is het misschien niet zo’n probleem, maar vaak willen kinderen dan juist graag in de attracties waarvoor ze nog te klein zijn en dan zit je met verdrietige koppies.
  Dus het is echt een heel leuk familie uitje, maar je dit is wel iets waar je van op de hoogte moet zijn en rekening mee moet houden.

  Wesley 30 jun 2019

 • Margreet

  Plopsa echte aanrader

  Wij zaten een weekendje met de familie in het center Parcs in dalen en binnen de familie hebben we op het moment behoorlijk wat klein grut rondlopen.
  Op een regenachtige dag besloten we met zijn allen naar Plopsa te gaan wat er in principe naast zit dus je bent er zo.
  Wat bleek nou, dit is een waar speelparadijs voor jonge kinderen en het is ook nog eens overdekt dis voor een regenachtige dag ideaal.
  Onze kinderen en neefjes en nichtjes hebben de tijd van hun leven gehad en ook voor ons volwassenen was meer dan genoeg te doen om ons te vermaken.
  Dus mocht je een keer in die center parcs zitten, of je bent gewoon in de buurt van dalen / Coevorden, dan is Plopsa absoluut een aanrader voor jong en oud!
  Maar vooral voor jong natuurlijk.

  Margreet 5 jun 2019