Playmobil

Playmobil

4.7 reviewscore • 10 reviews
A

Snelle oplossing voor ontbrekende stickers

Ik kocht meerdere Playmobil-sets voor Kerstmis. Een van de sets miste de stickers. Ik nam contact op met Playmobil via e-mail en ze stuurden de ontbrekende stickers op. De kwaliteit van de items was goed en ze waren goed verpakt voor levering. Deze ervaring toonde aan dat Playmobil een betrouwbare en responsieve klantenservice heeft, waardoor ik gerustgesteld werd dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Anouk S 16 jan 2023
Reageer
B

Geweldige aankoopervaring ondanks scepsis

Ondanks de gemengde beoordelingen online besloot ik mijn gevoel te volgen en een bestelling te plaatsen bij Playmobil op 28 november. Ik was zeer blij met mijn beslissing. Alles werd binnen twee weken geleverd, ondanks de voorspelde levertijd van maximaal acht weken vanwege poststakingen en de kerstdrukte. Alles kwam op tijd aan, netjes verpakt en zonder problemen. Ik ben Playmobil erg dankbaar voor mijn succesvolle eerste bestelling. Hoewel het nu misschien niet realistisch is om een snelle levering te verwachten, is het voor verjaardagen of andere gelegenheden zeker een goede optie als je wat extra tijd voor levering incalculeert.

Bas 10 dec 2022
Reageer
E

Fantastische klantenservice

Ik had een geweldige ervaring met de klantenservice van Playmobil, met name dankzij Angela. Omdat de website problemen had met het bestellen van onderdelen, nam ik rechtstreeks contact op met de klantenservice. Mijn kinderen waren onderdelen van hun Ghostbusters-speelset kwijtgeraakt, maar deze werden onmiddellijk nagestuurd na mijn verzoek. Dit was de beste klantenservice die ik in jaren heb ervaren, echt lovenswaardig.

Emma B 16 nov 2022
Reageer
L

Klantenservice bij ontbrekend onderdeel

Ik had een zeer positieve ervaring met de klantenservice van Playmobil. Mijn dochter kreeg een Playmobil-set voor haar verjaardag, maar helaas ontbrak er een onderdeel. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, reageerden ze snel en beleefd. Ze bestelden het ontbrekende onderdeel voor mij en hielden me op de hoogte van de voortgang. Het ontbrekende onderdeel ontving ik eerder dan verwacht. Ik ben erg dankbaar voor hun efficiënte en vriendelijke service.

Laura 16 jun 2022
Reageer
T

Klantenservice en productkwaliteit

Ik kocht een Playmobil-product voor de verjaardag van mijn kleinzoon. Bij het in elkaar zetten bleek het product van uitstekende kwaliteit te zijn, duidelijk gemaakt met hoogwaardige mallen. Helaas ontbrak er een wielnaaf. Ik nam contact op met de klantenservice en binnen 24 uur bevestigden ze dat het vervangende onderdeel werd opgestuurd. Ik ben van plan om in de toekomst meer van hun producten aan te schaffen vanwege de hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice. Mijn kleinzoon geniet uren van zijn speelgoed, en ik ben dankbaar voor zo'n kwaliteitsproduct.

Tim 29 jan 2022
Reageer
I

Snelle vervanging van ontbrekende onderdelen

Mijn zoon, die gek is op piraten, kreeg verschillende Pirate Playmobil-sets voor Kerstmis en zijn verjaardag in januari. Een van de sets, een piratenhol, miste een deel. Ik e-mailde Playmobil en legde het probleem uit. Ze reageerden onmiddellijk door het juiste deel op te sturen en boden hun excuses aan. Ik ben erg blij met de oplossing en mijn zoontje is weer een blije kleine piraat.

Iris 16 mrt 2021
Reageer
A

Uitstekende speelgoedkwaliteit, levering kan beter

De speelgoedkwaliteit van Playmobil is uitstekend en de leveringsservice efficiënt. Echter, ik was teleurgesteld dat niet alle items in dozen werden geleverd, maar soms in zakken. Dit staat vermeld bij de bestelling, maar het is niet ideaal als cadeau. Mijn kinderen waren verward toen ze hun cadeaus openden en een zak Playmobil-onderdelen vonden. Als de items in dozen zaten, zouden ze tenminste zien wat erin zit. Dit is een punt waarop Playmobil zou kunnen verbeteren, vooral als het gaat om de presentatie als cadeau.

Anne02 28 feb 2021
Reageer
S

Onberispelijke klantenservice

Ik kan niets dan lof uiten over de klantenservice van Playmobil. Ik had te maken met twee bijzonder aardige en behulpzame medewerkers, Jo en Michelle. Er ontbrak een onderdeel en ik had wat reserveonderdelen nodig. Ze werden zonder problemen opgestuurd. Mijn 4-jarige kind is hierdoor heel gelukkig en ik als moeder ook! Playmobil te gek speelgoed!

SHF 20 nov 2020
Reageer
N

Snelle oplossing bij beschadigde levering

Toen mijn Playmobil-bestelling vanochtend aankwam, was een van de dozen beschadigd. Ik nam contact op met de klantenservice en sprak met een medewerker genaamd Joanne. Ze was ontzettend vriendelijk en behulpzaam en handelde alles meteen af. Ik ben erg onder de indruk van deze briljante service en zou Playmobil ten zeerste aanbevelen voor je kinderspeelgoed.

Nina 28 okt 2020
Reageer
R

Snelle levering vanuit Duitsland

De levering vanuit Duitsland door Playmobil was verbazingwekkend snel. De speelgoedkwaliteit is geweldig en gaat een leven lang mee. Het was vroeger lastig om bepaalde sets in de winkel te vinden, maar de online winkel van Playmobil UK heeft dit probleem opgelost. De prijzen zijn over het algemeen gelijk aan of goedkoper dan bij Amazon, en de levering is zeer betrouwbaar. Leveringen komen binnen twee dagen direct uit Duitsland, zelfs voor de meest zeldzame sets. Het online kopen is eenvoudig en probleemloos.

Rick 6 jul 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Playmobil

Playmobil is iets wat vrijwel ieder kind en ouder kent door het unieke speelsysteem waarbij je de wereld in het klein kan nabootsen en ervaren. Door de jarenlange ontwikkeling en nieuwe ideeën is Playmobil speelgoed beter dan ooit en zorgt het voor langdurig speelplezier voor kinderen. Er zijn al enkele miljarden speelfiguren over de toonbank gegaan in alle voorgaande jaren waardoor het aan algemeen begrip is geworden. Het is een speelproduct van zeer hoge kwaliteit waardoor je er lang plezier van hebt. Ga snel naar de website van Playmobil.nl en kijk wat er allemaal te koop is. Ook leuk voor kinderen is dat je kleurplaten kan downloaden op de website.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.playmobil.nl
  • directservice_nl@playmobil.de