Pasfoto.me

Pasfoto.me

3.7 reviewscore • 3 reviews
M

Succes met zelfgemaakte fotos

Helemaal toppie! Voor een geslaagde foto moet je wel zelf aan de slag en goed de tips opvolgen. Maar als je dat doet dan kan je wel wat moois krijgen. Mijn gemeente heeft mijn foto zonder problemen geaccepteerd. Het succes van deze online service hangt echt af van hoe goed je naar de gegeven adviezen luistert want als je niet goed oplet snap ik wel waarom het mis kan gaan zoals ik lees in overige reviews maar bij ons is het super gelukt. Ik ben super tevreden!

Mees Pol 14 aug 2023
Reageer
S

Opgelicht door pasfoto.me

Let op mensen; je wordt misleidt bij bestelling van producten via pasfoto.me. Geüploade foto's worden meermaals goedgekeurd bij en na de bestelling. De foto's worden naderhand (blijkbaar) afgekeurd door de webwinkel. Als je vervolgens om je geld vraagt krijg je niet al je geld terug! Oplichters! Ga gewoon naar een pasfotowinkel in de buurt. Zo ondersteun je ook lokale economie.

Simo 15 jun 2023
Reageer
J

1-jarige vond dit beter dan gewone pasfoto

Ons dochtertje van 1 jaar moest op de foto en dat was een drama bij de lokale fotograaf. Thuis geprobeerd met deze service en het resultaat is geweldig! Je moet natuurlijk wel zelf een goede foto kunnen maken maar de pasfoto's werden snel geleverd en zonder problemen geaccepteerd door de gemeente. Een moderne oplossing die echt werkt in 2023.

J O 11 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Pasfoto.me

pasfoto.me is een handige online service waarmee je zelf een perfecte digitale pasfoto kunt maken. Het platform houdt zich aan dezelfde eisen als een professionele fotograaf, waarbij wordt gelet op kwaliteit, maatvoering, achtergrond, gezichtsuitdrukking, houding, belichting, positionering en het al dan niet dragen van een bril. Met pasfoto.me heb je alles wat je nodig hebt om zelf een pasfoto te maken. Het is een handige oplossing voor iedereen die snel en gemakkelijk een pasfoto van hoge kwaliteit wil hebben, zonder een bezoek aan een fotograaf. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform is het eenvoudig om aan alle vereisten te voldoen en een perfecte digitale pasfoto te creëren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://pasfoto.me
  • info@pasfoto.me