Partywinkel

Partywinkel

3.00/5.00 • 5 reviews
R

Niet bestellen

Helium gekocht ballonnen lagen na een uur al op de grond.
Ballonnen waren speciaal voor helium en ook de folieballonnen waren goede kwaliteit ballon ook speciaal voor helium.
Aangegeven bij partywinkel dat de ballonnen na een uur al op de grond lagen.
Ze nemen weinig tot geen moeite om hier iets mee te doen.
Was niet hun probleem.
Tank was voor 50 ballonnen na 4 folieballonnen van 30x20 en 15 normale ballonnen was de rank leeg vind t echt bizar ook hier geen reactie voor mij was t gelijk de laatste keer
Kind verdrietig en verschrikkelijke klantenservice

Roy 20 sep 2021
Reageer
K

Dubbelgevouwen

Mijn artikelen kwamen in een te klein doos waardoor bijna alles dubbelgevouwen, gevouwen was. 1 pakketje was kapot (open) waardoor het product beschadigd is geraakt. Waarschijnlijk doordat het pakket net te groot voor het doos was.
Vreselijk, feestartikelen en feestborden wil je niet gevouwen hebben :)

Kimberly 2 apr 2021
Reageer
I

Partywinkel verzendkosten 3 euro

Voor 50+ euro bij Partywinkel.nl aan slingers, ballonnen, etc. gekocht. Kom ik bij de betaalpagina, moet ik nog 3 euro nog wat betalen aan verzendkosten. Het is dat ik mijn hele winkelwagen al vol had gegooid en de website 3 keer ben doorgelopen, anders had ik de website per direct weer verlaten. Je mag toch verwachten dat als je voor zo'n groot bedrag inkoopt, voor nota bene je baby die 1 jaar wordt, dat er geen gekke kosten overheen komen. Heel spijtig. Bestelling komt volgende week donderdag, mag toch hopen dat, ondanks de verzendkosten, alles naar wens is.

Ingrid 29 aug 2020
Reageer
S

Kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje geeft met een bepaalt thema, dan zit je hier goed! Ze hebben er van alles en nog wat te koop, dus je kunt daar dan je lol op.

Voor zowel mijn zoontje als mijn dochtertje heb ik hier spullen vandaan gehaald en ze vonden het helemaal geweldig. En het is er absoluut niet duur, wat ook heel erg fijn is.

Sandra 13 jul 2020
Reageer
T

Partywinkel.nl review

Partywinkel.nl is een ideale website om even snel iets te bestellen als iemand jarig is. Ik kocht hier een Happy Birthday ballon met Helium, die zit dan in een doos, wanneer de ontvanger die openmaakt dwarrelt de ballon omhoog, leuk cadeau voor maar 14,65 euro (inclusief kaartje met tekst).

Pakket werd verstuurd via PostNL met bijgevoegde Track & Trace, top service!

Tim 8 jul 2020
Reageer
Over Partywinkel
  • Nog niet geverifieerd