Partywinkel

Partywinkel

2.4 reviewscore • 7 reviews
A

Zeer slechte ervaring, bestel hier niet!

In eerste instantie 2 bekers gekocht, waarvan 1 niet juist is geleverd. Hier contact over opgezocht, maar zelfs een muur beweegt meer mee. Er was geen oplossing mogelijk. Toen ik vroeg naar een leidinggevende, werd aangegeven dat de klantenservice medewerker de leidinggevende was. Dit is natuurlijk onzin, en al was het wel zo; dan kan deze persoon nog een cursus klanttevredenheid gebruiken.
Na veel gedoe mocht ik ZELF een nieuwe beker bestellen, ze wilden nog wel meedenken in de verzendkosten. De oude heb ik retour gedaan. Ik heb hier tot op heden mijn geld nog niet voor terug gehad. Daarnaast is de nieuw bestelde beker nooit aangekomen en ben ik ook daarvan nog steeds mijn geld kwijt. Er wordt gezegd dat je contact op kunt nemen met de klantenservice, maar zij zijn niet vriendelijk, niet meedenkend en zeer stug. Ik voel aan alles dat ik kan fluiten naar mijn centen. Ik zou hier zeker GEEN bestelling plaatsen, pure oplichterij!

A. 14 dec 2023
w

Hier idem dito. ga klacht neerleggen, naar POSTNL verwijzen, terwijl de goederen nog niet vertrokken zijn... Postnl flipt dan uiteraard.

Ook: wat een hautain gedrag: pakken uit met partywinkel.be webadres en hebben hier zelfs nog geen filliaal, laat staan contact!..
eens kijken waar we nu weer gaan staan als simpele burger

w 16 dec 2023
A

Zij maken geen fouten, alles is of jouw eigen schuld of van de leverancier. Ze denken niet mee, niet in oplossingen. Echt vreselijk. Een klacht wordt niet serieus genomen. Klantvriendelijkheid staat hier zeker niet op 1 op het prioriteitenlijstje! Gezien de hoeveelheid mensen die hetzelfde noemen, toch bijzonder dat ze niet naar zichzelf gaan kijken!

A 16 dec 2023
V

Daar is bol.com toch een stuk beter in om er maar 1 te noemen. Vriendelijk en klantgericht. En tot inspanningen bereidt… en het excuus van deze periode? Wees pro-actief!

Van keer 16 dec 2023
v

Bedrog

Bedrog ! Bestel hier niet ! Alles werd besteld voor een gender reveal en hetgeen gevraagd werd was totaal niet wat geleverd werd. Simpele fluitjes werden toegezonden ipv poeder kanonnen. Ik probeerde de service te contacteren zowel telefonisch als WhatsApp waar geen enkele respons of respijt werd betoogd !!! Zeer triestig ! Zeker als de gender reveal van je eerste verwachte kindje in duigen valt !!!

Deze firma zouden ze moeten sluiten !!!

van leynseele timothy 8 mrt 2023
Reageer
R

Niet bestellen

Helium gekocht ballonnen lagen na een uur al op de grond.
Ballonnen waren speciaal voor helium en ook de folieballonnen waren goede kwaliteit ballon ook speciaal voor helium.
Aangegeven bij partywinkel dat de ballonnen na een uur al op de grond lagen.
Ze nemen weinig tot geen moeite om hier iets mee te doen.
Was niet hun probleem.
Tank was voor 50 ballonnen na 4 folieballonnen van 30x20 en 15 normale ballonnen was de rank leeg vind t echt bizar ook hier geen reactie voor mij was t gelijk de laatste keer
Kind verdrietig en verschrikkelijke klantenservice

Roy 20 sep 2021
Reageer
K

Dubbelgevouwen

Mijn artikelen kwamen in een te klein doos waardoor bijna alles dubbelgevouwen, gevouwen was. 1 pakketje was kapot (open) waardoor het product beschadigd is geraakt. Waarschijnlijk doordat het pakket net te groot voor het doos was.
Vreselijk, feestartikelen en feestborden wil je niet gevouwen hebben :)

Kimberly 2 apr 2021
Reageer
I

Partywinkel verzendkosten 3 euro

Voor 50+ euro bij Partywinkel.nl aan slingers, ballonnen, etc. gekocht. Kom ik bij de betaalpagina, moet ik nog 3 euro nog wat betalen aan verzendkosten. Het is dat ik mijn hele winkelwagen al vol had gegooid en de website 3 keer ben doorgelopen, anders had ik de website per direct weer verlaten. Je mag toch verwachten dat als je voor zo'n groot bedrag inkoopt, voor nota bene je baby die 1 jaar wordt, dat er geen gekke kosten overheen komen. Heel spijtig. Bestelling komt volgende week donderdag, mag toch hopen dat, ondanks de verzendkosten, alles naar wens is.

Ingrid 29 aug 2020
Reageer
S

Kinderfeestjes

Als je een kinderfeestje geeft met een bepaalt thema, dan zit je hier goed! Ze hebben er van alles en nog wat te koop, dus je kunt daar dan je lol op.

Voor zowel mijn zoontje als mijn dochtertje heb ik hier spullen vandaan gehaald en ze vonden het helemaal geweldig. En het is er absoluut niet duur, wat ook heel erg fijn is.

Sandra 13 jul 2020
Reageer
T

Partywinkel.nl review

Partywinkel.nl is een ideale website om even snel iets te bestellen als iemand jarig is. Ik kocht hier een Happy Birthday ballon met Helium, die zit dan in een doos, wanneer de ontvanger die openmaakt dwarrelt de ballon omhoog, leuk cadeau voor maar 14,65 euro (inclusief kaartje met tekst).

Pakket werd verstuurd via PostNL met bijgevoegde Track & Trace, top service!

Tim 8 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Partywinkel

Bij deze webwinkel is het niet noodzakelijk om een account aan te maken. Klanten kunnen direct doorgaan met bestellen. Als een bestelling op een werkdag voor 23:59 wordt geplaatst, dan wordt deze de volgende dag al geleverd. Verzendkosten zijn vast en laag: €4,75 voor Nederland en €4,75 voor België. Er zijn diverse betaalmogelijkheden, zoals Afterpay, beschikbaar. Alle feestartikelen zijn direct leverbaar en worden verzonden via DHL of PostNL voor een snelle levering. Bestellingen kunnen worden afgeleverd bij een afhaalpunt of thuis. In het geval dat een klant om welke reden dan ook een bestelling wil retourneren, kan dit eenvoudig en kosteloos worden geregeld. Vragen kunnen worden gesteld via Whatsapp, e-mail, telefoon of social media tot 18:00 op werkdagen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.partywinkel.nl
  • klantenservice@partywinkel.nl