Parship

Parship

1.5 reviewscore • 2 reviews
F

OPLICHTERS niet aan beginnen

Oplichters zijn het
Denk om uw centjes
Kijk overal revieuws van Parship
Sluit hier niets af
Abonnementen worden verlengd
Mafia via Duitsland
Sturen deurwaarders achter je aan
Kijk alle revieuws op trustpilot
Zijn nooit meer te bereiken
Dit is oplichting ten top
Oplichting
Kijk uit
Let op uw geld
Begin teniet aan

Fredje 13 mrt 2024
Reageer
H

Parship oplichtersbedrijf

Premium betaald voor een maand. In het begin lijkt het leuk, veel aanbod en ook reacties. Wel vreemd dat je berichtjes krijgt van "dames" die je profiel niet eens bekeken hebben...
Toch een aantal gesprekken aangegaan. Nou ja... gesprekken... hahaha. Het duurt elke keer een eeuwigheid voor je reactie krijgt terwijl de "dames" bijna constant online zijn. Nog een keer vreemd dus.
Echter, het ergste is dat elke "dame" niet wilt daten en alleen stomzinnige dingen vraagt zoals "hoe is het" en "hoe was je weekend", verder dan dit komt het bijna nooit. En je raadt het vast al. Buiten dat je Premium bent, moet je er dus veel tijd in steken om tussen alle neppers een echte vrouw te vinden, die behoorlijk schaars zijn. Wat een onzin. Begin er niet aan. Alles is nep hier! Alle "dames" willen chatten, je kan het beter 1 berichtje sturen per dag, maar daten zit er echt nooit in. Zodra je vraagt om op een andere app (waar je wel zeker bent van dat er echte leden zijn), wordt je meteen uitgemaakt voor fake en geblokkeerd.
Ik heb er 1 "dame" op aangesproken en vrijwel meteen wordt mijn profiel verwijderd door Parship zelf... WTF?! Waar slaat dit op??
Ik heb gelukkig maar 1 keer een maandpakketje gekocht, heb er spijt van maar het had natuurlijk nog erger gekund!
PURE OPLICHTING!! HELE GROTE NEPSITE!!

Hens 15 nov 2020
P

Mee eens , alleen heb ik wel 2 echte dates gehad , [zonder succes ] daarna waren de kandidaten in mijn provincie gewoon op, en dus begonnen er naast voorstellen van vrouwen die veel te ver weg wonen , ook fake-voorstellen binnen te komen . Waarschijnlijk wil Parship zich hermee indekken , voorwenden dat ze wel hun best hebben gedaan mij aan een partner te helpen. Ik ben zo dom geweest om een jaarabonnement te nemen.

Paul 13 nov 2022
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van juni 2024.

Over Parship

Er zijn 2 reviews geschreven over Parship op Reviews.nl. Met een 1.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.parship.nl
  • klantenservice@parship.nl