Reviews (1)

 • Hens

  Parship oplichtersbedrijf

  Premium betaald voor een maand. In het begin lijkt het leuk, veel aanbod en ook reacties. Wel vreemd dat je berichtjes krijgt van "dames" die je profiel niet eens bekeken hebben...
  Toch een aantal gesprekken aangegaan. Nou ja... gesprekken... hahaha. Het duurt elke keer een eeuwigheid voor je reactie krijgt terwijl de "dames" bijna constant online zijn. Nog een keer vreemd dus.
  Echter, het ergste is dat elke "dame" niet wilt daten en alleen stomzinnige dingen vraagt zoals "hoe is het" en "hoe was je weekend", verder dan dit komt het bijna nooit. En je raadt het vast al. Buiten dat je Premium bent, moet je er dus veel tijd in steken om tussen alle neppers een echte vrouw te vinden, die behoorlijk schaars zijn. Wat een onzin. Begin er niet aan. Alles is nep hier! Alle "dames" willen chatten, je kan het beter 1 berichtje sturen per dag, maar daten zit er echt nooit in. Zodra je vraagt om op een andere app (waar je wel zeker bent van dat er echte leden zijn), wordt je meteen uitgemaakt voor fake en geblokkeerd.
  Ik heb er 1 "dame" op aangesproken en vrijwel meteen wordt mijn profiel verwijderd door Parship zelf... WTF?! Waar slaat dit op??
  Ik heb gelukkig maar 1 keer een maandpakketje gekocht, heb er spijt van maar het had natuurlijk nog erger gekund!
  PURE OPLICHTING!! HELE GROTE NEPSITE!!

  Hens 15 nov 2020