Park Drentheland

Park Drentheland

4.6 reviewscore • 8 reviews
R

Fijn en rustig

Jong en oud komen echt niets tekort hier op het park. De honden zijn ook welkom en dat is ook wel prettig voor de baasjes. Het sanitair hebben we volop mogen en kunnen gebruiken en was iedere keer erg schoon. Ik wil dan ook de mensen die er werken een groot compliment geven want het is echt veel om bij te houden maar geweldig schoon. Lekker in de ochtend vers brood halen, dat is vakantie.

Ron W. 23 aug 2023
Reageer
M

Nette camping

Het zag er gewoon super netjes uit, bij aankomst, toen we er waren, continu was alles netjes schoon. Het sanitair is gewoon uitmuntend te noemen, nog nooit gehad dat het er zo netjes uit zag. Lekker in het groen, volop bomen en we hebben veel kunnen fietsen, kortom het was gewoon genieten. Ik zou er snel weer terug willen gaan.

Margreet 14 sep 2023
Reageer
M

leuke vakantie met kleinkinderen gehad

Eindelijk was het zover en konden we met de hele familie inclusief kleinkinderen even weg. Een mooi park, goed onderhouden en voor allemaal genoeg ruimte. Iedereen was vriendelijk en de kinderen hebben volop gespeeld. Het was door en door genieten en we genieten nog volop na van alle foto´s die we hebben gemaakt. Hopelijk kunnen we volgend jaar terug.

Mevrouw H. 21 aug 2023
Reageer
B

Super Park Drentheland

Het was lekker rustig op het park toen wij er waren. Verblijf was een mooi huisje, niets gemist. Lekker groen en je kijkt mooi weg. Het was alleen jammer dat we zoveel regen hebben gehad, maar we hebben ons toch wel goed vermaak tin de regio. Hopelijk hebben we de volgende keer mooi weer als we hier verblijven.

Benny 11 aug 2023
Reageer
F

Rustig verblijf

Wat een geweldige camping, en we hadden gewoon ons eigen privé sanitair, dat heb je niet zo snel ergens. Bij de receptie hebben we ons bij aankomst gemeld en zijn we vriendelijk ontvangen. We merkten wel dat het erg rustig was, maar er is veel te doen in de regio. Fietsen was heerlijk en we gaan snel terug.

Fam vandenberk 2 aug 2023
Reageer
F

Netjes en gezellig

In het groen, zo mooi, alles netjes in orde, verse broodjes, we hebben met onze familie een weekend verblijf geregeld en het was voor allemaal gezellig. Iedereen had genoeg te doen en we zijn niets tekort gekomen. De kinderen waren dol op het brood en dat hebben we nog lang mogen horen haha, we kijken samen de foto's terug en we kunnen wel zeggen dat het een geslaagd weekend was met de familie.

Fam Rovers 1 dec 2022
Reageer
R

Verblijf in de natuur

In de natuur is het heerlijk verblijven en kom ik tot rust. Dit is hier dan ook goed gelukt. Ik kijk er elke keer naar uit als ik naar deze regio mag. veel wandelen en fietsen, park drentheland is een aanrader en ik zou nog wel eens met mijn kleinkinderen willen gaan, daar kunnen we samen van genieten.

Rita 8 aug 2022
Reageer
D

Gezellig weekendje

Soms is het lastig een goed verblijf te vinden waar jong en oud zich kunnen vermaken, maar dat is ons gelukt. Bij Park Drentheland hebben we ons allemaal vermaakt en zijn we voldaan naar huis gegaan. Sanitair schoon, lekkere broodjes elke ochtend en volop vermaak voor ons. Wandelen enz en in de regio genoeg te doen als het eens regende, kortom snel terugkeren met zijn allen.

Dana 21 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Zorgvlied.

Over Park Drentheland

Vakantiepark Park Drentheland is gelegen te De Gavere 1 in Zorgvlied. Het biedt een veelzijdige vakantiebeleving in het hart van de avontuurlijke provincie Drenthe. Aan de rand van het Drents-Friese Wold gelegen, is het park een ideale uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en paardrijtochten door de afwisselende natuur van bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Het vakantiepark biedt zowel luxe vakantiehuizen als natuurlijke kampeerplekken in een ruim en bosrijk gebied. Park Drentheland biedt tal van faciliteiten om het verblijf aangenaam te maken, waaronder een buitenzwembad, minigolfbaan, speeltuin, speelweides, tennisbaan en jeu de boules baan. Voor paardenliefhebbers zijn er luxe stalfaciliteiten en de mooiste ruiterpaden van Nederland. Of je nu een actieve vakantie zoekt of ontspanning in de natuur, Park Drentheland in Drenthe biedt voor elk wat wils.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Zorgvlied, Drenthe
  • https://www.parkdrentheland.nl
  • info@parkdrentheland.nl