Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve

3.4 reviewscore • 2 reviews
T

Vakantiepark Ijsselhoeve

In april gezeten ivm marathon Rotterdam. Prima huisje en locatie. Verder heel veel gedoe gehad met kosten van mijn ouders die 1 nachtje bleven slapen als gast. Heel veel rekeningen daarvoor gehad variërend van 170 tot 30 euro. Dit heeft een vervelende nasleep gehad op onze vakantie. Communicatie tussen hoofdkantoor en receptie dramatisch. Zeggen allebei verschillende dingen over rekeningen en zeer onduidelijk. 1 vrouw bij receptie zeer onvriendelijk en toont geen enig empathie. Je praat tegen een robot, die alleen naar hoofdkantoor verwijst, zeer frustrerend.

Tyas 18 jun 2023
Reageer
D

Zwembad gesloten

Fijne omgeving maar wel een saai park. Voor kinderen is er echt weinig. Het zwembad was ook gesloten wat erg jammer was. Je komt hier echt voor je rust en rust kun je hier zeker vinden. Veel groen, ondanks dat het onder de rook van Rotterdam ligt. Het is alleen jammer dat je voor leuke activiteiten buiten het park moet zoeken. Op het park zelf valt weinig te beleven. We zijn wel goed tot rust gekomen.

Dominic 16 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Over Parc de IJsselhoeve

TopParken Parc de IJsselhoeve, gelegen aan Klein Hitland 10 te Nieuwerkerk aan den IJssel, is een vakantiepark gelegen nabij Rotterdam en Goude met vakantiehuizen direct aan het water, grenzend aan de IJssel en Park Hitland. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant met terras, BBQ service, buitenzwembad, kinderbad, ligbedden en parasols, sportveld, speeltuin, manege in de omgeving en voor kinderen is er een activiteitenprogramma en Toppe Bob aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
  • https://www.topparken.nl/parc-de-ijsselhoeve
  • info@topparken.nl