Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve

3.7 reviewscore • 3 reviews
D

Zwembad gesloten

Fijne omgeving maar wel een saai park. Voor kinderen is er echt weinig. Het zwembad was ook gesloten wat erg jammer was. Je komt hier echt voor je rust en rust kun je hier zeker vinden. Veel groen, ondanks dat het onder de rook van Rotterdam ligt. Het is alleen jammer dat je voor leuke activiteiten buiten het park moet zoeken. Op het park zelf valt weinig te beleven. We zijn wel goed tot rust gekomen.

Dominic 16 sep 2022
Reageer
D

Koud en behoorlijk vochtig

Wij hebben een chalet voor 5,5 maand gehuurd, maar helaas bleek deze vochtig en koud te zijn. Hoewel we goed geventileerd en verwarmd hebben volgens de voorschriften, bleek bij onze vertrek dat de matras aan de onderkant vol met schimmel zat. We dienden een klacht in bij de receptie, waar de dames wel bereidwillig waren, maar weinig empathie toonden. Na een klachtenbrief naar het hoofdkantoor te hebben gestuurd, kregen we een vergoeding voor de beschimmelde matras (die niet voor een nieuwe kon worden aangeschaft). Het ergste vonden we dat de chalets al jaren vochtig zijn, schimmel ontwikkelt zich onderin de kast en in hoeken, maar er wordt weinig aan gedaan, behalve dat ze snel weer verhuurd worden voor langere termijnen. Een ruimere financiële vergoeding was zeker op zijn plaats gezien de maandhuur, minstens nog een maandhuur erbij, hoewel we weten dat dit het vochtprobleem niet had opgelost. Het zou meer een blijk van empathie en luisterend oor zijn geweest.

D.R. Den Viell 28 jun 2021
Reageer
W

Klein en mooi park

Het park is klein en goed onderhouden, gelegen in het midden van een natuurpark met veel water rondom. De natuur is gemakkelijk bereikbaar. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er is een fijn eetcafé op het park voor een hapje en drankje. Het zwembad is prima voor kinderen. Het huisje is leuk, met goede bedden en fris beddengoed. Het park ligt op 15 minuten rijden van Rotterdam centrum en Alexandrium is minder dan 10 minuten rijden. Dit park is niet geschikt voor pubers of mensen die van wandelen houden, maar wel geschikt voor kleine kinderen. Honden zijn welkom op het terras en in het eetcafé, met een bakje water klaar. Het park heeft veel vaste gasten, maar was prima. Toen ik vergat mijn medicijnen mee te nemen, heb ik even gebeld en ze werden direct naar me opgestuurd, top service!

Willems 12 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Over Parc de IJsselhoeve

TopParken Parc de IJsselhoeve, gelegen aan Klein Hitland 10 te Nieuwerkerk aan den IJssel, is een vakantiepark gelegen nabij Rotterdam en Goude met vakantiehuizen direct aan het water, grenzend aan de IJssel en Park Hitland. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant met terras, BBQ service, buitenzwembad, kinderbad, ligbedden en parasols, sportveld, speeltuin, manege in de omgeving en voor kinderen is er een activiteitenprogramma en Toppe Bob aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland