Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve

3.6 reviewscore • 15 reviews
T

Vakantiepark Ijsselhoeve

In april gezeten ivm marathon Rotterdam. Prima huisje en locatie. Verder heel veel gedoe gehad met kosten van mijn ouders die 1 nachtje bleven slapen als gast. Heel veel rekeningen daarvoor gehad variërend van 170 tot 30 euro. Dit heeft een vervelende nasleep gehad op onze vakantie. Communicatie tussen hoofdkantoor en receptie dramatisch. Zeggen allebei verschillende dingen over rekeningen en zeer onduidelijk. 1 vrouw bij receptie zeer onvriendelijk en toont geen enig empathie. Je praat tegen een robot, die alleen naar hoofdkantoor verwijst, zeer frustrerend.

Tyas 18 jun 2023
Reageer
D

Zwembad gesloten

Fijne omgeving maar wel een saai park. Voor kinderen is er echt weinig. Het zwembad was ook gesloten wat erg jammer was. Je komt hier echt voor je rust en rust kun je hier zeker vinden. Veel groen, ondanks dat het onder de rook van Rotterdam ligt. Het is alleen jammer dat je voor leuke activiteiten buiten het park moet zoeken. Op het park zelf valt weinig te beleven. We zijn wel goed tot rust gekomen.

Dominic 16 sep 2022
Reageer
P

Koud

Ik heb al eerder een huisje op deze locatie gehuurd en helaas had ik dit keer weer hetzelfde probleem. De centrale verwarming was afgesteld op slechts 18 graden Celsius, waardoor het in het huisje erg koud was, net als de vorige keer toen ik hier in februari verbleef. Ik wil dan ook graag benadrukken dat reizigers die van plan zijn om in de wintermaanden te boeken, er rekening mee moeten houden dat het erg koud kan zijn in het huisje. Dit kan het comfort van het verblijf negatief beïnvloeden, waardoor het minder aangenaam wordt om in het huisje te verblijven.

Petra Van der Vlist 20 dec 2021
Reageer
F

Gewoon voldoende

Het huisje zelf was redelijk in orde. Het was groot genoeg en had ruime slaapkamers waar zelfs een babybedje in kon staan. Daarnaast was er voldoende servies aanwezig. Helaas zagen we dat er een gat in de deur van de badkamer zat en dat er veel vlekken op de muur zaten van kapotgeslagen muggen. Ook was het huisje nogal kaal ingericht, waardoor er weinig sfeer was. Dit alles zorgde ervoor dat de algemene indruk niet heel positief was.

Het park zelf bevindt zich op een mooie locatie. Wel wil ik opmerken dat het misschien minder geschikt is voor jonge kinderen vanwege het water. Daarnaast waren er ondanks de herfstvakantie geen activiteiten georganiseerd. Het zwembad en de speeltuin zagen er wel leuk uit, maar door het slechte weer hebben we hier geen gebruik van kunnen maken.

Het eten van het restaurant was wel lekker. We hebben dit besteld en opgehaald, zodat we het in het huisje konden opeten.

Fernando Kroos 1 nov 2021
Reageer
L

Voldoende

Het huisje op zichzelf was behoorlijk goed, het had ruime slaapkamers waar zelfs een babybedje kon staan. Bovendien was er voldoende servies aanwezig, wat erg handig was. Helaas was er wel een gat in de badkamerdeur en waren er veel vlekken van kapotgeslagen muggen op de muur te zien. De inrichting van het huisje was ook vrij kaal, wat de sfeer niet ten goede kwam. Al deze factoren bij elkaar zorgden ervoor dat de algemene indruk van het huisje niet top was.

Het park zelf was echter op een mooie locatie gelegen. Toch zou ik het niet aanraden om hier naartoe te gaan met jonge kinderen, vanwege het water. Ook waren er tijdens de herfstvakantie geen activiteiten georganiseerd, wat jammer was. Het zwembad en de speeltuin zagen er wel leuk uit, maar we konden hier helaas geen gebruik van maken vanwege het slechte weer.

Het eten van het restaurant was wel lekker. We hebben het eten besteld en opgehaald zodat we dit in ons huisje konden opeten.

Leon Makkers 7 okt 2021
Reageer
R

Veel werkzaamheden

Toen we een aantal maanden geleden onze reservering plaatsten, stond er niets vermeld over bouwwerkzaamheden op de website. Echter, bij aankomst bleek dat er tegenover ons huisje en aan beide zijden van ons huisje werd gebouwd. We hebben veel overlast ervaren en werden 's ochtends vroeg letterlijk uit ons bed getrild. Toen we navraag deden, bleek dat de informatie wel degelijk op de website stond. We hebben het gecontroleerd en inderdaad, nu staat het vermeld.
We hebben 1500 euro betaald voor een verblijf van één week, om vervolgens tussen het lawaai van machines en werklui te zitten. We hadden een welness huisje geboekt, met jacuzzi en sauna, om tot rust te komen, maar die rust is ons ontnomen.

Kortom, het verblijf was de 1500 euro niet waard en we hebben spijt van onze boeking!

Romee Jans 13 sep 2021
Reageer
F

Niet aan te raden

Wij hebben een chalet gehuurd voor een periode van vijf en een halve maand, maar helaas was het chalet vochtig en koud. Gedurende de hele periode hebben we het chalet volgens voorschrift goed geventileerd en verwarmd. Bij ons vertrek ontdekten we dat de eigen topper aan de onderkant vol schimmel zat. We hebben onze klacht ingediend bij de receptie, waar de dames bereidwillig waren maar weinig empathie toonden. Na het sturen van een klachtenbrief naar het hoofdkantoor kregen we een bedrag terug voor de beschimmelde topper. Dit bedrag was echter niet voldoende om een nieuwe topper te kopen.

Wat ons het meest stoorde, was dat de chalets al jaren vochtig zijn en schimmel zich ontwikkelt onderin de kasten en hoeken. Toch wordt hier weinig aan gedaan behalve het chalet snel verhuren voor langere termijn. Gezien de maandelijkse huur was een ruimere financiële vergoeding op zijn plaats geweest. Het zou een blijk van empathie en een luisterend oor zijn geweest als er meer begrip was getoond voor ons probleem. Het is duidelijk dat een extra maand huur niet het vochtprobleem zou hebben opgelost, maar het zou wel laten zien dat er waarde wordt gehecht aan klanttevredenheid en er serieus wordt omgegaan met problemen.

F.F. Stenders 5 aug 2021
Reageer
D

Koud en behoorlijk vochtig

Wij hebben een chalet voor 5,5 maand gehuurd, maar helaas bleek deze vochtig en koud te zijn. Hoewel we goed geventileerd en verwarmd hebben volgens de voorschriften, bleek bij onze vertrek dat de matras aan de onderkant vol met schimmel zat. We dienden een klacht in bij de receptie, waar de dames wel bereidwillig waren, maar weinig empathie toonden. Na een klachtenbrief naar het hoofdkantoor te hebben gestuurd, kregen we een vergoeding voor de beschimmelde matras (die niet voor een nieuwe kon worden aangeschaft). Het ergste vonden we dat de chalets al jaren vochtig zijn, schimmel ontwikkelt zich onderin de kast en in hoeken, maar er wordt weinig aan gedaan, behalve dat ze snel weer verhuurd worden voor langere termijnen. Een ruimere financiële vergoeding was zeker op zijn plaats gezien de maandhuur, minstens nog een maandhuur erbij, hoewel we weten dat dit het vochtprobleem niet had opgelost. Het zou meer een blijk van empathie en luisterend oor zijn geweest.

D.R. Den Viell 28 jun 2021
Reageer
F

Heerlijk

Het huisje was werkelijk prachtig en bovendien was het ook superschoon. We hebben enorm genoten van de sauna en jacuzzi. Het park zelf bestaat uit een mix van eigendomshuisjes en verhuur huisjes, wat voor een leuke en gevarieerde sfeer zorgt. Het park groeit gestaag en er worden steeds meer huisjes bijgeplaatst, wat het geheel alleen maar mooier maakt.

Familie van Someren 13 apr 2021
Reageer
J

Heel fijn

Het huisje waar we verbleven was werkelijk prachtig en erg goed onderhouden. We waren onder de indruk van de netheid en hygiëne van de accommodatie. Een extra pluspunt was de sauna en jacuzzi, wat zorgde voor extra ontspanning tijdens ons verblijf. Het park zelf heeft een interessante mix van eigendomshuisjes en verhuurhuisjes, waardoor er een diversiteit aan gasten is. Er wordt momenteel druk gebouwd aan nieuwe huisjes, wat het park nog aantrekkelijker zal maken in de toekomst.

Josefien Q 19 mrt 2021
Reageer
G

Fijn klein park

Het park is prachtig en goed onderhouden, gelegen in het midden van een natuurpark met veel water eromheen. Je kunt gemakkelijk de natuur in wandelen vanaf het park. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen en het eetcafé op het park bood ons een fijne plek om te genieten van een hapje en drankje. Het zwembad was perfect voor kinderen en ons huisje was leuk ingericht met goede bedden en fris beddengoed. Met de auto ben je binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam en Alexandrium ligt op minder dan 10 minuten rijden. Het park is niet geschikt voor tieners, tenzij ze van wandelen houden, maar het is wel een ideaal park voor gezinnen met jonge kinderen. Honden zijn ook welkom op het terras en in het eetcafé, waar een bakje water klaarstaat. Hoewel er veel vaste gasten zijn, was het park prima. Toen ik merkte dat ik mijn medicijnen in het huisje was vergeten, hoefde ik alleen maar even te bellen en ze werden direct naar mij verzonden. Dit is een top service!

Gevers 12 mrt 2021
Reageer
R

Schoonmaak kan beter

Ons verblijf was in een comfortabel 5-persoons huisje. Het was ruim van opzet en had een moderne inrichting die ons aansprak. Over het algemeen zag het park er goed uit, maar we hadden wel last van veel muggen in de avonduren. Helaas viel de schoonmaak van het huisje wat tegen en had beter gekund. Desondanks hebben we wel genoten van ons verblijf en hebben we ons vermaakt met de vele activiteiten die het park te bieden had.

Ronald Boterman 5 okt 2020
Reageer
V

Fijn verblijf in een fijne omgeving

De tuin is zeer aangenaam en de inrichting van de accommodatie straalt gezelligheid uit. Het zwembad is een groot pluspunt en biedt voor ieder wat wils, met een diepte van 1,39 meter en een apart kinderzwembad. Jasmine en haar collega's bij de receptie zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, waardoor je je meteen welkom voelt. Hun gastvrijheid draagt bij aan een prettig verblijf en maakt het gemakkelijk om vragen te stellen en eventuele problemen op te lossen.

Victor 23 sep 2020
Reageer
G

Klein maar fijn

Dit park is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving omringd door water en is goed onderhouden. Het park is klein, maar gezellig. Het is ideaal voor mensen die graag wandelen in de natuur. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door vriendelijk personeel en het eetcafé op het park was een mooie plek voor een hapje en drankje. Het zwembad was perfect voor kinderen en ons huisje was leuk met comfortabele bedden en schoon beddengoed. Het park ligt op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Rotterdam en op minder dan 10 minuten van Alexandrium. Dit park is minder geschikt voor pubers, tenzij ze van wandelen houden. Het is een kindvriendelijk park waar ook honden welkom zijn op het terras en in het eetcafé. Er staan altijd bakjes water klaar. Er zijn veel vaste gasten, maar dat was geen probleem voor ons. Een bijzonder pluspunt was de geweldige service. We waren namelijk onze medicijnen vergeten in het huisje, maar na één telefoontje werden deze direct naar ons verzonden.

Greetje Nentjes 12 sep 2020
Reageer
R

Veel overlast

De locatie in de buurt van Rotterdam is gunstig, maar er zijn problemen met de wasmachines. De grootste ergernis is echter het beheer van het park. Gedurende minstens de helft van de week wordt er rond de chalets met benzinemaaiers en bladblazers gemaaid, waardoor er veel overlast ontstaat. Het is geen aanrader voor mensen die van rust houden. Als je hier net als wij langer wilt verblijven, kun je het beste gebruik maken van de wasgelegenheid bij Shell Nesselande.

Rita Knokkers 13 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Over Parc de IJsselhoeve

TopParken Parc de IJsselhoeve, gelegen aan Klein Hitland 10 te Nieuwerkerk aan den IJssel, is een vakantiepark gelegen nabij Rotterdam en Goude met vakantiehuizen direct aan het water, grenzend aan de IJssel en Park Hitland. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant met terras, BBQ service, buitenzwembad, kinderbad, ligbedden en parasols, sportveld, speeltuin, manege in de omgeving en voor kinderen is er een activiteitenprogramma en Toppe Bob aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
  • https://www.topparken.nl/parc-de-ijsselhoeve
  • info@topparken.nl