A

Octaplus is heel erg duur ineens

Duur duur en nog eens duur dat is Octa+! Je moet tegenwoordig goed kijken waar je je gas en energie laat afsluiten want het kan je zomaar eens honderden euro's kosten. We hebben jarenlang bij Octa+ gezeten maar nu is het gewoon veel te duur geworden en kunnen we elders terecht voor 300 euro minder op jaarbasis. Slaat natuurlijk nergens op, alsof ze hun klanten niet willen behouden. Ik snap dat in deze tijd alle gas en energieprijzen de pan uitvliegen maar om daar nog een schepje bovenop te doen is wel heel jammer. Ik zal even verder zoeken mensen er zijn een stuk goedkopere opties.

Ashley Smit 25 okt 2021
Reageer
E

Ervaring met Octa energie

Ik heb een goede ervaring met Octa+ energie. Ik vond de overstap naar Octa+ prima verlopen en de administratie was zo voor elkaar. De mensen van deze leverancier waren ontzettend behulpzaam en zorgden ervoor dat alles zo geregeld was en ik hoefde hier zelf amper wat voor te doen.

Ook nu we hier al een tijdje bij zitten, heb ik nog steeds geen klachten. Geen gekke afschriften wat niet klopt of ineens een veel hogere rekening dan normaal. De app die je hierbij kunt gebruiken is heel handig en wordt veel door mij gebruikt. Zo heb je een mooi en duidelijk overzicht van al het geld wat er bij komt en er van af wordt geschreven.

Erik 8 dec 2020
Reageer
N

Beoordeling over Octa energie

Wij hebben gekeken naar een betere energie maatschappij voor onze woning, de energie maatschappij waar we nu bij zitten is te duur.
Dit kan vele malen goedkoper.
Zo ben ik op Octa+ gestuit en hier kon ik op de website met een aantal vragen kijken hoeveel ik ongeveer per maand kwijt zou zijn.
En je raadt het natuurlijk al, dit was veel minder dan wat we voorheen altijd moesten betalen.
Toen ik wilde overstappen begon het gerommel, dit ging lang niet zo simpel als dat ik had gehoopt.
Uiteindelijk is het me wel gelukt, maar dit heeft toch voor de nodige frustratie momenten gezorgd bij mij.
Op dit moment zitten we hier nu een maand of vier denk ik en op zich zijn we erg tevreden, maar waar ik ook achter ben gekomen is dat we bij andere energie maatschappijen zelfs nog stukken goedkoper uit hadden kunnen zijn.
Dus deels een gemiste kans, maar we zijn er in ieder geval op vooruit gegaan.

Niels 17 nov 2020
Reageer
K

Octa goedkoop

Octa+ heeft lekkere goedkope energie, veel goedkoper dan de meeste andere leveranciers. Het is geen grote naam, wellicht dat dit een reden hiervan is, maar als ik eerlijk ben dan interesseert de reden mij eerlijk gezegd niet eens zo. Waar het mij om gaat is dat het lekker goedkoop is, dat vind ik belangrijk en de rest zal allemaal wel. We krijgen iedere keer ook gewoon netjes de afschriften te zien, dus Octa+ heeft volgens mij ook gewoon alles goed geregeld zoals het zou moeten. Geen nadeel te vinden als je het mij zou vragen dus.

Koen 2 nov 2020
M

Het mag dan goedkoop zijn maar wat een waardeloze klantenservice. Vanwege een verhuizing heb ik een paar maanden geleden gebeld om te vragen hoe we het het beste konden regelen zodat we tijdelijk op 2 adressen energie zouden hebbeb. Een nieuw contract afsluiten zou volgens een medewerker de oplossing zijn en ons oude contract (ook octa +) opzeggen zodra we wisten wanneer we gaan verhuizen. Advies (helaas) opgevolgd waardoor we nu een boete van 150 euro moeten betalen!? We wisselen niet eens van leverancier?! Nadat het nieuwe contract af is gelopen sowieso switchen naar een ander!

Mick 5 feb 2021
R

Energie van Octa

Ik wist eerder helemaal niet dat Octa+ ook aan (groene) energie deed, ik kende die naam alleen maar van de tankstations en daar hield het mee op.
Totdat ik een tijdje geleden van het feit op de hoogte werd gebracht dat zij dus ook in de energie handel zitten en dat ze dit zowel particulier als zakelijk kunnen doen.
Wat mij heel erg aan sprak is het onderdeel groene energie, ik ben zelf iemand die veel met het milieu bezig is en ik ben dan ook honderd procent voorstander van groene energie.
Wij zitten hier nu een aantal maanden bij en tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen hiermee gehad.
Voor mensen die twijfelen over wel of niet naar Octa+ gaan, dan zou ik dus zeggen 'doen.'

Richard 27 sep 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van juni 2024.

Over Octa+

Er zijn 5 reviews geschreven over Octa+ op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.