Norton

Norton

3.6 reviewscore • 11 reviews
S

Probleem opgelost dankzij Norton-support

Norton werkte niet naar behoren, en hoewel ik een automatisch abonnement had, kon ik Norton vaak niet openen. Later bleek dat ik malware op mijn computer had. Norton werkte nog steeds niet, en opnieuw installeren leek eindeloos te duren zonder enige voortgang. Gelukkig is het probleem opgelost nadat Norton op afstand verbinding had gemaakt met mijn computer en deze op afstand had beheerd om het probleem te verhelpen. Dit was een opluchting, en ik ben dankbaar voor de ondersteuning van Norton.

Sandra 1 mei 2023
Reageer
J

Onmogelijk om contact op te nemen met Norton

Ik heb Norton al meer dan een jaar niet gebruikt en was vergeten mijn doorlopende abonnement te beëindigen. Helaas kun je alleen via hun chatdienst op de website een verzoek tot terugbetaling van de jaarlijkse verlengingskosten indienen. Het probleem is dat ik geen live agent kan bereiken, hoe vaak ik het ook probeer. Bellen is ook geen optie. Op dit moment weet ik niet hoe ik contact moet opnemen met Norton. Ze maken het hun klanten buitengewoon moeilijk. Mijn advies: wees zeer alert op je abonnement en geef bij voorkeur geen creditcardgegevens op. Beter nog, Windows 11/10 heeft eigenlijk geen aparte virusscanner nodig.

John 19 sep 2023
Reageer
F

Teleurstellend programma

Norton is een teleurstellend programma. Ik heb het meer dan een jaar op verschillende apparaten geïnstalleerd, zowel voor werk als privé, en ik word helemaal gek van de onuitstaanbare pop-ups die je niet kunt uitschakelen. Zelfs als je aan het gamen bent, haalt Norton je er zonder pardon uit. Het helpt niet eens als je aangeeft dat je die pop-ups nooit meer wilt zien. Bovendien word je voortdurend gebombardeerd met advertenties om nog meer van hun producten te kopen. Dit kun je niet uitschakelen, en ik ben er helemaal klaar mee. Ik ga Norton volledig verwijderen, mijn abonnement opzeggen (ook al heb ik al voor dit jaar betaald), en ik installeer wel een ander programma. Norton jaagt zijn klanten weg door ze te terroriseren. Ze beweren virussen en adware te bestrijden, maar ik ervaar dit product zelf als adware!

Frederik 13 sep 2023
Reageer
E

Antivirus redelijk, klantenservice en VPN slecht

De antivirus van Norton is nog wel acceptabel, maar alles wat daarbuiten valt is ronduit teleurstellend. Ik had Norton 360 gekocht met inbegrepen VPN, maar tot mijn verbazing bood de geïntegreerde VPN niet dezelfde functies als de los verkrijgbare VPN-software. Norton verkoopt beide echter als 'secure VPN', wat verwarrend is. De klantenservice begrijpt het probleem niet of wil het simpelweg niet begrijpen. Ze blijven maar herhalen dat ze bereid zijn om de losse VPN-software te verkopen, terwijl ik die al als onderdeel van het pakket had aangeschaft. Dit is belachelijk. Norton moet duidelijkheid scheppen over het verschil tussen de twee of ze moeten ervoor zorgen dat ze hetzelfde bieden. Ik ga voortaan elders zowel mijn antivirus als VPN halen vanwege deze verwarring en verschrikkelijke service.

Eva 16 aug 2023
Reageer
W

Installatie en aanmelding gedoe

Onlangs heb ik Norton geïnstalleerd, mede dankzij de nuttige technische informatie die ik had gekregen. Maar er zijn een paar zaken die duidelijker zouden moeten zijn. Bij het afsluiten voor één jaar blijkt dat je verplicht bent om het tweede jaar ook te betalen, en dat is prijzig. Dit voelt als misleiding. Bovendien verloopt de aanmeldingsprocedure niet bepaald gebruiksvriendelijk. Er zijn veel verwarrende schermen en de kwaliteit van de afbeeldingen laat te wensen over. Na het scannen krijg je de resultaten te zien en vervolgens word je overspoeld met meldingen van items die je kunt verwijderen door een ander programma te kopen. Dit programma kost €80, met een maandelijkse kost van €3,33. Al met al ben ik niet tevreden. Het product mag dan wellicht goed zijn, maar de gebruikservaring moet sterk verbeterd worden.

Wiebren 11 apr 2023
Reageer
J

Slechte ervaring met Norton

Ook ik heb geprobeerd om de ongewenste verlenging van mijn abonnement bij Norton op te zeggen. Helaas is de chatoptie niet beschikbaar en na veel moeite heb ik telefonisch contact gehad met iemand met een buitenlands accent. Het leek alsof het probleem was opgelost, maar Norton heeft niets gewijzigd aan mijn abonnement. Ze hebben zonder waarschuwing €89,90 afgeschreven voor een nieuw abonnement omdat ik was vergeten het vinkje uit te zetten. Elders betaal je slechts €22 voor een abonnement voor zes apparaten, terwijl Norton €89,90 vraagt. Ondanks dat ik tevreden ben met de software, zal ik nooit meer Norton op mijn computer of andere apparaten gebruiken.

Joris 9 apr 2023
Reageer
I

Vertrouwen in Norton bevestigd

Ik ontdekte plotseling een betaling voor de verlenging van mijn Norton-abonnement op mijn creditcard. Ik had vorig jaar een nieuwe computer gekocht waar Norton bij zat, maar ik was vergeten de komende verlenging op te zeggen. Via de chat met Norton werd ik onmiddellijk en behulpzaam geholpen. Een terugbetaling was ook geen probleem. Ik heb nu het volste vertrouwen in Norton.

Ingrid 28 dec 2022
Reageer
J

Uitstekende service voor een 73-jarige

Als 73-jarige die probeert om te gaan met computers, ben ik erg blij dat ik Norton heb. Het geeft me een gevoel van bescherming terwijl ik aan de computer werk. Onlangs kreeg ik waarschuwingen dat ik werd gevolgd door trackers, en ik wist niet wat ik moest doen. Ik ben van plan contact op te nemen met Norton voor hulp. Deze service is een zegen, vooral voor iemand zoals ik.

Johannes 5 okt 2022
Reageer
P

Jarenlange tevredenheid met Norton

Ik ben al jarenlang een tevreden gebruiker van Norton, met een abonnement voor meerdere apparaten. In het verleden had ik slechts één keer hulp nodig van de klantenservice, die mijn scherm op afstand overnam en het probleem met succes oploste. Ik heb niets dan goede ervaringen gehad met Norton.

Piet 29 sep 2022
Reageer
M

Werkt prima, maar te duur

Norton werkt goed en houdt ongewenste zaken buiten. Maar ik vind het te duur. Bij de aankoop van mijn nieuwe pc kreeg ik Norton 360 Premium voor €39,95 voor een jaar. Nu bieden ze een verlengingsaanbieding aan voor €104,75 per jaar. Dit vind ik te duur voor slechts één jaar, dus ik ga op zoek naar een alternatief.

Merel 29 sep 2022
Reageer
E

Norton is te ingewikkeld voor mij

Ik denk dat Norton op zich een goed product is, maar het is te complex voor een gemiddelde ICT-gebruiker zoals ik. Nadat ik mijn virusscanner die bij de aankoop van mijn nieuwe laptop was inbegrepen, met een jaar had verlengd, bleef ik maar aanbiedingen ontvangen voor aanvullende producten waarvan ik niet begreep waar ze mijn laptop tegen zouden beschermen. Dit gaf me een gevoel van onveiligheid. Ik geef de voorkeur aan 'KPN veilig', dat mijn internetprovider aanbiedt. Dit is duidelijk en de klantenservice is gemakkelijk te bereiken.

Esther 29 sep 2022
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van december 2023.

Over Norton

Norton is een gerenommeerde naam op het gebied van antivirus- en beveiligingssoftware, en biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Het antivirusproduct van Norton biedt uitgebreide bescherming tegen virussen, malware en andere bedreigingen, en de software is gemakkelijk te gebruiken en heeft een eenvoudige interface. Norton biedt ook verschillende andere producten en diensten, waaronder een VPN en identiteitsbescherming. De klantenservice van Norton is uitstekend, met deskundige medewerkers die snel reageren op vragen en problemen. Een groot pluspunt van Norton is dat het zeer licht is op het systeem, waardoor het de prestaties van de computer niet nadelig beïnvloedt. Als je op zoek bent naar betrouwbare antivirus- en beveiligingssoftware, dan is Norton een uitstekende keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://norton.com
  • info@norton.nl