R

Continue storing

Blijft maar laden en foutmeldingen geven. Heb NLZiet sinds juni en voor een jaar betaald, maar het is steeds zo gegaan. Erg irritant. Springt bv ook over naar andere afleveringen. Ook stopt het tijdens het kijken. De laatste tijd gebeurt dit steeds vaker. Heb al eerder contact gehad, maar niks helpt. Mijn tv is een Samsung.

Renate 31 okt 2023
Reageer
D

Nlziet app simpel geinstalleerd

Heel goed product waarbij je zonder met kabels door het huis te gaan televisie kunt kijken. App simpel geïnstalleerd op onze LG tv en het werkt als een tierelier. We betalen graag 8 euro per maand om deze dienst te krijgen. Internet gaat tegenwoordig ook via de glasvezelverbinding dus de kabel is niet meer nodig. Nlziet en canal digitaal lopen voor in deze tijd door goedwerkende apps voor de tv beschikbaar te stellen. Nlziet is de goedkopere versie dus daar hebben we voor gekozen, tot op heden zijn we uiterst tevreden.

Dirk J.B. 18 okt 2022
Reageer
V

NLZIET abonnement genomen

Wij hebben televisie van Ziggo opgezegd, waren met name wel klaar met al die mediaboxen, coax kabels en gedoe. We twijfelden tussen Canal Digitaal en NLZIET, toch gekozen voor NLZIET omdat het een stuk goedkoper is voor vrijwel hetzelfde pakket. Wel handig voor de mensen om voortijdig in je tv apps te kijken of NLZIET erbij staat. Wij hebben een Samsung televisie en bij ons stond die erbij, dan is het heel fijn want je kan gewoon met je televisie afstandsbediening de app besturen. En je kan dus nu je tv neerzetten waar je wilt omdat je niet meer zit met de aansluiting van de coax kabels etc. Wij zijn heel blij, ook omdat we 7,95 euro per maand niet duur vinden om onbeperkt tv te kijken.

Veenstra 1 sep 2022
Reageer
J

Zelfs in Zuid-Afrika kan ik kijken

Over het algemeen ben ik tevreden met NLZIET. Af en toe merk ik wel dat het beeld wegvalt, maar volgens mij komt dat doordat mijn internetprovider niet altijd even stabiel is. Ondanks deze kleine haperingen ben ik positief verrast dat ik zelfs vanuit Zuid-Amerika toegang heb tot NLZIET. Dat is echt fantastisch!

J. van den Hooghe 20 aug 2022
Reageer
J

Dit is wat ik zocht

Ik was al een tijd bezig om Nederlandse zenders op mijn tv in Frankrijk te krijgen. De on-demand functie en de mogelijkheid om vooruit te kijken zijn top.

J. van den Hooghe 28 jun 2022
Reageer
Q

Waardeloos

De dienst/app is absoluut waardeloos gezien de prijs. Zelfs met een moderne Samsung 4K Smart TV blijft de NLZiet App eindeloos laden, waardoor ik geen gebruik kan maken van de dienst waarvoor ik maandelijks betaal. Ik heb al alle nutteloze antwoorden en oplossingen van de NLZiet klantenservice geprobeerd.
Dus voor mij direct de reden om het af te zeggen & uit te wijken naar een ander platform.

Quincy Laat 23 mei 2022
Reageer
V

Het werkt gewoon niet voor mij

De app opgezegd vandaag. Het gebruik op mijn tv is een regelrechte nachtmerrie. Ik moet de tv tientallen keren per dag resetten en de app opnieuw opstarten. Dit was trouwens ook het advies van de klantenservice maar dit werkt natuurlijk niet. Mijn tv is van het type 8 Qled, met een waarde van meer dan 4K, maar de prestaties van NLZIET zijn helaas waardeloos.

Van der Boom 17 apr 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over NLZIET

Dit bedrijf is in 2014 ontstaan uit een samenwerking tussen de publieke omroepen (NPO), RTL Nederland en Talpa TV. NLZiet is een streamingdienst en biedt een uitgebreid aanbod aan Nederlandse televisieprogramma's, waaronder live-uitzendingen, programma's van de afgelopen zeven dagen en een groot aantal series en films. Het bedrijf is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. NLZiet is gericht op het bieden van een gepersonaliseerde kijkervaring aan haar klanten en maakt daarvoor gebruik van slimme algoritmes. Daarnaast biedt het bedrijf ook een ad-free optie voor haar klanten. NLZiet streeft naar het bieden van een hoogwaardige kijkervaring aan haar klanten en investeert daarom veel in content.