M

NLEx

Wij zijn dankbare gebruikers van NLEx, dit werkt hartstikke goed en is helemaal niet duur.
Voor een gelijksoortig pakket betaal je bij een andere aanbieder veel meer, dus hier ben je veel goedkoper uit.
Mijn schoonfamilie is ook gelijk overgestapt toen ze hoorden wat wij 'maar' aan maandlasten hadden hiervoor.

Marnix 5 apr 2020
Reageer
R

Wij zitten hier voor onze internet en tv aanbieder en we zijn nog nooit zo goed af geweest als hier. Dus ben het met je review eens!
Jammer dat we hier niet eerder zijn gekomen, want dat zou ons veel geld hebben bespaard maar ik ben nu blij dat we inmiddels hier zitten om verdere schade te beperken en geen onnodig geld meer uitgeven aan dit soort dingen.

Roelof 18 aug 2020
V

nlex is nu budget alles in 1

Ik zat altijd bij NLEX, maar zij bestaan inmiddels geloof ik helemaal niet meer.
Dat heet nu Budget alles in 1 als ik het goed heb, maar honderd procent zeker weet ik dit ook niet.
Ik ben toen op de hoogte gesteld met de vraag of ik mijn abonnement over wilde zetten naar budget alles in 1 of dat ik op zoek wilde naar iets anders, ik heb toen voor de makkelijke keuze gekozen en het lekker over laten zetten.
Ik merk verder geen verschil, de prijs is hetzelfde en alles doet het ook nog gewoon goed dus dat is prima.

Valentijn 31 jan 2020
Reageer
L

Klopt wat eerder NLEX was is nu Budget Alles-in-1, dit bedrijf heeft ook Budget Energie en Budget Mobiel onder haar hoede. Prima bedrijf en met name goedkoper dan de concurrent.

Lars Pot 28 feb 2020
L

Super tv en internet aanbieder

Dit is nou echt een super internet en tv aanbieder! Lekker goedkoop en werkt gewoon prima naar behoren.
Geen gekkigheid van dure aansluitkosten of rekeningen die je achteraf ineens moet gaan betalen terwijl dit dikke onzin is, maar gewoon een vast maandbedrag en dan weet je precies wat je hiervoor krijgt.
Je internet doet het hartstikke goed en is heel snel, je televisie ontvangt alles goed en loopt niet vast wanneer je iets kijkt.
Als je meerdere dingen hebt bij budget energie kun je ook nog eens een combi deal doen, waardoor je nog goedkoper uitkomt, dus dat ze hier naar over zijn gegaan komt heel goed uit.
Ik heb nog nooit zo'n goedkoop abonnement hiervoor gehad, maar ik zou niet anders meer willen.

Lars 21 jan 2020
Reageer
B

Klein bedrijf

Ik ben niet zo'n blije klant van NLex, ik vind dat hun klanten best wat meer tegemoet mogen komen wat prijzen betreft. Andere aanbieders hebben vaak regelmatig een mooie aanbieding die zeker de moeite waard is om in ieder geval te bekijken, maar bij NLex gebeurt dit nooit, zij hanteren vaste prijzen en veranderen hier ook niets aan.
Ik heb dit een keer aangekaard bij een klanten service chat en dan krijg ik terug als reden dat het nog wel een keertje komt en dat het voor kleinere bedrijven lastiger is om dit soort aanbiedingen vaak te doen, omdat ze dan kans lopen failliet te gaan omdat ze niet groot genoeg zijn zonder de vaste inkomens.
Maar ik denk dat ze ook wel mensen als klant verliezen, omdat zij dan overstappen naar een andere aanbieder die op dat moment zo'n aanbieding heeft. Dus of ze daar dan niet failliet door raken vraag ik mij af, het is in dat geval het ene of het andere uiterste.

Bart 27 jul 2019
Reageer
P

Goede aanbieder

Ik verbaas me er een beetje over dat hier niet veel meer lofzangen op staan over NLex want ik ben echt laaiend enthousiast over deze aanbieder.
Ik ben altijd wat sceptisch als ik moet overstappen en al helemaal als dit ook nog eens naar een aanbieder is waar ik nog nooit van had gehoord.
Maar ik kwam er via een vriend bij en die vriend vertrouw ik met alles dus vandaar dat ik het toch gedaan heb.
En wat een topaanbieder is NLex zeg, dus hierbij naar alle mensen in Nederland die willen overstappen naar een andere maatschappij of mensen doe zich gewoon een beetje aan het oriënteren zijn, als ik jullie was zou ik hier ook voor kiezen!
Hopelijk gaan de prijzen dan ook nog iets verder omlag als er meer klanten komen, want dat zou dan weer wel erg fijn zijn!

Piet 22 jul 2019
Reageer
B

Dan vraag ik me wel af waar jij zo enthousiast over bent, want dat enthousiasme deel ik absoluut niet.
Want je zegt dat je laaiend enthousiast bent zelfs, maar er staat niet bij waarom en ik ben echt nieuwsgierig naar de reden van dit enthousiasme.
Gelukkig ben je het wel met me eens dat NLex iets aan hun prijzen moeten doen, want wat dat betreft komen ze totaal niet in de buurt van verschillende andere aanbieders waar ze mee moeten concurreren.
Als dat nou het enige zou zijn, maar ook verder vind ik de service niet top van NLex en dan is het zo'n opeenstapeling van allemaal kleine dingen die zich dan gaan ophopen tot één groot irritatiepunt.

Bart 27 jul 2019
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2022.

Over NLEx

NLE begon in 2005 als nieuwe speler met het openbreken van de toen vastgeroeste energiemarkt. Diezelfde rol ziet NLE nu voor zichzelf als het gaat om de markt van internet, televisie en telefonie voor consumenten. Met het aanbieden van alles-in-1 wil NLE de bestaande telecombedrijven uitdagen op het gebied van prijs, snelheid en service. De naam voor het internet, televisie en telefonie platform is NLEx.

NLEX is nu Budget Alles-in-1.

  • Nog niet geverifieerd