H

Geen Nefflix voor overwinteraars

Al jaren kijken we Netflix thuis en op ons overwinteradres in Spanje. Met de nieuwe regels is het slechts een maand mogelijk om Netflix te kijken op ons overwinteradres daarna worden we eruit gegooid. De slecht bereikbare helpdesk heeft hiervoor geen oplossing, niet voor ons maar ook niet voor de vele duizenden overwinteraars elders in Europa

Harry Smittenberg 12 dec 2023
Reageer
M

WAT EEN BAGGER !

Het wordt steeds slechter ! Series die al maanden draaien en dan in 1 keer weer op 1 staat (Manifest) gewoon armoe troef omdat er schijnbaar niets beters is.
Series die plotseling eruit worden gehaald terwijl en andere zijn die al meer dan een jaar draaien. Veel ouwe koek en weinig nieuws. Shame one You Netflix Ik ga elders shoppen !!

Mary 7 jun 2023
M

Het is nog steeds bagger en dan hebben zij nog eens het lef om je abonnement te verhogen, te gek voor woorden. Ben al maanden zeer ontevreden en ben er nu echt helemaal klaar mee. Wat een vieze stront ! Hij gaat er nu gelijk uit, streamingdiensten zat.

Mary 8 okt 2023
V

Alleen jammer dat serie verwijderd is

Ik ben blij met de leuke films en series die ik kan bekijken op Netflix. Alleen vind ik het erg jammer dat een serie die ik aan het kijken was plotseling werd verwijderd. Het was echt een leuke serie en ik kon hem dus niet verder bekijken. Tot mijn verbazing was de serie verwijderd uit mijn lijst en ik kon hem nergens meer terugvinden.

Verona Kasma 19 sep 2022
Reageer
R

Waarom het goede eraf halen

Het komt soms voor dat jullie aankondigen dat bepaalde series of films op Netflix zullen verschijnen, maar dit gebeurt vervolgens niet. Daarnaast worden soms films verwijderd die veel bekeken worden, waardoor wij minder vaak gebruik maken van Netflix en dit vinden wij erg teleurstellend. We hopen dat deze films en series in de toekomst snel weer terugkomen, aangezien we er echt van genoten hebben om ze te bekijken.

Ray 22 jun 2022
Reageer
L

We moeten gewoon mogen delen

We moeten Netflix boycotten omdat het delen van profielen een normale zaak is. Als jij bijvoorbeeld voor Netflix betaalt en je vriend heeft Disney+, waarom zou je dan geen accounts mogen uitwisselen? Je betaalt immers voor je schermen. Als deze regel erdoor komt, zal ik mijn Netflix-abonnement opzeggen. Ik hoop dat meer mensen er zo over denken en op deze manier Netflix boycotten.

LK 27 mei 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over Netflix

Deze streamingdienst behoeft eigenlijk geen introductie. Netflix is een Amerikaanse streamingdienst voor films en televisieseries die wereldwijd actief is. Het bedrijf begon als een dvd-verhuurservice en is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de entertainmentindustrie. Netflix biedt haar klanten een breed scala aan films, tv-shows en Netflix Originals, waaronder populaire series zoals Stranger Things, Bridgerton en The Crown. Het bedrijf staat bekend om haar slimme algoritmes die suggesties doen op basis van de kijkgeschiedenis van haar klanten. Netflix is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf biedt haar klanten ook de mogelijkheid om video's te downloaden en offline te bekijken. Netflix onderscheidt zich van andere streamingdiensten door haar ultiem brede aanbod, eigen content en algoritmes.