H

Geen Nefflix voor overwinteraars

Al jaren kijken we Netflix thuis en op ons overwinteradres in Spanje. Met de nieuwe regels is het slechts een maand mogelijk om Netflix te kijken op ons overwinteradres daarna worden we eruit gegooid. De slecht bereikbare helpdesk heeft hiervoor geen oplossing, niet voor ons maar ook niet voor de vele duizenden overwinteraars elders in Europa

Harry Smittenberg 12 dec 2023
Reageer
M

WAT EEN BAGGER !

Het wordt steeds slechter ! Series die al maanden draaien en dan in 1 keer weer op 1 staat (Manifest) gewoon armoe troef omdat er schijnbaar niets beters is.
Series die plotseling eruit worden gehaald terwijl en andere zijn die al meer dan een jaar draaien. Veel ouwe koek en weinig nieuws. Shame one You Netflix Ik ga elders shoppen !!

Mary 7 jun 2023
M

Het is nog steeds bagger en dan hebben zij nog eens het lef om je abonnement te verhogen, te gek voor woorden. Ben al maanden zeer ontevreden en ben er nu echt helemaal klaar mee. Wat een vieze stront ! Hij gaat er nu gelijk uit, streamingdiensten zat.

Mary 8 okt 2023
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juli 2024.

Over Netflix

Er zijn 2 reviews geschreven over Netflix op Reviews.nl. Met een 1.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.