H

Beetje matig

Het aanbod van Netflix is omvangrijk, maar veel van de content kan als pulp worden bestempeld. Het probleem doet zich voor bij sommige series, zoals bijvoorbeeld bij Weissensee, waarbij de laatste afleveringen niet beschikbaar zijn. Daarnaast is het belangrijk om op te letten dat je de optie kiest om de originele taal met ondertiteling te bekijken, anders kan het gebeuren dat Duitse of Spaanse series Engels worden nagesynchroniseerd door Netflix. Al met al kan het worden beschouwd als matig.

H. Gudde 15 mrt 2023
Reageer
K

Titels die jullie niet eens hebben

Netflix is best fijn om te gebruiken, maar ik vind het raar en irritant dat er bij het "zoeken" films worden getoond die ze helemaal niet hebben. Bovendien staat er soms "vergelijkbaar" boven een zoekresultaat, wat ik persoonlijk niet prettig vind. Het voelt alsof ik blij gemaakt wordt met een dode mus. Het zou beter zijn als Netflix de titels van films die niet in hun bestand zitten, uit het zoekresultaat zou verwijderen, of deze films juist zou toevoegen aan hun aanbod.

Kaag 14 jan 2023
Reageer
A

Werkt prima

In mijn opinie werkt Netflix goed, maar er verschijnen weinig nieuwe films en series op het platform. Ik heb dit ook in veel recensies gelezen en Netflix zelf lijkt dit te erkennen. Ik denk dat er beter geïnvesteerd kan worden in content die de kijker daadwerkelijk wil zien. Natuurlijk heeft iedereen verschillende smaken, maar wat meer variatie zou fijn zijn. Hoe dan ook, nieuwe content is altijd welkom.

Arnold Luimans 20 dec 2022
Reageer
V

Alleen jammer dat serie verwijderd is

Ik ben blij met de leuke films en series die ik kan bekijken op Netflix. Echter, ik vind het erg jammer dat een serie die ik aan het kijken was plotseling werd verwijderd. Het was echt een leuke serie en ik kon hem dus niet verder bekijken. Tot mijn verbazing was de serie verwijderd uit mijn lijst en ik kon hem nergens meer terugvinden.

Verona Kasma 19 sep 2022
Reageer
R

Waarom het goede eraf halen

Het komt soms voor dat jullie aankondigen dat bepaalde series of films op Netflix zullen verschijnen, maar dit gebeurt vervolgens niet. Daarnaast worden soms films verwijderd die veel bekeken worden, waardoor wij minder vaak gebruik maken van Netflix en dit vinden wij erg teleurstellend. We hopen dat deze films en series in de toekomst snel weer terugkomen, aangezien we er echt van genoten hebben om ze te bekijken.

Ray 22 jun 2022
Reageer
L

We moeten gewoon mogen delen

We moeten Netflix boycotten omdat het delen van profielen een normale zaak is. Als jij bijvoorbeeld voor Netflix betaalt en je vriend heeft Disney+, waarom zou je dan geen accounts mogen uitwisselen? Je betaalt immers voor je schermen. Als deze regel erdoor komt, zal ik mijn Netflix-abonnement opzeggen. Ik hoop dat meer mensen er zo over denken en op deze manier Netflix boycotten.

LK 27 mei 2022
Reageer
D

Donkere films

Wij ervaren steeds meer frustratie bij het kijken van films en series waarin de donkere scènes overheersen. Het lijkt wel alsof 80 procent van de film of serie zich in het donker afspeelt. Momenteel kijken we naar de nieuwste film "Luther". Hoewel de film goed en spannend is, is het nog steeds voornamelijk in het donker of schemerig gefilmd. Bovendien is de hoofdrolspeler ook nog eens een donkere man, wat het kijken nog vermoeiender maakt. We zouden graag zien dat er meer afwisseling is in de belichting van films en series, aangezien het leven zich immers niet alleen in het donker afspeelt. Kortom, we vinden het zeer teleurstellend.

Dennis Post 6 mei 2022
Reageer
U

Erg blij mee

Na aanbeveling van mijn kinderen, die mij introduceerden bij Netflix (ik had er tot dan toe nog nooit van gehoord), heb ik besloten om me aan te melden voor een abonnement. Sinds enkele jaren heb ik met zeer veel plezier gebruik gemaakt van de dienst en heb ik nog geen enkel moment spijt gehad van mijn beslissing. Netflix biedt een uitgebreid scala aan leuke films en series, wat mijn kijkervaring altijd aangenaam maakt.

Ursula Kans 23 apr 2022
Reageer
D

Erg donker

De films en series zijn van goede kwaliteit, maar veel zijn te donker. Ik heb contact opgenomen met Netflix en zij vertelden mij dat ik de instellingen van mijn TV moest veranderen. Ik had dit echter al gedaan en het advies om het aan Samsung te vragen sloeg ook nergens op. Het lijkt me dat Netflix hun beeldkwaliteit zou kunnen aanpassen om meer tevreden kijkers te krijgen. Veel andere mensen klagen hier ook over, en het lijkt erop dat alles aan de TV's ligt volgens Netflix.

Dick Joppe 2 mrt 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2023.

Over Netflix

Deze streamingdienst behoeft eigenlijk geen introductie. Netflix is een Amerikaanse streamingdienst voor films en televisieseries die wereldwijd actief is. Het bedrijf begon als een dvd-verhuurservice en is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de entertainmentindustrie. Netflix biedt haar klanten een breed scala aan films, tv-shows en Netflix Originals, waaronder populaire series zoals Stranger Things, Bridgerton en The Crown. Het bedrijf staat bekend om haar slimme algoritmes die suggesties doen op basis van de kijkgeschiedenis van haar klanten. Netflix is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf biedt haar klanten ook de mogelijkheid om video's te downloaden en offline te bekijken. Netflix onderscheidt zich van andere streamingdiensten door haar ultiem brede aanbod, eigen content en algoritmes.