Neostrada

Neostrada

4.1 reviewscore • 9 reviews
P

Prijsstijgingen op prijsstijgingen

In 2020 koos ik voor een server- en domeinpakket bij Neostrada voor slechts 52 euro, wat destijds een goede deal leek. Echter, na twee opeenvolgende prijsstijgingen in 2022, was de prijs voor exact hetzelfde product gestegen tot maar liefst 113 euro. Dit komt neer op een ongelooflijke prijsstijging van 220%! Als reactie daarop wilde ik mijn abonnement opzeggen en schakelde ik automatisch verlengen uit in mijn "user panel". Ik dacht dat dit het einde van het verhaal was. Tot mijn verbazing ontving ik een jaar later opnieuw een factuur! Het bleek dat ik hetzelfde product nu twee keer moest opzeggen, een keer voor de domeinregistratie en een keer voor de server. Mijn advies aan anderen is om ver weg te blijven van Neostrada. Zelfs als de initiële prijs aantrekkelijk lijkt, besef dan dat je op de lange termijn teleurgesteld kunt worden en er maar moeilijk vanaf lijkt te komen.

Pieter 8 aug 2023
Reageer
M

Ze bestaan, maar dat was het dan ook

Ik geef deze hostingprovider twee sterren omdat ze in ieder geval echt bestaan. Echter, hun service en kwaliteit lieten veel te wensen over. Mijn website had maar liefst 6 seconden nodig om te laden, en Neostrada bleef volhouden dat het niet aan hun server lag. Ze beweerden dat het aan mijn plugins en thema lag, zelfs nadat ik een volledig nieuwe website had gemaakt met een nieuw thema en slechts enkele plugins. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een andere hostingprovider en kon ik meteen 4 seconden van mijn laadtijd afsnoepen (en ik had nota bene een advanced pakket bij Neostrada, dat als snel zou moeten zijn).

Marianne 21 jun 2023
H

Echt bestaan? Wat houdt dat in hemelsnaam in. Een webhostingprovider die echt bestaat? Verklaar je nader.... Ik sta perplex... 2 sterren voor een provider die echt bestaat, mijn hoofd slaat op hol om deze opmerking.

Henk 23 sep 2023
H

Jarenlang goede ervaringen

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Neostrada door de jaren heen. In januari 2021 werd Neostrada overgenomen door Versio, wat me aanvankelijk zorgen baarde omdat ik altijd tevreden was geweest met de helpdesk van Neostrada. Het ontbreken van telefonische ondersteuning en live chat met de "nieuwe helpdesk" was even wennen. Uiteindelijk besloot ik een e-mail te sturen voor hulp, hoewel het langer duurde dan ik had gehoopt. Binnen enkele uren kreeg ik echter een vriendelijk en deskundig antwoord van Eduardo. Mijn advies aan andere klanten is om de helpdesk de tijd te geven om te reageren op problemen. Beschrijf je vraag of probleem zo duidelijk mogelijk en geef aan waar je hulp bij nodig hebt. Op basis van mijn recente ervaring ben ik zeer tevreden met Neostrada.

Henk 26 jan 2022
Reageer
J

Betaalbaar en betrouwbaar en snel

Neostrada biedt snelle websites en betaalbare hosting. In vergelijking met andere providers die tot 500 euro vragen voor managed cloud hosting, betaalde ik slechts 120 euro per maand. Mijn pakket omvatte 7 cpu's, 14 gyg RAM, back-up service, 24/24 monitoring, managed beheer, en cloudlinux. Ik raad aan om negatieve reacties met een korreltje zout te nemen. Waarschijnlijk kozen ze niet voor een managed pakket, want anders zou je zelf de boel moeten beheren. Ik ben geen expert in serverbeheer, maar ik heb in ieder geval mijn huiswerk gedaan. Voor elk klein probleem hoef je niet direct de hoster lastig te vallen. In al mijn jaren met Neostrada is mijn website nooit uitgevallen, en als ik een probleem had, werd het altijd snel opgelost. Daarom geef ik hen 5/5 sterren, en mijn speciale dank gaat uit naar Jon voor de uitstekende service.

Jaap 13 jan 2022
Reageer
H

Sinds 2015 klant

Sinds 2015 ben ik klant bij Neostrada, en ik ben altijd zeer tevreden geweest over hun service. De servers zijn de afgelopen jaren aanzienlijk sneller geworden. Ondanks de prijsverhoging hebben we hier alleen maar van geprofiteerd, omdat kwaliteit nu eenmaal betaald moet worden. Storingen worden onmiddellijk aangepakt. Bedankt, jongens! Ik denk dat de overname de dienstverlening alleen maar ten goede zal komen. Samenwerken is altijd goed nieuws!

Hugo 28 sep 2021
Reageer
S

Neostrada gaat verder als Versio

Ik kreeg net een e-mail dat Neostrada verder gaat als Versio. Waar ik met beide webhostingbedrijven heb samengewerkt met domeinnamen en servers, is mijn mening dat Neostrada veel hoger staat aangeschreven dan Versio.
Snap dan ook niet waarom deze samenwerking nodig was vanuit Neostrada's kant. Misschien de prijzen toch te laag door de hoge concurrentie? Naar mijn weten was Neostrada verreweg het goedkoopst als het ging om domeinnamen. Versio had ik wat commotie mee gehad omdat een website niet online ging, allerlei storingen en ik werd bijna niet geholpen.

Ik vind het erg jammer, deze samenwerking. We gaan het zien hoe het door zal gaan. Ik blijf er sowieso bij en zie het wel. De goede communicatie en dienstverlening van Neostrada zal vast niet helemaal weg gaan.

Hieronder de e-mail die ik heb ontvangen:

---
Neostrada gaat verder als Versio

Goed nieuws! We gaan onze krachten bundelen met Versio, een van de grootste hostingproviders van Nederland. Wil je meer weten? Hieronder lees je meer informatie.

Waarom gaat Neostrada verder als Versio?
Klanten vragen om steeds meer online oplossingen. Door onze technologie, kennis en specialisten bij elkaar te brengen kunnen we onze diensten nog eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Dit betekent ook dat we jouw (technische) vragen nog beter kunnen beantwoorden. Samen kunnen we je dus dubbel zo goed helpen om jouw website online succesvol te maken.
Versio is een van de grootste hostingproviders in Nederland en helpt al meer dan 170.000 bedrijven en particulieren met hun online succes. Niet alleen onze missie is hetzelfde, ook ons DNA is hetzelfde; bij Versio worden ze, net als wij, blij van het bieden van goede, persoonlijke service. Naast het team dat je al kent, hebben we samen nog meer deskundige collega’s om jou te helpen.

Wat betekent dit voor jou?
Je hoeft zelf geen actie te ondernemen. We zullen je dan ook niet vragen zaken aan te passen of andere acties te ondernemen. Op de achtergrond zijn we bezig om onze krachten te bundelen om samen verder te gaan als Versio. We houden je uiteraard op de hoogte als er ontwikkelingen zijn. Je kunt gewoon contact blijven opnemen met de Neostrada helpdesk als je vragen hebt.

We kijken er naar uit om samen met Versio onze missie nog beter te kunnen realiseren, namelijk jouw website online succesvol maken. We hopen dat we je nog lange tijd mogen helpen. Onder een andere naam, maar met dezelfde persoonlijke en deskundige service zoals je van ons gewend bent.

Heb je nog vragen? Op onze informatiepagina vind je meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Team Neostrada
---

Altijd blij klant geweest dus ik geef 4 sterren.

Simar 14 sep 2021
Reageer
M

Goedkope en snelle webhosting van Neostrada

Ik zocht stabiele en snelle webhosting voor mijn bedrijfswebsite. Het is belangrijk dat mijn website altijd bereikbaar is en dat de website zelf snel laadt. Ik had al ervaring met hele goedkope webhosting van Strato, maar dat was simpelweg te traag voor mij. Toen snapte ik waarom ze zo goedkoop waren bij Strato. Ze zetten gewoon zoveel mogelijk websites op één server. Ik had gehoord dat de webhosting bij Neostrada daar in tegen wel lekker snel is. Voor de zekerheid heb ik het Extreme webhosting pakket genomen voor bijna 10 euro per maand. Hiermee mag je 5 domeinen en krijg je 100 GB aan opslag. Ook krijg je onbeperkt dataverkeer. Ze claimen snel te zijn en daar is geen woord aan gelogen. Eindelijk een snelle website!! Dat is zeer belangrijk voor mijn bedrijf, want dan haken potentiële klanten tenminste niet af tijdens het laden van de website. Het is ook super makkelijk te gebruiken en binnen no-time stond mijn website online. Ik kan alle specificaties gaan opnoemen, maar dat staat ook op de website van Neostrada allemaal uitgelegd. Neostrada Extreme webhosting kan ik iedereen aanbevelen.

Mark 28 jul 2021
Reageer
A

Altijd nog uitstekend geholpen

Ik heb al jaren verschillende websites bij Neostrada ondergebracht, en tot op heden hebben ze me altijd uitstekend geholpen bij de kleine problemen. Het systeem is ook gebruiksvriendelijk als je zelf een WordPress-website wilt maken. Ik ben zeer tevreden, problemen worden snel en professioneel opgelost. Ik kan Neostrada van harte aanbevelen aan iedereen.

Anja 12 apr 2021
Reageer
R

No nonsense hosting

Neostrada is een no-nonsense bedrijf voor webhosting en domeinregistratie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze reageren snel op vragen en bieden hulp bij problemen. Die problemen zijn dan vaak installatiemoeilijkheden en nooit echt te maken met de service die zij bieden trouwens. Ik ben al jaren tevreden klant en kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Robbert 25 feb 2021
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van december 2023.

Over Neostrada

Neostrada is een webhostingprovider die een indrukwekkend pakket aanbiedt voor een zeer redelijke prijs. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, waaronder shared hosting, VPS en dedicated hosting, zodat er voor elk type website een geschikte optie beschikbaar is. Neostrada heeft een gebruiksvriendelijk controlepaneel, waarmee het beheren van de website en het toevoegen van functionaliteiten heel eenvoudig is. Het bedrijf biedt ook een betrouwbare klantenservice aan, met deskundige medewerkers die snel reageren op vragen en problemen. De uptime van Neostrada is uitstekend en de snelheid van de servers is ook indrukwekkend. Als u op zoek bent naar een betrouwbare webhostingprovider met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is Neostrada zeker het overwegen waard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.neostrada.nl
  • support@neostrada.nl