Neostrada

Neostrada

4.5 reviewscore • 2 reviews
S

Neostrada gaat verder als Versio

Ik kreeg net een e-mail dat Neostrada verder gaat als Versio. Waar ik met beide webhostingbedrijven heb samengewerkt met domeinnamen en servers, is mijn mening dat Neostrada veel hoger staat aangeschreven dan Versio.
Snap dan ook niet waarom deze samenwerking nodig was vanuit Neostrada's kant. Misschien de prijzen toch te laag door de hoge concurrentie? Naar mijn weten was Neostrada verreweg het goedkoopst als het ging om domeinnamen. Versio had ik wat commotie mee gehad omdat een website niet online ging, allerlei storingen en ik werd bijna niet geholpen.

Ik vind het erg jammer, deze samenwerking. We gaan het zien hoe het door zal gaan. Ik blijf er sowieso bij en zie het wel. De goede communicatie en dienstverlening van Neostrada zal vast niet helemaal weg gaan.

Hieronder de e-mail die ik heb ontvangen:

---
Neostrada gaat verder als Versio

Goed nieuws! We gaan onze krachten bundelen met Versio, een van de grootste hostingproviders van Nederland. Wil je meer weten? Hieronder lees je meer informatie.

Waarom gaat Neostrada verder als Versio?
Klanten vragen om steeds meer online oplossingen. Door onze technologie, kennis en specialisten bij elkaar te brengen kunnen we onze diensten nog eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Dit betekent ook dat we jouw (technische) vragen nog beter kunnen beantwoorden. Samen kunnen we je dus dubbel zo goed helpen om jouw website online succesvol te maken.
Versio is een van de grootste hostingproviders in Nederland en helpt al meer dan 170.000 bedrijven en particulieren met hun online succes. Niet alleen onze missie is hetzelfde, ook ons DNA is hetzelfde; bij Versio worden ze, net als wij, blij van het bieden van goede, persoonlijke service. Naast het team dat je al kent, hebben we samen nog meer deskundige collega’s om jou te helpen.

Wat betekent dit voor jou?
Je hoeft zelf geen actie te ondernemen. We zullen je dan ook niet vragen zaken aan te passen of andere acties te ondernemen. Op de achtergrond zijn we bezig om onze krachten te bundelen om samen verder te gaan als Versio. We houden je uiteraard op de hoogte als er ontwikkelingen zijn. Je kunt gewoon contact blijven opnemen met de Neostrada helpdesk als je vragen hebt.

We kijken er naar uit om samen met Versio onze missie nog beter te kunnen realiseren, namelijk jouw website online succesvol maken. We hopen dat we je nog lange tijd mogen helpen. Onder een andere naam, maar met dezelfde persoonlijke en deskundige service zoals je van ons gewend bent.

Heb je nog vragen? Op onze informatiepagina vind je meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Team Neostrada
---

Altijd blij klant geweest dus ik geef 4 sterren.

Simar 14 sep 2021
Reageer
M

Goedkope en snelle webhosting van Neostrada

Ik zocht stabiele en snelle webhosting voor mijn bedrijfswebsite. Het is belangrijk dat mijn website altijd bereikbaar is en dat de website zelf snel laadt. Ik had al ervaring met hele goedkope webhosting van Strato, maar dat was simpelweg te traag voor mij. Toen snapte ik waarom ze zo goedkoop waren bij Strato. Ze zetten gewoon zoveel mogelijk websites op één server. Ik had gehoord dat de webhosting bij Neostrada daar in tegen wel lekker snel is. Voor de zekerheid heb ik het Extreme webhosting pakket genomen voor bijna 10 euro per maand. Hiermee mag je 5 domeinen en krijg je 100 GB aan opslag. Ook krijg je onbeperkt dataverkeer. Ze claimen snel te zijn en daar is geen woord aan gelogen. Eindelijk een snelle website!! Dat is zeer belangrijk voor mijn bedrijf, want dan haken potentiële klanten tenminste niet af tijdens het laden van de website. Het is ook super makkelijk te gebruiken en binnen no-time stond mijn website online. Ik kan alle specificaties gaan opnoemen, maar dat staat ook op de website van Neostrada allemaal uitgelegd. Neostrada Extreme webhosting kan ik iedereen aanbevelen.

Mark 28 jul 2021
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van juni 2023.

Over Neostrada

Neostrada is een webhostingprovider die een indrukwekkend pakket aanbiedt voor een zeer redelijke prijs. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, waaronder shared hosting, VPS en dedicated hosting, zodat er voor elk type website een geschikte optie beschikbaar is. Neostrada heeft een gebruiksvriendelijk controlepaneel, waarmee het beheren van de website en het toevoegen van functionaliteiten heel eenvoudig is. Het bedrijf biedt ook een betrouwbare klantenservice aan, met deskundige medewerkers die snel reageren op vragen en problemen. De uptime van Neostrada is uitstekend en de snelheid van de servers is ook indrukwekkend. Als u op zoek bent naar een betrouwbare webhostingprovider met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan is Neostrada zeker het overwegen waard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.neostrada.nl
  • support@neostrada.nl