Natuurpark 't Vosseven

Natuurpark 't Vosseven

4.3 reviewscore • 10 reviews
W

Teleurstellende ervaring in een onrustige omgeving

Onze vakantie in huisje 84 viel enorm tegen, voornamelijk omdat het niet aan onze verwachtingen van schoonheid en rust voldeed. Het begon al met de staat van het huisje bij aankomst; het was simpelweg niet schoon. Maar wat onze rust echt verstoorde, was het geluid van de verbouwing in het naastgelegen huis. Elke dag werden we geconfronteerd met lawaai van boren, zagen en timmeren. Toen we bij de eigenaar navraag deden naar de duur van deze werkzaamheden, werd ons voorgesteld om maar naar België te gaan winkelen om aan het lawaai te ontsnappen. Dat was niet wat we voor ogen hadden met onze vakantie. We zochten de rust op, maar vonden deze helaas niet. Na een gesprek met de beheerder over de mogelijkheid van een ander huisje, en het uitblijven van een geschikte oplossing, overwogen we om vroegtijdig te vertrekken. Uiteindelijk besloten we toch te blijven, maar de ervaring was verre van wat we hadden gehoopt en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Wilma 26 dec 2022
Reageer
M

Kleine verbeteringen kunnen groot verschil maken

Ons verblijf op dit kleine park had potentie, maar werd helaas getemperd door enkele minpunten. De huisjes zelf waren leuk en boden veel ruimte, wat een pluspunt was. Echter, het concept van een autovrij park werd niet echt nageleefd, wat afbreuk deed aan de rust en het groene karakter. We merkten dat er regelmatig onnodig heen en weer werd gereden, wat eenvoudig opgelost zou kunnen worden met een strenger beleid bij de slagboom. Een ander punt van kritiek was het geluidsniveau van de schoonmaakploeg in het naastgelegen huisje; het schoonmaken gebeurde met de radio op een zeer hoog volume, wat ons inziens niet nodig is en de rust verstoorde. Deze kleine aandachtspunten hadden een groot verschil kunnen maken in onze beleving van het park.

Mark van B 22 apr 2021
Reageer
G

Rustige oase met een moderne touch

We hebben een heerlijke vakantie beleefd op dit rustige park, verscholen in de bossen van Stramproy. Onze bungalow was niet alleen rustiek van buiten, maar verraste ons met een moderne en frisse inrichting van binnen, compleet met een infrarood-sauna voor de ultieme ontspanning. De omgeving bood tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes zoals Kasteel Montfoort en het Aardbeienland in Horst, en voor de zwemliefhebbers was er een zwembad in het nabijgelegen Overpelt, België. We hebben genoten van de gastvrijheid van de eigenaren, die ons verblijf extra speciaal maakten. Het was een perfecte combinatie van rust, natuur en comfort.

GezinVan4 4 aug 2020
Reageer
A

Op zich een rustige jaarwisseling

Ons doel was om onze honden een stressvrije jaarwisseling te bieden, en dat is gelukt. Het park was inderdaad volledig vuurwerkvrij, een zeldzaamheid die we zeer waardeerden. De absolute stilte was een verademing. Toch waren er enkele punten die aandacht behoeven. De toegangswegen binnen het park waren in slechte staat, wat de algemene ervaring enigszins beïnvloedde. Daarnaast was de locatie van de vuilniscontainers midden op het park onpraktisch; het vereiste een lange wandeling of een ritje met de auto om je afval weg te brengen. Ondanks deze minpunten was het een succesvolle ontsnapping aan het vuurwerkgeweld, en overwegen we zeker om volgend jaar weer te komen.

AV 2 jan 2020
Reageer
H

Prachtige ligging, met teleurstellende aspecten

Het park ligt prachtig en biedt potentieel voor een rustig verblijf, maar we werden geconfronteerd met significante teleurstellingen. Het meest verontrustend was het gebrek aan mobiele ontvangst en de zeer trage wifi, wat in noodsituaties ronduit gevaarlijk kan zijn. Deze moderne tekortkomingen ondermijnen de charme van het park en zijn iets waar toekomstige gasten rekening mee moeten houden.

Hans 28 jul 2019
Reageer
R

Behoefte aan wat vernieuwing

De locatie van het park is ongetwijfeld prachtig, genesteld in de natuur en biedt de rust die we zochten. Echter, ons verblijf in huisje nr. 15 liet te wensen over qua interieur. Het huisje voelde verouderd aan, met beschadigingen en een gebrek aan frisheid. Hoewel er huisjes op het park waren die recent waren opgeknapt en een veel betere indruk gaven, viel ons huisje daar helaas niet onder. Een update zou dit huisje en mogelijk andere huisjes op het park sterk ten goede komen.

Rintje 2 okt 2018
Reageer
D

Rust en natuur met comfort

Het park Vosseven is een prachtige plek, omgeven door natuur. Ons 6-persoons huisje was mooi en bood voldoende ruimte. Toch was er een groot nadeel: ondanks onze situatie met een ernstig zieke gehandicapte zoon, mochten we onze auto niet bij het huisje parkeren. Dit leidde tot zorgen over wat te doen bij een mogelijke noodsituatie. Daarnaast was de wifi-verbinding zeer slecht, wat onze ervaring verder beïnvloedde. Hoewel het park zelf veel potentie heeft, zouden deze aspecten verbeterd moeten worden om aan de behoeften van alle gasten te voldoen.

Denise 15 aug 2018
Reageer
T

Comfort te midden van groen

Ons verblijf in Vosseven 7 / Het Kleine Landgoed bood de rust en privacy die we zochten, te midden van een prachtig groene omgeving. Het huisje was onlangs gerenoveerd met een aantrekkelijk keukentje en een comfortabele douche. De tuin bood op elk moment van de dag een plekje in de zon of schaduw, en we genoten regelmatig van de aanwezigheid van vogeltjes en af en toe een eekhoorntje.

Tevreden bezoeker 12 aug 2018
Reageer
A

Perfect veel rust

Onze midweek in bungalow nr. 13 was een heerlijke ervaring, versterkt door de warme en gastvrije ontvangst van Jan en JoAnn. De bungalow, uitgerust met een sauna, bood ons de luxe en comfort die we zochten. De mogelijkheid om elke dag verse broodjes te bestellen, droeg bij aan het vakantiegevoel. Het park zelf, omringd door natuur, was de perfecte basis voor onze uitstapjes naar omliggende attracties en steden. Het nabijgelegen restaurant bood heerlijke maaltijden, wat onze ervaring compleet maakte. We kijken uit naar een volgend bezoek aan dit rustige en sfeervolle park.

AliceW 31 jul 2018
Reageer
W

Genieten van de Limburgse natuur

Ons midweekje weg was een waar genot, mede dankzij de hartelijke ontvangst van Jan en JoAnn, die altijd klaarstonden om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het bestellen van versgebakken pistoletjes en croissants voor het ontbijt was een heerlijke luxe. Ons huisje voelde direct als een tweede thuis, met alle nodige voorzieningen en een nette, schone inrichting. De natuurlijke omgeving bood de perfecte achtergrond voor ontspannende wandelingen en fietstochten, met duidelijk aangegeven routes vanaf de ingang van het park. We verkenden ook de lokale attracties, zoals het pittoreske Thorn, en genoten van de gastvrijheid in de nabijgelegen dorpen. Hoewel we thuis van het vuurwerk genieten, was de rustige jaarwisseling hier een welkome afwisseling voor onze honden. Dit verblijf was een mooie balans tussen rust, natuur en comfort, en we hopen snel weer terug te keren naar deze idyllische plek.

Wim 27 apr 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Stramproy.

Over Natuurpark 't Vosseven

Natuurpark Vosseven, gelegen te Lochtstraat 26 in Stramproy, Limburg, is een kleinschalig bungalowpark dat ideaal is voor liefhebbers van rust en natuur. Het park ligt vlak bij de Belgische grens en is omgeven door het mooie natuurgebied Kempenbroek. Met 86 bungalows, waaronder 44 vrijstaande en 42 geschakelde bungalows, biedt het park accommodaties voor verschillende groepsgroottes, van 3 tot 12 personen. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en liggen rustig, sommige met uitzicht over het ven. Huisdieren zijn toegestaan en tijdens Oud & Nieuw is het park vuurwerkvrij. Faciliteiten omvatten een receptie, fietsverhuur, speel- en sportactiviteiten, gratis wifi, een wasserette en een broodjesservice. Het nabijgelegen Stramproy biedt winkelmogelijkheden en in het park zelf is restaurant "Nieuw Vosseven" beschikbaar voor een hapje en een drankje. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, met diverse natuurgebieden in de buurt. Daarnaast is het park een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar omliggende steden zoals Eindhoven, Maastricht, en Hasselt in België.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Stramproy, Limburg
  • https://www.natuurparkvosseven.nl
  • info@natuurparkvosseven.nl