Minicamping de Toerist

Minicamping de Toerist

4.1 reviewscore • 15 reviews
J

Toezeggingen zijn meer dan waargemaakt

Tijdens een weekend in het gebied ontdekte ik De Ontdekker via Google, aangetrokken door de aangeprezen vriendelijkheid jegens kinderen en de heerlijke maaltijden. Beide toezeggingen zijn meer dan waargemaakt.

Bij aankomst is het een beetje jammer dat de locatie langs een drukke weg ligt, maar die zorg verdwijnt al snel. Wat duidelijk opvalt, is de hartelijke ontvangst en de aandacht die aan je wordt besteed. Vooral toen een van de kleintjes plotseling een allergische reactie kreeg (door pollen), was de eigenaar buitengewoon hulpvaardig.

Joke 28 mei 2023
Reageer
A

Geweldige belevenis

Geweldige belevenis met een uiterst vriendelijke ontvangst. We dineerden met een gezelschap van 12 personen op een kalme avond. We hebben voortreffelijk gedineerd, met royale porties zodat er zelfs geen ruimte meer was voor een nagerecht. Toen we informeerden naar de mogelijkheid van pasta pesto (die niet vermeld stond op het menu), kregen we een smakelijk bord geserveerd.

Alexander 2 nov 2023
Reageer
A

Mooi opgediend

Dit gezellige restaurant is een plek waar je lekker kunt eten voor een goede prijs. Het eten is echt lekker en wordt mooi opgediend, bijna als kunstwerken. Het personeel is vriendelijk en begroet je hartelijk. Het is niet alleen maar eten; het is een leuke ervaring die de familiebanden versterkt en waarbij je echt geniet van het eten. Hier is eten net als een feestje en elke hap is een moment om van te genieten.

Aria 15 nov 2022
Reageer
A

Voldoende variatie

Wij bezochten deze plek met twee kleine avonturiers van 4 en 6 jaar oud. Er was voldoende variatie voor hen en het hoogtepunt was zonder twijfel de fantastische buitenspeeltuin! In het binnenste van de locatie ben ik niet helemaal zeker of er iets was voor de kleintjes. Desondanks hebben we smakelijk gedineerd, inclusief groenten. In plaats van de gebruikelijke frietjes, was er de optie om er gebakken aardappels bij te nemen.

Ava 27 aug 2022
Reageer
S

Totale afknapper

Een totale afknapper, we zaten op een gedeelte van het buitenterras dat minder druk was. Het bestellen van een drankje en de menukaart verliep vlot, maar daarna ging het mis. Na zo'n ruim half uur wachten had niemand nog onze bestelling opgenomen. Het leek erop dat het personeel meer aandacht had voor het drukkere gedeelte van het terras. Na ongeveer drie kwartier wachten, kregen we eindelijk contact met iemand van het bedienend personeel aan tafel. Ze deelde ons doodleuk mee dat ze momenteel alleen bestellingen voor drankjes opnam, maar ze zou haar collega vragen of die tijd voor ons had. Het zou niet als een gunst moeten voelen; het is gewoon onderdeel van de service.

Sophia 22 aug 2022
Reageer
M

Onaangename geur

Op de tweede Pinksterdag hebben we met het volledige gezin gedineerd bij De Avonturier. De maaltijden en service waren uitstekend, maar een aanzienlijk minpunt was de enorme varkensboerderij in de buurt. De onaangename geur was zo overweldigend dat we kort overwogen om te vertrekken. Echter, beseften we dat de eigenaar hier geen controle over heeft en evenmin blij zal zijn met de situatie.

Mia 22 mei 2022
Reageer
B

Lekker gegeten met vrienden

We hebben lekker gegeten met vrienden. We hadden biefstuk en mixed grill, met patat, aardappelen, salade en warme groenten. Het eten was erg lekker en mooi opgediend, net als een soort van smaakvolle muziek. Het was echt fijn voor onze smaakpapillen, en de avond werd een bijzondere ervaring voor ons groepje. Hier hebben we niet alleen gegeten, maar ook echt genoten van het eten.

Benjamin 2 mrt 2022
Reageer
G

Lekker geluncht

We hebben echt lekker geluncht in een gezellige omgeving! De verschillende club sandwiches waren heerlijk en goed gevuld, en ook de wijnglazen hebben ons plezier vergroot :) Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam, waardoor het helemaal top was. Het was een perfecte mix van lekker eten, een fijne sfeer en attent personeel. We kijken al uit naar de volgende keer dat we culinair verwend worden in dit geweldige restaurant!

Gabriel 6 feb 2022
Reageer
O

Leuke eetplek hier

Toen we het restaurant betraden, werden we hartelijk verwelkomd en kregen we een mooie plek toegewezen te midden van de sfeervolle ambiance. Een uitgebreid menu met de optie om het kindermenu naar wens aan te passen. Het eten was van uitstekende kwaliteit, de porties waren royaal, de service was top, en ze waren zelfs bereid om extra bloemkool toe te voegen voor de oudste. De Camping was ook eveneens gewedig.

Oliver 3 sep 2021
Reageer
I

Eten was erg lekker

We hebben lekker gegeten in een ouderwetse keuken! Het eten was erg lekker, en we vonden de smaken echt heerlijk. Jammer genoeg was het teleurstellend dat ze zich niet aan de COVID-adviezen hielden. Het personeel droeg geen mondkapjes, er was geen gezondheidscheck, en de tafels stonden te dicht bij elkaar. Ondanks het lekkere eten was het niet volgen van de regels een minpunt voor de hele ervaring. Laten we hopen dat dit in de toekomst verbetert voor een zorgeloze eetervaring.

Isabella 11 okt 2020
Reageer
L

Echte aanrader voor iedereen

Bij Roompot Weerterbergen kun je lekker eten en het is alsof je op een leuke reis bent door allerlei lekkere smaken. Op het menu staan veel verschillende gerechten, dus elke hap is een nieuwe smaak om te ontdekken. Het personeel is niet alleen goed in hun werk, maar ook heel gezellig. Dat maakt de hele ervaring extra leuk. De sfeer is er niet alleen lekker, maar gewoon echt heel fijn. Het is een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en gezelligheid. Het is een superleuke culinaire ervaring bij Roompot Weerterbergen!

Liam 23 aug 2020
Reageer
O

Plezier en lekker eten

We hebben lekker gegeten met zeven mensen! De mensen die ons bedienden, letten goed op of alles goed ging, vooral met de pinda-allergie. Op het menu stonden veel verschillende smaken en grote porties, en het eten was altijd van goede kwaliteit. We hadden geen voorgerecht besteld, maar kregen toch heerlijk eten en lekkere drankjes. Het is een plek waar ze goed voor je zorgen en waar ze smakelijke gerechten maken. Kortom, het was een avond vol plezier en lekker eten. Hier proef je niet alleen eten, maar beleef je een smakelijk feestje.

Olivia 2 aug 2020
Reageer
S

Vooral het eten proberen hier

Opnieuw genoten van een smaakvolle maaltijd bij Het Reisgenootschap! Mijn echtgenoot smulde van zijn favoriete ribbetjes, terwijl ik deze keer koos voor een bijzondere lekkernij: asperges met zalm, echt verrukkelijk en smeltend in de mond! Indien je niet overweegt een starter te bestellen, kan ik hun verfijnde assortiment brood van harte aanbevelen. Genoten van een smaakvolle Merlot als begeleiding. Als aanvullingen een frisse salade, voortreffelijk bereide spinazie en delicate plakjes aardappel.

Sebastian 11 mei 2019
Reageer
E

Het was niet slecht

Ik ging ergens eten en het was oké. Het was niet slecht, maar ook niet het allerbeste voor de prijs die je betaalt. Het personeel was wel heel aardig en beleefd. De binnen- en buitenkant zagen er prima uit, maar er is nog ruimte voor verbetering. Als ze de plek mooier maken, kunnen ze meer klanten aantrekken. Het is als een ruwe diamant die nog beter kan worden.

Emma 23 apr 2019
Reageer
L

Soep was voortreffelijk!

We hebben echt genoten van de maaltijd hier! De knoflookspecialiteit en het gepaneerde gerecht waren allebei verrukkelijk. Ook de soep was voortreffelijk! Het personeel checkte regelmatig of alles in orde was, en de eigenaar nam even de tijd voor een plezierig gesprek. Als we weer in deze omgeving belanden, staat een herhaalbezoek aan deze plek zeker op de planning!

Lucas 18 jan 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Weert.

Over Minicamping de Toerist

Minicamping De Toerist is gelegen te Maaseikerweg 280 in Weert. Gelegen in een rustige, landelijke omgeving, is het de perfecte plek voor gasten die willen genieten van de natuur en ontspanning. De camping beschikt over ruime kampeerplekken van 100 m², voorzien van alle benodigde faciliteiten. Naast traditioneel kamperen biedt de camping ook luxueuze safaritenten voor een unieke glamping-ervaring. Voor ontspanning kunnen gasten gebruikmaken van een verwarmd zwembad en zijn er vele fietsroutes in de omgeving. Het on-site restaurant De Toerist biedt de hele dag door maaltijden, van smakelijke lunches tot uitgebreide diners. Gelegen aan de Maaseikerweg 280 in Weert, Nederland, combineert Minicamping De Toerist comfort met de charme van het buitenleven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Weert, Limburg
  • https://www.detoerist-weert.nl
  • info@detoerist-weert.nl