Minicamping de Toerist

Minicamping de Toerist

4.5 reviewscore • 2 reviews
A

Geweldige belevenis

Geweldige belevenis met een uiterst vriendelijke ontvangst. We dineerden met een gezelschap van 12 personen op een kalme avond. We hebben voortreffelijk gedineerd, met royale porties zodat er zelfs geen ruimte meer was voor een nagerecht. Toen we informeerden naar de mogelijkheid van pasta pesto (die niet vermeld stond op het menu), kregen we een smakelijk bord geserveerd.

Alexander 2 nov 2023
Reageer
J

Toezeggingen zijn meer dan waargemaakt

Tijdens een weekend in het gebied ontdekte ik De Ontdekker via Google, aangetrokken door de aangeprezen vriendelijkheid jegens kinderen en de heerlijke maaltijden. Beide toezeggingen zijn meer dan waargemaakt.

Bij aankomst is het een beetje jammer dat de locatie langs een drukke weg ligt, maar die zorg verdwijnt al snel. Wat duidelijk opvalt, is de hartelijke ontvangst en de aandacht die aan je wordt besteed. Vooral toen een van de kleintjes plotseling een allergische reactie kreeg (door pollen), was de eigenaar buitengewoon hulpvaardig.

Joke 28 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Weert.

Over Minicamping de Toerist

Er zijn 2 reviews geschreven over Minicamping de Toerist op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Weert, Limburg
  • https://www.detoerist-weert.nl
  • info@detoerist-weert.nl