Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide

4.2 reviewscore • 3 reviews
K

Fijne kleinschalige gemoedelijke camping.

Dit is ons tweede seizoen op deze camping, en we hebben er geweldig van genoten. Het nieuwe management heeft hard gewerkt om het achterstallige onderhoud aan te pakken. Het sanitairgebouw is altijd schoon en goed onderhouden. Zowel het vernieuwde terras, de bar als het zwembad zien er nu uitnodigend en gezellig uit. Het populaire treintje maakt twee keer per dag een rit door het park en brengt veel plezier voor jong en oud. Ook het nieuwe springkussen is een hit bij de gasten. Of je nu groot of klein bent, je voelt je hier op je gemak op de Brugse Heide. We hopen nog vele seizoenen met onze kinderen en kleinkinderen op deze camping door te brengen. Al met al is dit voor ons een geweldige campingervaring.

Kim 26 jun 2023
Reageer
P

Geweldige vakantie!!

Van eind juli tot begin augustus hebben we een chalet gehuurd op dit vakantiepark. Het was een heerlijke en rustige ervaring, vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er werd zelfs een online bingo georganiseerd via YouTube, waarbij vaste gasten prijzen uitreikten aan de winnaars. Het zwembad was fantastisch en de beheerders van de camping waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair, inclusief de toiletten en douches, werd uitstekend onderhouden en was altijd schoon. Er waren tal van activiteiten beschikbaar voor de jongere kinderen, en de omgeving bood prachtige mogelijkheden om te verkennen, inclusief het wandelen met de hond langs een nabijgelegen meer. Over het algemeen hadden we een geweldige vakantie en genoten we van de faciliteiten en gastvrijheid van het park.

Paulina 10 aug 2023
Reageer
M

Heerlijke camping

We zijn sinds 2016 jaarlijks teruggekeerd naar deze camping, en nu zijn we zelfs voor de tweede keer voor een heel seizoen gebleven. Onze kinderen zijn dol op de uitstekende voorzieningen, waaronder het mooie zwembad, de binnenspeeltuin en de animatie tijdens het hoogseizoen. Een hoogtepunt voor de kleintjes is het ritje met het treintje, dat tweemaal per dag met vrolijke muziek door het park rijdt. Sinds het nieuwe management de leiding heeft, zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd. Het sanitairgebouw wordt goed schoongehouden en de douches hebben altijd warm water. Het personeel zet zich in om de faciliteiten netjes en schoon te houden. We voelen ons hier echt thuis en hopen nog vele seizoenen van deze geweldige ervaring te kunnen genieten.

Maarten 7 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Valkenswaard.

Over Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide, gelegen aanMaastrichterweg 183 te Valkenswaard, is een Oostappen vakantiepark waar je Noord-Brabant kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een buitenzwembad aanwezig met terras voor een hapje en drankje, animatieteam in de schoolvakanties, er is een indoor speelpaleis, leuke buitenactiviteiten en je kan er heerlijk een stuk wandelen en fietsen door de mooie omgeving met vele visvijvers en bossen rondom het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Valkenswaard, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/brugse-heide
  • info@vakantieparkbrugseheide.nl