Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide

3.8 reviewscore • 5 reviews
I

Wederom goed bevallen

We hebben een Hemelvaartvakantie geboekt bij Brugse Heide en bij aankomst waren we blij verrast. We troffen namelijk een schone caravan aan, wat een flinke verbetering was ten opzichte van voorgaande jaren. Ons kind heeft zich uitstekend vermaakt tijdens de vakantie, al was het wel jammer dat het zwembad pas na een paar dagen geopend werd. Gelukkig kunnen we het recreatieteam wel een pluim geven, want zij hebben het uitstekend gedaan! Helaas had de televisie slechts vier zenders, maar gelukkig konden we met Ziggo Go ons toch goed vermaken. Al met al vinden wij dat Brugse Heide een flinke stap vooruit heeft gezet in vergelijking met voorgaande jaren. We hopen dat ze deze lijn vasthouden!

Ineke 29 mei 2022
Reageer
F

Beter als verwacht

We hebben op het laatste moment besloten om te boeken, ondanks het feit dat er een slechte review was achtergelaten. Gelukkig werden we vriendelijk ontvangen en ons huisje, nummer 27, was schoon. Het is waar dat het huisje oud is en niet erg groot, maar het heeft alles wat we nodig hebben en het bed sliep goed. De douche was klein en er was geen thermostaat, wat betekent dat als je bukt, de kraan weer aangaat. Dit was eigenlijk best grappig. Het park zelf is klein maar gezellig. Er rijdt een treintje rond met leuke muziek en kinderen kunnen heerlijk buiten spelen. Voor een Hemelvaartsweekend van 4 nachten voor slechts 200 euro, inclusief schoonmaak, heb ik echt geen klachten. Natuurlijk misten we wel enkele dingen, zoals lampjes bij het bed, een plankje boven het bed, een haakje om onze jassen op te hangen, meer stopcontacten, een haakje in de badkamer en een stopcontact in de badkamer. Maar zijn deze dingen echt belangrijk? Nee, we kamperen in een oud, schoon huisje dat een beetje muf ruikt. We hebben een geurkaars aangestoken en genieten van onze vakantie. En dat doen we zeker! We hebben heerlijk gefietst in de omgeving. Helaas is het morgen alweer tijd om naar huis te gaan.

Familie Matters 24 apr 2022
Reageer
B

Wel tijd voor een renovatie

Vanwege eerdere ervaringen waren we enigszins gespannen over de staat van ons verblijf. Gelukkig bleek de caravan bij aankomst goed schoon te zijn, al rook het wat muf. De douchekop was echter wel met ducttape vastgemaakt, maar verder was alles keurig op orde. Het park zelf daarentegen was sterk verouderd en vooral bij slecht weer kan het lastig zijn voor kinderen om zich te vermaken. Helaas was de skelterbaan niet beschikbaar en was het indoor speelparadijs gesloten. De kantine was klein en het buitenzwembad zou zeker baat hebben bij een overkapping. Het park heeft duidelijk behoefte aan een facelift om weer aantrekkelijk te worden voor gasten.

Boersma 6 sep 2021
Reageer
N

Top vakantie gehad bij Oostappen Brugseheide

De camping is bij uitstek geschikt voor degenen die van gezelligheid en sociaal contact houden, maar als je op zoek bent naar absolute stilte, is dit wellicht niet de meest geschikte locatie. Het is aan te raden om mee te gaan met de sfeer en de relaxte atmosfeer op de camping te ervaren. Het personeel doet echt zijn best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas kan het voorkomen dat er gasten zijn die zich minder goed weten te gedragen, wat soms tot schade kan leiden. Daarom is het misschien beter om niet te kiezen voor een verblijf in een stacaravan, maar om met een eigen tent of caravan te komen. Dit heeft als voordeel dat er een kraantje naast de tent is, wat erg handig kan zijn. Er is een actief animatieteam aanwezig, maar de activiteiten zijn vooral gericht op jonge kinderen. Voor pubers kan het hierdoor wat saai zijn.

Nina Javers 27 aug 2021
Reageer
J

Was voldoende

De camping waar we verbleven had een enigszins verouderde uitstraling, maar gezien de prijs viel het allemaal wel mee. Gelukkig waren ze bezig met renovaties en verbeteringen om de accommodatie up-to-date te houden. Over het algemeen waren de medewerkers vriendelijk, vooral diegene die achter de receptie werkten. Er waren echter enkele medewerkers die rondreden in golfkarretjes in plaats van aan het werk te zijn, maar later werden zij hierop aangesproken. Voor kinderen was er genoeg te doen en te beleven op de camping.

Jeroen Damen 6 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Valkenswaard.

Over Vakantiepark Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide, gelegen aanMaastrichterweg 183 te Valkenswaard, is een Oostappen vakantiepark waar je Noord-Brabant kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een buitenzwembad aanwezig met terras voor een hapje en drankje, animatieteam in de schoolvakanties, er is een indoor speelpaleis, leuke buitenactiviteiten en je kan er heerlijk een stuk wandelen en fietsen door de mooie omgeving met vele visvijvers en bossen rondom het park.