De Heihorsten

De Heihorsten

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Wij gaan nog een keer!

De comfortabele hoeve was erg schoon en we hadden geluk dat we tijdens de hittegolf vanaf 15.00 uur schaduw hadden op ons terras. We hebben met onze hond heerlijk gewandeld in het bos. 's Middags hebben we leuke dingen gedaan in de omgeving waar ruim voldoende leuke dingen te doen zijn. De kinderen vonden de wifi geweldig. We zullen zeker terugkomen.

Jozef A. 17 aug 2022
Reageer
M

Heel mooi

De bungalows zijn prachtig, modern en netjes afgewerkt. Sommige aspecten van de inrichting zijn echter onlogisch. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken, maar het park is nog in aanbouw en er zijn nog maar weinig faciliteiten beschikbaar. We zullen op een later tijdstip zeker nog eens terugkomen om het verdere ontwikkeling van het domein te bekijken.

Mevrouw Verhagen 12 okt 2022
Reageer
Y

Prachtige omgeving

Heihorsten is een prachtig nieuw bungalowpark met sfeervolle villa's in een fantastische omgeving. Als je van wandelen en fietsen houdt, is dit een echte aanrader. Er is een restaurant (met minigolf) tegenover het park en een 18-holes golfbaan in de buurt. Het park ligt midden tussen bos en heide.

Youri Koper 20 nov 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Someren.

Over De Heihorsten