Maasresidence Thorn

Maasresidence Thorn

5.0 reviewscore • 4 reviews
S

Heerlijk aan het water

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf in onze luxe woning met alle gemakken. Het park was ruim en het uitzicht was prachtig voor iedereen. Er was genoeg speelruimte voor de kinderen zowel binnen als buiten. De natuur rond de waterplassen bood een geweldige wandelgebied. Er was van alles te doen, zoals fietsen, wandelen, een dagje op het water of een uitstapje naar het witte stadje Thorn. We konden onze dagen goed vullen. Een aanrader is ook het restaurant Humphrey's met uitzicht op het water. We zullen zeker terugkomen!

Simon 26 jun 2022
Reageer
M

Was leuk

We hebben een aangenaam verblijf gehad in het park. Ons huisje was netjes en comfortabel ingericht, met een eigen ligbad en sauna. Het ontbijt was goed en de omgeving was prachtig met veel wandel- en fietsroutes. Het dorp Thorn, met zijn charmante witte huizen, was op loopafstand. Ook een compliment naar het personeel, geweldige service ook in het restaurant!

MM 22 nov 2022
Reageer
V

Geweldig wij komen terug!

Een heerlijk park met ruime huisjes voor 4 personen. Het personeel is vriendelijk en de winkel is klein maar heeft alles wat je nodig hebt. Het restaurant heeft wat opstartproblemen, maar het eten is goed. Ondanks dat er nog gebouwd wordt, hebben we hier geen last van gehad. Er is ook veel ruimte rondom het huis wat erg fijn was!

Van der Streek 7 okt 2022
Reageer
h

Geweldige locatie

Een prachtige locatie aan de Maasplassen. Ruime woningen met veel tuin. We verbleven in een waterwoning met een geweldig uitzicht over het meer. De medewerkers waren erg vriendelijk. We hebben een dagje gesloopt en dat was heel gemakkelijk bij de jachthaven. 's Avonds hebben we gebowld en heerlijk betaalbaar gegeten in het restaurant. Het park is echt een juweel. Helaas was het zwembad nog niet klaar, maar volgens navraag zou dit in oktober open gaan. We zullen zeker terugkomen.

h.m. 27 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Thorn.

Over Maasresidence Thorn