Weerterbergen

Weerterbergen

3.8 reviewscore • 6 reviews
D

Entertainment is top

Het park heeft veel activiteiten en het huisje is gerestyled, hoewel het al enige tijd geleden is. Het huisje is ook erg lawaaiig. Het zwembad is klein en verouderd, binnen en buiten. De snackbar sluit om 20.00 uur in het hoogseizoen, waardoor je 's avonds geen ijsje kunt halen. Er is een groot zwembad en een indoor/outdoor zwembad op 5 minuten rijden. Er is een speeltuin met restaurant aan de overkant van het park, maar er is ook genoeg te doen op het park zelf. Het park is groen en leuk om rond te wandelen met veel speeltuintjes en wandelpaden. Je hoeft niet voor alles apart te betalen. Het is ook allemaal te voet te bereiken, ook vanaf de achterkant naar het centrum.

D 3 aug 2022
Reageer
H

Heerlijk rustig en chill

Er waren nog te veel auto's op het park aanwezig, ondanks de vermelding bij aankomst en op het informatiepapier. Desondanks was het verzorgd en het eten in het lunch- en dinerrestaurant was heerlijk. De snackbar was schoon en had een ruime keuze. De supermarkt had een groot assortiment en het personeel was overal vriendelijk.

Ohja, bedankt voor de lieve buurtjes die pleisters kwam brengen voor me kleine jongen!

Hans Anders 1 dec 2022
Reageer
Y

Hele fijne vakantie gehad

Het park is mooi en kindvriendelijk met rustige omgeving en voldoende speeltoestellen. Het zwembad is netjes en warm. De huisjes zijn vernieuwd en netjes. De binnenkinderanimatie kon beter, met weinig inspiratie en veel lawaai. Pizzeria was lekker, het restaurant had een goede prijs-kwaliteitverhouding. Samengevat, een aanrader voor een betaalbare vakantie in vergelijking met veel andere. Dus top vakantie gehad en tot de volgende keer!

YT 25 nov 2022
Reageer
F

Wel een leuk park

Weerterbergen is een leuk park waar voor iedereen wat te doen is. Je kan heerlijk wandelen in het bos naast het park. We hadden een mooie huisje met alle comfort. Wat wel een domper was. Ons huisje was niet schoon. De vloer was erg vies. De deurklinken en trapleuning waren vies en plakte. Veel stof in de slaapkamer en spinnerage. En de douche was vies. Dit was een klein domper op een hele leuke week vakantie.

Familie Volkers 1 nov 2022
Reageer
C

Een grote teleurstelling

Normaal zijn we tevreden, maar nu niet. Huisje 42 had naast ons 10 bungalows met arbeidsmigranten en elke keer als we onze achtertuin in stapten, keken ze ons aan. De geluidsoverlast was erger, tot diep in de nacht. Overal hingen waslijnen en het voelde onveilig, alsof we in een achterbuurt zaten in plaats van een vakantiepark. Het stapelbed was gevaarlijk voor kinderen omdat er geen opstaand randje was en toen we dit bij de receptie aangaven, werd ons verteld dat het bed voor volwassenen was en niet voor kinderen. Het animatie team was ver benedenmaats, niet enthousiast en zuchtend. De bingo was ook niet vermakelijk, twee pubers riepen nummertjes op.

Corina Wolvers 21 sep 2022
Reageer
K

Slecht

Het huisje was erg vies, vol dode insecten, vuil, met schimmel in de badkamer en oude, niet schone meubels die vet waren. Sommige faciliteiten die op de site stonden, ontbraken. Het park was niet gezellig en had geen ruimte om doorheen te wandelen. Het was voor ons geen goede ervaring en niet waard voor het geld.

Voor ons was dit dus echt de laatste keer op dit park, wat een afgang!

Kelly 1 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Weert.

Over Weerterbergen

Vakantiepark te Weert, Limburg.