Weerterbergen

Weerterbergen

3.3 reviewscore • 7 reviews
G

Mooi park en genoeg te doen voor jonge kinderen

Er zijn gerenoveerde huisjes en oudere huisjes, maar we raden de gerenoveerde huisjes aan. Voor jonge kinderen is er veel te doen op het park. De prijzen voor pizza's vonden we behoorlijk hoog, maar het eten in de snackbar was lekker. Het zwembad was prima, met één glijbaan en soms wat golven. Het water buiten was lekker warm, en de kleedkamers waren netjes. Het huisje had wel wat schoner kunnen zijn, vooral rond de lampen waren er spinnenwebben. Maar al met al was het een leuk huisje aan het water, waar je goed kon vissen. De enige echte tegenvaller was de vieze geur in de badkamer.

Gaike 27 jul 2023
Reageer
A

Vieze huisjes

Helaas een midweek weerterbergen gehad van maandag tot vrijdag althans dat was de bedoeling .
Maandag avond last van beten waarvan we dachten dat het muggen waren maar oké dat kan ,
Dinsdag ochtend zitten op het bed de sokken aan te doen word ik gebeten op
Mijn enkel en ik zie een beestje ik dacht meteen een vlo .
Deze zelfde beten had ik maandag avond en nacht ook .
Dus het beestje uiteindelijk weten te pakken en met mijn nagel dood gedrukt en inderdaad was dit een vlo .
Dit dus gemeld bij de receptie en ze zouden met een oplossing komen er was nog een huisje over ,
Maar deze was achteraan het park en met een vrouw met bekken instabiliteit was dit niet handig om zover te lopen .
En als er natuurlijk vlooien zitten en eventueel al in de kleding zitten neem je ze mee .
Dus andere oplossing nieuwe matrassen en de ongedierte bestrijding zou komen .
Nou prima wij zijn de gehele dag op het park geweest en Savonds komen wij terug en zowel ik al 15
Minuten naderhand worden weer gebeten en weer een vlo was duidelijk zichtbaar we zagen het op de vloer .
Ook overal foto’s van gemaakt uiteraard .
Nou je kunt wel raden dat wij onze spullen ingepakt hebben en zijn vertrokken richting huis .
We hebben vanaf woensdag tot aan vrijdag constant alles moeten wassen want we hadden redelijk wat kleren bij met een baby en kind van 4 jaar .
En onze eigen spullen .
We hebben maandag bij aankomst alles gestofzuigd en gedweild/gepoetst omdat het smerig was hier ook foto’s van .
Ook zaten er honden haren op het bed en dit terwijl het huisdiervrij was
Dinsdag omdat we de vlooien ontdekt hadden wederom gestofzuigd en gedweild.
En ook Savonds voordat we zijn gegaan wederom gestofzuigd en gedweild omdat we anders die borg weer niet terug zouden krijgen .
Dus kortom 2 dagen niks aan gehad en eigenlijk zouden we tot vrijdag blijven .
Nu hebben we contact gehad en het enigste wat ze willen doen is de borg 65 ,
De voorkeurs van 37,50 en de toeristen belasting . Waardeloos !

A 9 sep 2023
Reageer
R

Heel goed bevallen

We hebben ons uitstekend vermaakt in een prachtig huisje met alle benodigdheden. Over het algemeen was het schoon, hoewel we af en toe nog een spinnenweb aantroffen. De badkamer en het toilet waren goed onderhouden. In de omgeving was genoeg te doen, en het park bood tal van activiteiten. Een aandachtspunt is dat het personeel in de bediening soms moeite had met Engels spreken, wat tot verwarring leidde. Via de app bestellen werkte daarentegen prima. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen.

Rogier 18 aug 2023
Reageer
A

Oud zooitje

Ons verblijf van 3 dagen (nog 2 te gaan) is een teleurstelling. Het huisje is ronduit vies. Zowel de keukenkastjes binnen als buiten zijn smerig. De ramen zijn vuil, en er zaten haren in de wasbak en het doucheputje. De spiegel in de badkamer was vies en vettig. De gang met het toilet en de douche stonk verschrikkelijk. Het zwembad was niet aantrekkelijk en de prijzen op het park waren exorbitant hoog. Voor tieners was er weinig te doen. Dit was onze eerste en laatste keer hier. De prijs van 22 euro per nacht voor onze hond was schandalig. We zijn ruim 1000 euro kwijt voor een week vol teleurstellingen.

Angela 16 aug 2023
Reageer
E

Gemiddeld maar voor ons niet meer hier

De locatie was mooi, en het gerenoveerde huisje was netjes, hoewel je kon zien dat het oud was en al veel gebruikt werd. De prijzen op het park voor activiteiten zoals bingo en de supermarkt waren behoorlijk hoog. Het personeel was vriendelijk, maar het eten in de friettent was niet aan te raden. Het zwembad was acceptabel met één glijbaan en soms golven. Het water buiten was lekker warm, en de kleedkamers waren netjes. Het huisje had wel wat schoner kunnen zijn, vooral rond de lampen waren er spinnenwebben. De enige echte tegenvaller was de vieze geur in de badkamer.

Erica 14 aug 2023
Reageer
K

Een park met heel wat verbeterpunten

Voordat je hierheen komt, zijn er enkele punten om te overwegen. Er zijn te weinig speeltoestellen voor kinderen, en ze zijn te klein. De binnenspeeltuin laat veel te wensen over. Het zwembad is leuk, maar het zou groter mogen zijn. Er is een grote vijver, maar we zouden liever een goede speeltuin voor kinderen zien en een ruime binnenspeeltuin, zodat kinderen zich meer kunnen vermaken. De activiteiten op het park zijn schaars en lijken weinig vreugde te brengen. Denk alsjeblieft goed na voordat je hierheen komt. De huisjes zijn echter wel goed, dus dat is een pluspunt.

Kevin 20 jul 2023
Reageer
P

Leuk park

We komen graag naar dit park, dit jaar voor de 40ste keer. Helaas laat de schoonmaak van de bungalow te wensen over. Het zwembad zou aantrekkelijker kunnen zijn voor kinderen, vergelijkbaar met Center Parcs. De wifi moet dringend worden verbeterd, omdat andere gasten de verbinding kunnen verstoren, wat erg irritant is. Het park zou moeten kijken naar oplossingen om dit te voorkomen.

Patricia 19 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Weert.

Over Weerterbergen

Roompot Weerterbergen is gelegen te Trancheeweg 7 in Weert, in de provincie Limburg. Dit vakantiepark is ideaal voor families met kinderen. Gasten kunnen hier verblijven in comfortabele bungalows of op ruime kampeerplaatsen, te midden van groen en rust. Het park beschikt over unieke faciliteiten, waaronder een subtropisch zwemparadijs, een 6D theater, glowgolf, bowlen en meerdere restaurants. Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten, zoals zwemmen, manege, fietsen en wandelen in de prachtige omgeving van de Weerterbergen. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en attracties, zoals pretpark Toverland, de historische stad Roermond en het Nationaal Park De Groote Peel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Weert, Limburg
  • https://www.weerterbergen.nl
  • info@roompot.nl