Mosaqua

Mosaqua

1.0 reviewscore • 1 review
B

Dubbel betalen door corona

Vandaag gaan zwemmen met mijn zoontje.Enkel buiten of binnen zwemmen is mogelijk.en dan slechts voor een paar uurtjes.het is ook nog eens opgesplitst in twee ijdvakken...met andere woorden dubbel zo duur nu dus.
Wil je een hele dag zwemmen ben je 15 euro er persoon kwijt.

EFFE SNEL GELD VANGEN ONDER HET MOM "CORONA"

AFZETTERS

NOOIT MEER

Bjorn 14 aug 2021
T

Hier kan een zwembad dus helemaal niets aan doen. Ze moeten zich houden aan de regels van de staat om überhaupt open te mogen. Bij restaurants zie je nu ook dat ze mensen indelen in tijdsvakken, zelfde gebeurd uiteraard bij zwembaden en dergelijke. Denk dat als je aangeeft dat je beide tijdvakken wilt gaan zwemmen, dat je niet dubbel hoeft te betalen en dat ze wel iets voor je regelen.

Tinus Weening 14 aug 2021
Over Mosaqua

Mosaqua is een prachtig subtropisch zwemparadijs in Gulpen, Limburg. Het park biedt een breed scala aan activiteiten, zoals een wildwaterbaan, een lazy river, diverse glijbanen en verschillende zwembaden, waaronder een buitenbad en een peuterbad. Mosaqua biedt ook verschillende wellness-activiteiten, zoals sauna's en jacuzzi's, die bijdragen aan een ontspannende en rustgevende ervaring. Kortom, Mosaqua is een geweldig zwemparadijs voor het hele gezin. Je kunt rekenen op een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden en is perfect voor een dagje uit of een weekendje weg. Zwemparadijs Mosaua heeft in ieder geval alles in huis om je een gezellige dag te bieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Gulpen, Limburg
  • https://www.mosaqua.nl
  • info@mosaqua.nl