Molecaten Park Wijde Blick

Molecaten Park Wijde Blick

4.3 reviewscore • 4 reviews
H

Rustige omgeving en vriendelijk personeel

Ons verblijf was echt top. Het park ligt in een prachtige omgeving, perfect om de fiets mee te nemen. Ook in de winter was het er heerlijk rustig. Het ophalen van de sleutel uit het kluisje was superhandig, dit moest ook wel omdat we na sluitingstijd aankwamen. Het chalet was helemaal in orde en het personeel was super vriendelijk. We konden onze fiets zelfs in het tuinhuisje zetten.

Klein minpuntje: de koffiezet deed het niet, maar die werd snel vervangen nadat we het meldden.

HeleenBE 11 jan 2024
Reageer
J

Mooi, maar kon schoner

Het personeel was super vriendelijk en het zwembad had zelfs een uur alleen voor volwassenen om te zwemmen. De supermarkt had alles wat we nodig hadden. Helaas was onze accommodatie niet schoon; de bedden waren stoffig en in de douche vonden we haren van vorige gasten. Dit was wel echt jammer, maar na een uurtje zelf opruimen was het wel weer vergeten en zand erover. Wel even aangegeven bij de directie en die zullen erop letten.

Jennifer1 26 okt 2023
Reageer
M

Ruim en schoon

De chalet was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ze mogen de temperatuur van het binnenzwembad wel wat hoger zetten want dit was wel flink aan de koude kant. Gelukkig was er een alternatief zwembad in de buurt. Voor strandbezoekers is een auto of fiets wel echt noodzakelijk want is toch nog wel een stukje. lijkt me handig om dit vantevoren te vermelden. Verder hebben we een toptijd gehad.

Mirella 5 okt 2023
Reageer
J

Verblijf met aandacht voor comfort

Heerlijk rustige camping, we kwamen aan en het park was vrij vol en desondanks was er veel rust! De chalets hebben een fijne voortuin met parkeerplaats. Het zwembad en de supermarkt zijn gemakkelijk bereikbaar.

JA 19 aug 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Renesse.

Over Molecaten Park Wijde Blick

Er zijn 4 reviews geschreven over Molecaten Park Wijde Blick op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renesse, Zeeland
  • https://www.molecaten.nl/wijde-blick
  • wijdeblick@molecaten.nl