Mizuno

Mizuno

4.8 reviewscore • 5 reviews
E

Geweldige ervaring met Mizuno

Ik heb deelgenomen aan de Mizuno Pairs Tour UK en tijdens een rondje golf op de Celtic Manor Ryder Cup-baan maakte ik een hole-in-one. De organisatoren, die gelieerd zijn aan Mizuno, gaven me helaas niets, zelfs geen dozijn golfballen. Maar tot mijn grote verbazing stuurde Mizuno me als beloning voor mijn hole-in-one gratis een geweldige golfcarttas op. Wat een fantastisch gebaar van dit bedrijf! Mizuno heeft zich voor mij bewezen als een geweldig bedrijf met hoogwaardige producten. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in hun merk versterkt.

Erwin 5 nov 2023
Reageer
J

Fantastische aankoop van Mizuno-schoenen

Ondanks enige twijfel vanwege eerdere recensies, besloot ik een paar Mizuno Z6-golfschoenen te kopen voor een uitstekende prijs. De verzending was razendsnel en ik ontving het materiaal in perfecte staat. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De schoenen zitten comfortabel en bieden goede ondersteuning. Ik had niet verwacht dat ik zo blij zou zijn met deze aankoop, maar Mizuno heeft me positief verrast.

Jan 22 okt 2023
Reageer
M

Onder de indruk van Mizuno Wave Rider

Ik heb onlangs een paar Mizuno Wave Rider-hardloopschoenen met hoge enkels gekocht en moet zeggen dat dit veruit de meest comfortabele, duurzame en goed gemaakte schoenen zijn die ik ooit heb gekocht. Ik was zo onder de indruk dat ik besloot om een recensie achter te laten om mijn ervaring te delen. De schoenen bieden uitstekende ondersteuning tijdens het hardlopen en hebben een geweldige pasvorm.

Mark 5 okt 2023
Reageer
P

Mizuno zorgt voor hun klanten

Ik gebruik al jaren Mizuno-producten en heb nooit reden tot klagen gehad. Onlangs stuurde ik wat feedback per e-mail, geen klacht, maar gewoon om mijn mening te delen. De manier waarop ze reageerden en ermee omgingen, was van topklasse. Ik wil graag benadrukken hoe goed ze voor hun klanten zorgen. Mizuno verdient absoluut een tien van mij!

Petra 28 sep 2023
Reageer
Y

Geweldige ervaring met Mizuno JPX919 Forged

Na een geweldige paservaring bij Silvermere en een maand wachten vorig jaar, kan ik niet genoeg zeggen over de Mizuno JPX919 Forged-ijzers. Onlangs ontving ik nieuwe wedges met dezelfde levertijd, maar dit was acceptabel in vergelijking met andere merken. Ik heb wel mijn twijfels over de kwaliteit van de Mizuno-tas die ik pas een jaar heb en waarvan de rits kapot is gegaan. Toch kan ik er moeilijk afstand van doen vanwege het opvallende kleurenschema. Mizuno heeft me al met al positief verrast.

Yvette 18 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Mizuno

Mizuno is een merk dat zich richt op het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid van mensen door middel van sport. Ze begrijpen de kracht van sport, niet alleen om de gezondheid te behouden, maar ook om bruggen te slaan tussen landen en generaties en het volledige potentieel van individuen en regio's te benutten. Mizuno streeft ernaar om meer mensen de mogelijkheid te geven om aan sport deel te nemen en draagt bij aan de realisatie van een welvarender en duurzamere samenleving waarin elke persoon kan schitteren. Met hun brede assortiment en hoogwaardige producten ondersteunen ze sporters om hun doelen te bereiken en dagen ze hen uit om het beste uit zichzelf te halen. Mizuno is een betrouwbare partner voor iedereen die streeft naar een actieve en gezonde levensstijl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://mizuno.com
  • service-eu@mizuno.eu