Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

4.7 reviewscore • 9 reviews
R

Miniworld Rotterdam leuk opgemaakt

Met onze 2 kinderen naar Miniworld in Rotterdam geweest. Het is oprecht heel leuk en alles is overdekt dus je kan er ook heen als het een mindere dag is. Het is een soort Madurodam maar dan binnen. Op een handige locatie want je kan zo vanaf het centraal station lopen naar het park, wij kwamen namelijk met de trein. Kosten vallen ook wel mee, we betaalden rond de 30 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen (1 kind onder de 2 jaar dus gratis).

Rene 23 okt 2022
Reageer
K

Heel leuk

We hebben echt genoten van ons bezoek! Ondanks dat onze kinderen normaal snel verveeld raken, hebben we hier wel zo'n 3 uur doorgebracht. Er was van alles te zien en te beleven, en het was vooral leuk dat het 's avonds even nacht werd. Voor de kinderen waren er ook grappige dingen te doen, zoals drukknopjes waardoor er iets gebeurt, een Pokémon zoektocht, een koe die parachute sprong en zelfs een UFO. Een suggestie die ik zou willen geven, is om de informatiebordjes te verlichten, omdat ze anders moeilijk te lezen zijn als het donker is. Over het algemeen was het een geslaagd uitje voor onze kinderen van 11, 8 en 5 jaar oud.

Koen Boot 15 sep 2022
Reageer
J

Koele attractie die zeker de moeite waard is

Op een bijzonder warme dag hebben we Miniworld bezocht. Dit bezoek was zowel verfrissend als boeiend, met een fascinerende rondleiding achter de schermen. We brachten ongeveer 4 uur door in deze attractie, waarvan de eetgelegenheid ook nog eens betaalbaar was. We hebben een erg fijne tijd gehad hier waar we zeker nog eens terugkomen!

Johan 14 aug 2022
Reageer
F

Geweldig ervaring

Dit is absoluut een must-see! Iemand heeft zijn hobby prachtig uitgebreid en het resultaat is geweldig! Het omvat ook actuele onderwerpen zoals een coronatestcentrum en boerenprotesten. Er zijn allerlei knopjes om verschillende effecten te creëren en het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Let op! Als je bij het toilet beneden linksaf slaat, krijg je een buitenlandse ervaring te zien. Het is nog in aanbouw en niet groot, maar zeker de moeite waard. De prijzen zijn redelijk en er zijn kortingsmogelijkheden via Groupon of ANWB. Het restaurant hanteert prijzen voor het comfort van 2022 en er is ook een kleine souvenirwinkel.

Fam. Verhulst 12 aug 2022
Reageer
E

Heel mooi

Gisteren bezocht ik Miniworld voor het eerst, en het overtrof mijn verwachtingen. Er is een overvloed aan bezienswaardigheden, vooral van Rotterdam. Het was indrukwekkend om te zien hoe deze stad tot leven komt. De recreatie is geschikt voor jong en oud, en het periodieke uitgaan van de grote verlichting voegde een extra dimensie toe aan de ervaring. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het thema Engeland in de kelderruimte, en ik ben ervan overtuigd dat dit een prachtige aanvulling zal zijn.

Elise 18 jul 2022
Reageer
L

Heel erg leuk

We hebben vanochtend een leuke tijd gehad met de kinderen. Hoewel het leuker zou kunnen zijn als er meer interactieve mogelijkheden zijn, zijn er wel knopjes om op te drukken waardoor er iets gebeurt. Helaas is niet altijd duidelijk wat er dan precies gebeurt. Op verschillende plekken zijn er interessante uitleggen over de tentoongestelde objecten te vinden, wat echt heel leuk is.
In de kelder wordt er momenteel gewerkt aan een stukje Groot-Brittannië. Het is nog niet helemaal af, maar het is nu al leuk om te bekijken.
Op de begane grond is er een nagebouwd en geïnterpreteerd Nederland, inclusief Rotterdam. Het is echt heel leuk gedaan met veel rijdende treinen en een zonsondergang en -opgang elk half uur. Dit geeft een prachtig uitzicht op alle lichtjes en zorgt voor een hele leuke sfeer.

Lisanne Klaver 23 jun 2022
Reageer
M

Perfecte attractie voor jong en oud

Het enthousiasme van het personeel is bewonderenswaardig, en het lijkt erop alsof ze een persoonlijke band hebben met de attractie. De tentoonstelling zelf is schitterend, met een gedetailleerde weergave van delen van Nederland, vooral Rotterdam, en een vleugje Engeland. We hebben de exclusieve rondleiding achter de schermen gevolgd, die zeer interessant was, vooral voor liefhebbers van techniek. De uitleg was uitstekend. Het nieuwe Engeland-gedeelte dat wordt gebouwd, belooft een meesterwerk te worden.

Marijke 5 apr 2022
Reageer
P

Leuke belevenis voor jong en oud

Mijn gezin en ik brachten een bezoek aan Miniworld op een rustige zondagochtend. Parkeren was handig in de nabijgelegen parkeergarage. Er is zoveel te zien, en je ontdekt steeds nieuwe details. Voor kinderen is er zelfs een leuke Pokémon-zoektocht, wat ook voor ouders een uitdaging kan zijn. Hoewel de focus op Rotterdam ligt, kan iedereen van de attractie genieten, zelfs als je geen band met de stad hebt. Sommige delen van de baan lijken wat verouderd en kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. We vonden ook dat er relatief weinig treinen reden, maar het park is groot, dus dat kan subjectief zijn. Over het algemeen is een bezoek aan Miniworld de moeite waard.

Petra 8 jul 2021
Reageer
M

Leuk gedaan

Miniworld ziet er aantrekkelijk uit, met verschillende gebieden vol treinen van diverse soorten. Hoewel je de treinen niet zelf kunt bedienen, zijn er knoppen om extra licht en geluid toe te voegen. De onderliggende structuur is ook interessant om te bekijken. Het zou een meerwaarde kunnen zijn om een gids te hebben, maar dit is wel extra kosten. Ik was blij dat ik korting had, anders zou ik het enigszins prijzig hebben gevonden. Over het geheel genomen bracht ik ongeveer een uur binnen door en vond ik het de moeite waard.

Martin 11 okt 2019
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2024 in de omgeving van Rotterdam.

Over Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is een betoverende miniatuurwereld van maar liefst 535m², waar je wordt meegenomen naar herkenbare Nederlandse landschappen en scènes die je fantasie prikkelen. Het is een complete wereld om te ontdekken en te beleven! Van sfeervolle polderlandschappen tot aan de moderne en historische architectuur, inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa. Je zult je ogen zeker uitkijken. Daarnaast biedt Miniworld Rotterdam een leuke speurtocht, waarbij je op zoek gaat naar tientallen grappige en verborgen scènes in de miniatuurwereld. Sommige zijn goed verstopt, dus het kan een uitdaging zijn! Miniworld Rotterdam is een magische plek vol verwondering voor jong en oud.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • https://www.miniworldrotterdam.com
  • info@miniworldrotterdam.com