Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

4.8 reviewscore • 4 reviews
L

Heel erg leuk

We hebben vanochtend een leuke tijd gehad met de kinderen. Hoewel het leuker zou kunnen zijn als er meer interactieve mogelijkheden zijn, zijn er wel knopjes om op te drukken waardoor er iets gebeurt. Helaas is niet altijd duidelijk wat er dan precies gebeurt. Op verschillende plekken zijn er interessante uitleggen over de tentoongestelde objecten te vinden, wat echt heel leuk is.
In de kelder wordt er momenteel gewerkt aan een stukje Groot-Brittannië. Het is nog niet helemaal af, maar het is nu al leuk om te bekijken.
Op de begane grond is er een nagebouwd en geïnterpreteerd Nederland, inclusief Rotterdam. Het is echt heel leuk gedaan met veel rijdende treinen en een zonsondergang en -opgang elk half uur. Dit geeft een prachtig uitzicht op alle lichtjes en zorgt voor een hele leuke sfeer.

Lisanne Klaver 23 jun 2022
Reageer
R

Miniworld Rotterdam leuk opgemaakt

Met onze 2 kinderen naar Miniworld in Rotterdam geweest. Het is oprecht heel leuk en alles is overdekt dus je kan er ook heen als het een mindere dag is. Het is een soort Madurodam maar dan binnen. Op een handige locatie want je kan zo vanaf het centraal station lopen naar het park, wij kwamen namelijk met de trein. Kosten vallen ook wel mee, we betaalden rond de 30 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen (1 kind onder de 2 jaar dus gratis).

Rene 23 okt 2022
Reageer
K

Heel leuk

We hebben echt genoten van ons bezoek! Ondanks dat onze kinderen normaal snel verveeld raken, hebben we hier wel zo'n 3 uur doorgebracht. Er was van alles te zien en te beleven, en het was vooral leuk dat het 's avonds even nacht werd. Voor de kinderen waren er ook grappige dingen te doen, zoals drukknopjes waardoor er iets gebeurt, een Pokémon zoektocht, een koe die parachute sprong en zelfs een UFO. Een suggestie die ik zou willen geven, is om de informatiebordjes te verlichten, omdat ze anders moeilijk te lezen zijn als het donker is. Over het algemeen was het een geslaagd uitje voor onze kinderen van 11, 8 en 5 jaar oud.

Koen Boot 15 sep 2022
Reageer
F

Geweldig ervaring

Dit is absoluut een must-see! Iemand heeft zijn hobby prachtig uitgebreid en het resultaat is geweldig! Het omvat ook actuele onderwerpen zoals een coronatestcentrum en boerenprotesten. Er zijn allerlei knopjes om verschillende effecten te creëren en het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Let op! Als je bij het toilet beneden linksaf slaat, krijg je een buitenlandse ervaring te zien. Het is nog in aanbouw en niet groot, maar zeker de moeite waard. De prijzen zijn redelijk en er zijn kortingsmogelijkheden via Groupon of ANWB. Het restaurant hanteert prijzen voor het comfort van 2022 en er is ook een kleine souvenirwinkel.

Fam. Verhulst 12 aug 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2023 in de omgeving van Rotterdam.

Over Miniworld Rotterdam
  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Rotterdam, Zuid-Holland