Minicamping de Lindenhoeve

Minicamping de Lindenhoeve

4.6 reviewscore • 15 reviews
P

Aangename individuen

Ik snap niet wat er bedoeld wordt in de voorgaande beoordeling; er was een onplezierige begroeting. Bij aankomst werden we begroet door bijzonder aangename individuen die zeer hulpvaardig waren. Mijn wegwerpbare barbecue vertoonde problemen, en de hele familie was bezig met het organiseren van brandstarterblokjes. Een prachtige omgeving, ideaal voor wandel- en fietstochten, en handig voor uitstapjes naar plaatsen zoals de Beekse Bergen of de Efteling. Zelfs als je van plan bent om Den Bosch of Tilburg te verkennen, is dit een geschikte plek. Voor de kleintjes zijn er faciliteiten zoals airhockey, tafelvoetbal, een zandbak, tractoren en nog veel meer beschikbaar.

Puck 5 okt 2023
Reageer
P

Genoten van een heerlijk verblijf

Samen met mijn oudere moeder hebben we genoten van een heerlijk verblijf in dit appartement. De ruimte was niet alleen schoon en comfortabel, maar ook verrassend ruim, wat het ideaal maakte voor een verblijf met iemand die wat extra hulp nodig heeft. De persoonlijke benadering van het personeel maakte de ervaring compleet. Voor mijn moeder en mij is er geen andere vakantiebestemming meer die hieraan kan tippen. We hebben ons plekje gevonden!

Pien 23 jul 2023
Reageer
M

Prachtig uitzicht

Wat een fantastische locatie om te vertoeven! Alles is uitstekend onderhouden en de kinderen kunnen zich volop amuseren met de overvloed aan speelattributen: van glijbanen en trampolines tot zandbakken, fietsjes en schommels. Het geeft me werkelijk een zalig vakantiegevoel; je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden. Bovendien zijn de verblijven werkelijk schitterend, met gezellige bedsteden waar de kinderen in kunnen slapen. Welk kind zou dat nu niet willen? De gastheer en -vrouw zetten zich met hart en ziel in om jouw verblijf buitengewoon te maken. Een absolute aanbeveling dus.

Milan 9 jul 2023
Reageer
D

Fijn om zo hartelijk verwelkomd te worden

Het was fijn om zo hartelijk verwelkomd te worden op deze camping. De plek was lekker rustig en de kampeerplaatsen waren groot, wat ons verblijf prettig maakte, vooral voor de kinderen met veel speelmogelijkheden. De wc's en douches waren heel goed en werden goed schoongehouden. Ook was er handige spullen zoals een wasmachine, plek om spullen op te bergen, en een gezellige plek met een tv. Alles bij elkaar maakte het onze kampeertrip echt speciaal!

David 1 nov 2022
Reageer
T

De kleintjes hebben volop genoten

De kleintjes hebben volop genoten van de verschillende skelters en fietsjes, alsook van de speeltuin en de recreatieruimte. De ruimte is beperkt, waardoor ze de vrijheid hebben om op een ontspannen manier hun eigen weg te gaan. De sanitaire voorzieningen zijn recentelijk vergroot, wat echt noodzakelijk was, hoewel het nog steeds aan de krappe kant is. Alles ziet er keurig en fris uit. De gastvrouw toont regelmatig een nogal onaangename houding; wellicht zou het volgen van een vriendelijkheidstraining haar goed doen, naar mijn mening.

Tim 28 jul 2022
Reageer
A

Fantastische flat

Een fantastische flat en dankzij de eigenaars ontbreekt het aan niets! Wat een dienstverlening: recente eieren, bonen. Een overweldigende hoeveelheid speelmateriaal en een volledige speelzone, inclusief een voetbalveld en meer. De buurt is fantastisch, maar met onze kleintjes van 3 en 1 jaar was het lastig om de kampeerplek te verlaten. Ongeacht de richting die je kiest, zijn er volop plekken om te spelen, dieren te ontdekken, te genieten van horeca, bossen en vennen.

Anouk 26 jul 2022
Reageer
S

Geweldige kampeerplek

Een geweldige kampeerplek voor zowel jong als oud op een prachtige locatie. Je kunt merken dat de eigenaren hun hart en ziel in de plek hebben gestoken. Een overvloed aan spelattributen, variërend van fietsen, skelters, steps, bolderwagens, loopfietsjes, tot traptractortjes met aanhangertjes, om er maar een paar te noemen. Springtoestel, afdalingconstructie, wiegende speelattributen, zandige speelruimte met speeltuig, voetbalweide, opblaasbare structuur en bij goed weer, aquapret… Onze kleine meid van vijf heeft hier enorm genoten... en wij ook! 😉 Er zijn ook genoeg activiteiten in de buurt, zoals een prachtig natuurreservaat om te verkennen, te fietsen, en meer.

Savi 17 jul 2022
Reageer
E

Fantastische boerencamping

Fantastische boerencamping met een geweldige ontvangst, keurige kampeerplekken, ruime fietshokken en altijd levendige activiteiten. Het sanitair is bovendien uitstekend onderhouden. Bovendien is het geschikt voor kinderen, met zowel binnen als buiten ruime plekken om te spelen. Daarnaast is er internet beschikbaar. Het is een kampeerlocatie temidden van agrarisch gebied, omringd door koeien en paarden. Een handige parkeerplaats voor jouw auto, waardoor er geen voertuigen constant door de camping rijden. Dit zorgt voor een veilige en serene omgeving.

Esmee 7 jul 2022
Reageer
L

Appartement was heel erg schoon en mooi

Het appartement was heel erg schoon en mooi, en de camping was ook heel erg mooi. Het is echt een goede plek om naartoe te gaan! We vonden ook een heel goed restaurant in de buurt genaamd 't Draaiboompje. Het eten daar is echt lekker en niet duur, en je kunt er naartoe lopen. Het was heel fijn om in zo'n comfortabel appartement te verblijven en lekker te eten. Het was een echt leuke ervaring die we niet zullen vergeten. Als je rust, mooie plekken en lekker eten zoekt, dan is dit de perfecte plek.

Luna 29 jun 2022
Reageer
N

Anders dan verwacht

Wat een verrassing! We wilden gewoon rustig kamperen, maar er was plotseling een concert verderop. De luide muziek vulde de avondlucht en gaf ons veel energie. Het was anders dan verwacht, maar het maakte de rustige camping heel bijzonder. Soms zijn de beste herinneringen die je niet plant. Deze ervaring was echt uniek, ik kijk zeker uit naar meer!

Nempha 16 okt 2021
Reageer
L

Knusse camping in Brabant

De Lindehoef is een knusse camping in Brabant. Met 30 plekken is de term "minicamping" niet meer passend. De kampeerplek is vooral geschikt voor families met jonge kinderen. Er staat een springkussen, een speelplaats en er zijn veel skelters en andere rijdende spullen waar de kleintjes vrijelijk mee kunnen spelen. De plek is erg gunstig gelegen, direct langs de fietspaden en dichtbij het levendige Oisterwijk met zijn overvloed aan winkels en talloze eetgelegenheden.

Letnom 24 aug 2021
Reageer
S

Talloze speelmogelijkheden hier

Een geweldige kampeerplek voor de kleintjes. Ze hebben zich enorm goed geamuseerd. Talloze speelmogelijkheden, steps, fietsen, enzovoort. Een trampoline, een veld om te voetballen, en nog veel meer. Alles was aanwezig. Nabij het bosgebied gelegen. Het spijt ons, maar we hadden geen gelegenheid meer om samen met de kinderen een wandeling daar te maken. In de plaats zijn er eveneens alle gemakken voorhanden, met winkels in de nabije omgeving.

Sandro 24 aug 2021
Reageer
C

De sfeer is fijn

Wat een belevenis op deze leuke kampeerplek! De sfeer is fijn en de plek wordt goed verzorgd. Inge, de vrouw die voor alles zorgt, was heel aardig toen we even op een andere plek moesten staan door een foutje. Maar verrassend genoeg was die plek ook super! Inge gaf ons een fles wijn om sorry te zeggen. Dat vonden we echt aardig. Het maakte de vakantie extra bijzonder. Een aanrader voor mensen die houden van avontuurlijk kamperen!

Cato 24 jul 2021
Reageer
V

Fijne plek voor campers

Deze kleine camping is echt heel fijn, en ook voor campers is het een leuke plek. De mensen die de camping runnen, zijn heel aardig en zorgen ervoor dat je verblijf extra speciaal is. Het is een mooie plek om te starten met fietsen en wandelen in de mooie Kampina en de bossen van Oisterwijk. Echt een aanrader voor iedereen die van natuur en vriendelijke mensen houdt. Hier heb je een bijzondere kampeerervaring die je niet snel zult vergeten!

Vieve 20 sep 2020
Reageer
M

Altijd een warme en hartelijke ontvangst

We bezoeken deze kampeerplek bijna elk jaar. Soms voor een uitgebreid weekendje weg, andere keren omdat er een afscheidsbarbecue voor mijn vrouw plaatsvond. Altijd een warme en hartelijke ontvangst. Er is veel mogelijk en er zijn slechts enkele beperkingen. Deze kampeerlocatie heeft voornamelijk plekken voor kort verblijf, wat het geheel verrassend maakt. Ondanks dat je bij elk bezoek wel een bekend gezicht tegenkomt, blijft de variatie behouden.

Max 29 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Nistelrode.

Over Minicamping de Lindenhoeve

Minicamping De Lindenhoeve is gelegen te Menzel in Nistelrode. Het is geschikt voor mindervaliden met faciliteiten zoals een verhoogd toilet met beugels en een douchestoel. De camping biedt diverse recreatiemogelijkheden, waaronder een verzameling boeken, spellen zoals sjoelen, tafeltennis, tafelvoetbal, gezelschapsspelen, en jeu de boules. Voor kinderen zijn er knuffelbare konijnen en cavia's, en draadloos internet is beschikbaar op het terrein. Gelegen nabij het natuurgebied de Maashorst, is de camping een perfect startpunt voor wandel- en fietstochten, inclusief een speciale 'kabouterroute' voor kinderen. De natuurrijke omgeving biedt kansen om lokale wilde dieren zoals reeën en vossen te spotten. De Lindenhoeve combineert comfort en natuur voor een ontspannen vakantiebeleving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nistelrode, Noord-Brabant
  • http://minicamping.robvandeheuvel.nl
  • lindenhoeve@home.nl