De Lithse Ham

De Lithse Ham

4.5 reviewscore ā€¢ 10 reviews
M

Leuke kampeerplek

Een leuke kampeerplek met een prachtig stukje strand en een bijzonder aantrekkelijk zwembad. Ik heb deze locatie al herhaaldelijk bezocht, zowel tijdens het vroege seizoen, als in de maanden juli/augustus en het latere seizoen. Er zijn geen georganiseerde activiteiten voor vermaak. Voor kinderen is er niet enorm veel te ondernemen, maar wanneer het weer een beetje meezit, hebben wij geen verdere behoeften.

Milan 30 mei 2022
Reageer
E

Echt top

Het personeel is echt top, ontzettend vriendelijk, en alles ziet er prachtig schoon uit. Gelukkig is het restaurant weer geopend, het eten is echt heerlijk, een absolute aanrader. Ze zijn druk bezig met het vernieuwen van alles. De leidinggevende is uitstekend, de haven is prachtig, en ze verhuren fraaie boten inclusief de benodigde uitrusting. Echt een beleving waard!

Esmee 12 sep 2021
Reageer
I

Aanzienlijk lang wachten

In de periode na de hoofdseizoenen een bezoek gebracht. Helaas, als gevolg van een heftig onweer viel de stroom uit. We moesten aanzienlijk lang wachten voordat er assistentie kwam, en de persoon die arriveerde leek weinig verstand te hebben van elektrische systemen. Achteraf werd duidelijk dat hij slechts een klein onderdeeltje uit de schakelkast had moeten verwijderen.

Isabella 9 sep 2021
Reageer
N

Veel plezier

Onze boot bevindt zich momenteel in de haven en we ervaren er enorm veel plezier aan! Prachtige aanlegplaats met uiterst nette en eigentijdse sanitaire voorzieningen, en een bijzonder vriendelijke havenbeheerder genaamd Kees. Een ontzettend gezellige en levendige maritieme bar, waar de avonden altijd lang doorgaan šŸ˜€. Gedurende het seizoen serveert Jhon verrukkelijke belegde broodjes en smakelijke gehaktballen.

Noor 17 mrt 2021
Reageer
J

Uitnodigend podium

De openbare ruimte hier is als een uitnodigend podium voor de betoverende dans van de natuur. Omringd door de warme omhelzing van de zonnestralen, is de bereikbaarheid van het water als een magische poort naar een rijkdom aan avonturen. De kades nodigen uit tot een reis vol ontdekkingen, waar elke stap een nieuw hoofdstuk in het verhaal van het water onthult. Een harmonie van schoonheid en toegankelijkheid maakt deze plek werkelijk buitengewoon.

Jasmijn 11 jan 2021
Reageer
F

Uiterst aangename omgeving

De Lithse Ham biedt een uiterst aangename omgeving voor een kortstondig of langer verblijf. De kampeerlocaties zijn royaal ingericht, met genoeg opties om te kiezen tussen plekken aan het water of nabij het meer, temidden van de tenten. Piet, de manager, is eveneens een vriendelijke persoon die verantwoordelijk is voor het welzijn van uitgestrekte groene gebieden die zich over vele kilometers uitstrekken.

Finn 30 aug 2020
Reageer
S

Dit park is heel mooi

Dit park is heel mooi, vooral als de zon schijnt. Maar voor oudere jongeren is er niet zoveel te doen. Dat is jammer. Maar laat dat je niet tegenhouden om plezier te hebben. Er zijn geheime paadjes om te ontdekken, je kunt lekker luieren op het gras en verhalen delen onder de bomen. In rustige momenten kun je je eigen avontuur beleven, zelfs als er niet veel officiƫle activiteiten zijn.

Sven 25 aug 2020
Reageer
L

Heel fijn chalet

We verbleven in een heel fijn chalet. Het was er super schoon en iedereen was heel vriendelijk. Het personeel hielp ons goed, waardoor ons verblijf extra prettig was. De faciliteiten waren ook heel goed en maakten ons verblijf extra comfortabel. De plek zelf was goed verzorgd en heel netjes. Het leek wel alsof het terrein danste onder het zorgvuldige beheer. We zouden zeker nog eens teruggaan!

Lieke 4 aug 2020
Reageer
T

Magische plek

We gingen naar een magische plek, maar het leek een beetje verlaten. Het zwembad sloot al om 17 uur, dus we konden 's avonds niet zwemmen. Voor de kinderen was het moeilijk om iets leuks te doen, want het park had weinig activiteiten. Ondanks dat was de rustige sfeer speciaal en maakten we onze eigen avonturen onder de sterren.

Thijmen 18 mei 2019
Reageer
B

Waar paradijs voor avontuurlijke zielen

Deze camping is een waar paradijs voor avontuurlijke zielen. Gelegen te midden van adembenemende natuur, omarmt het terrein meer dan 70 enthousiaste motorrijders. Het eten is niet alleen verrukkelijk, maar ook met liefde bereid en geserveerd door het attente personeel. Een samensmelting van smaakvolle ervaringen en vriendschappen, deze camping gaat verder dan alleen een verblijf. Het is een reis doordrenkt met de opwinding van de weg en de warmte van nieuwe vriendschappen. Een echte topervaring!

Boaz 14 sep 2015
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Lith.

Over De Lithse Ham

Vakantiepark De Lithse Ham, gelegen aan De Lithse Ham 3 in Lith, is een ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie aan het water. Het park, schitterend gelegen aan de Maas, biedt een scala aan activiteiten zoals varen, zwemmen, zeilen, en zonnen. Voor wie een eigen boot heeft, beschikt het park over een jachthaven met faciliteiten voor 500 boten, inclusief beveiligde ligplaatsen, een trailerhelling, botenlift, afspuitplek, werkplaats, sanitaire voorzieningen en een afgesloten parkeerterrein. Passanten zijn ook welkom om de mooie oevers van de Maas te verkennen, met opties voor zwemmen, vissen en zonnebaden. Daarnaast biedt het park een restaurant, PUUR DAMEN, waar gasten kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras met prachtig uitzicht. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een langere verblijfsmogelijkheid of investering, biedt het nabijgelegen park De Lithse Hof de kans om duurzame recreatiewoningen te bekijken en te kopen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lith, Noord-Brabant
  • https://www.delithseham.nl
  • info@delithseham.nl