Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg

5.0 reviewscore • 4 reviews
K

Absoluut een aanrader

Dit is een prachtig, rustig en net park! De Ecolodge is aan te raden, sfeervol ingericht. Vanaf het moment dat je je bij de receptie aanmeldt voel je je welkom. De medewerkers zijn enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Er is een fijn zwembad en de brasserie biedt heerlijk eten. Vanuit dit park kun je veel leuke uitstapjes maken, zoals een bezoek aan het dierenpark op 10 minuten afstand, Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Tiel en prachtige natuurgebieden. Er zijn mooie fietsroutes, alsof je in het buitenland bent. Dit park is absoluut een aanrader.

Korne 13 aug 2022
Reageer
R

Echt top

Na twee jaar in Zwitserland te hebben gewoond, zochten we een plek waar we voor langere tijd konden verblijven, totdat we weer een eigen woning hadden. De Thijmse Berg bood de perfecte oplossing. Het is een heerlijk park, direct gelegen aan het bos, waar je echt kunt ontspannen. Het team van de Thijmse Berg is geweldig en doet er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben er bijna drie maanden met veel plezier gewoond.

RoyPaula 13 nov 2022
Reageer
M

Perfecte vakantie in eigen land!!

Na een heerlijk weekje vakantie in eigen land tijd om onze ervaringen te delen!! Prachtig mooie dat wat hoogteverschil heeft, en dit gaf ons het gevoel alsof we toch in het buitenland waren.
Het restaurant was perfect, heerlijk eten en betaalbaar
Personeel achter de balie is zeer vriendelijk. Ons huis had echt veel ruimte eromheen en is echt van alle gemakken voorzien. Wij komen in ieder geval graag nog een keer terug!!

Magdalena 28 aug 2022
Reageer
F

Heerlijk ontspannen

Dit is een net en rustig park met moderne chalets die regelmatig worden geüpgraded voor de toekomst. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn goed, met onder andere een zwembad en restaurant. De locatie tegen de Utrechtse Heuvelrug is prachtig en het dorp Rhenen is dichtbij.

Familie Staver 1 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Rhenen.

Over Vakantiepark De Thijmse Berg