Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg

4.6 reviewscore • 11 reviews
C

Super personeel

Dit vakantiepark is de ideale bestemming om even helemaal tot rust te komen. Het park biedt een ontspannen en rustige sfeer, waarbij alle medewerkers zich uiterst vriendelijk en behulpzaam opstellen. Of je nu kort of lang verblijft op het park, je voelt je altijd welkom en gewaardeerd.

In de wintermaanden kan het op het park wel wat rustiger zijn vanwege de lagere bezoekersaantallen, maar dit is iets waar het park uiteraard niets aan kan doen. Juist deze rust kan echter voor sommige gasten juist een pluspunt zijn en bijdragen aan de totale ontspanning en sereniteit die het park te bieden heeft.

Tot slot willen we nog even extra benadrukken hoe fantastisch Sanjay en Mark zijn. Deze medewerkers dragen in hoge mate bij aan de positieve sfeer en beleving op het park en zijn dan ook echte toppers in hun werk! Een verblijf op dit vakantiepark is dan ook absoluut een aanrader.

Cora Van Ruis 12 feb 2023
Reageer
R

Echt top

Na twee jaar in Zwitserland te hebben gewoond, zochten we een plek waar we voor langere tijd konden verblijven, totdat we weer een eigen woning hadden. De Thijmse Berg bood de perfecte oplossing. Het is een heerlijk park, direct gelegen aan het bos, waar je echt kunt ontspannen. Het team van de Thijmse Berg is geweldig en doet er alles aan om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben er bijna drie maanden met veel plezier gewoond.

RoyPaula 13 nov 2022
Reageer
T

Heerlijk in eigen land

Onlangs hebben we een heerlijke week gehad op dit vakantiepark. Het park heeft een prachtige ligging met hoogteverschillen, wat ons het gevoel gaf dat we ons in het buitenland bevonden. Het restaurant is gezellig en biedt heerlijk eten aan. Het personeel achter de balie was uiterst vriendelijk. Het huisje (A-3) was omgeven door veel ruimte en voorzien van alle gemakken. We komen graag nog eens terug!

Ties Merel 2 sep 2022
Reageer
M

Perfecte vakantie in eigen land!!

Na een heerlijk weekje vakantie in eigen land tijd om onze ervaringen te delen!! Prachtig mooie dat wat hoogteverschil heeft, en dit gaf ons het gevoel alsof we toch in het buitenland waren.
Het restaurant was perfect, heerlijk eten en betaalbaar
Personeel achter de balie is zeer vriendelijk. Ons huis had echt veel ruimte eromheen en is echt van alle gemakken voorzien. Wij komen in ieder geval graag nog een keer terug!!

Magdalena 28 aug 2022
Reageer
G

Voor ons geen volgende keer

Het huisje had een modern interieur en het exterieur zag er goed uit. De receptioniste was vriendelijk. Helaas was het huisje bij aankomst niet schoon. De bedden, vloeren, kastjes en deurklinken waren vies en er hing een nare putlucht in de badkamer. De informatiemap in het huisje was plakkerig en er zaten insecten aan vast. In de zomer is het daarom aan te raden om een vliegenmepper mee te nemen. Het nieuwe huisje waar we uiteindelijk in verbleven lag tussen oude huisjes die duidelijk niet goed onderhouden waren. Tijdens een wandeling op het park hebben we daardoor een onprettige sfeer ervaren.

Glenn Diest 28 aug 2022
Reageer
D

Wij blijven terug komen

We hebben al vier keer eerder genoten van ons verblijf op dit park, en het was opnieuw fantastisch. Zelfs na onze reis naar Spanje eerder dit jaar, blijft de Thijmse Berg onvergelijkbaar. Er heerst een ontspannen sfeer, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en de animatie is leuk. Het park trekt veel gezinnen met jonge kinderen, wat zorgt voor een fijne gemeenschappelijke sfeer. We verbleven weer in hetzelfde huisje (27) bij het zwembad, wat we persoonlijk heel prettig vinden. Het voelt alsof we ons eigen privé-zwembad in de achtertuin hebben. Er is ook altijd genoeg te doen in de buurt. De kans is groot dat we hier weer terugkomen.

Destiney 18 aug 2022
Reageer
K

Absoluut een aanrader

Dit is een prachtig, rustig en net park! De Ecolodge is aan te raden, sfeervol ingericht. Vanaf het moment dat je je bij de receptie aanmeldt voel je je welkom. De medewerkers zijn enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Er is een fijn zwembad en de brasserie biedt heerlijk eten. Vanuit dit park kun je veel leuke uitstapjes maken, zoals een bezoek aan het dierenpark op 10 minuten afstand, Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Tiel en prachtige natuurgebieden. Er zijn mooie fietsroutes, alsof je in het buitenland bent. Dit park is absoluut een aanrader.

Korne 13 aug 2022
Reageer
E

Echt heel erg fijn

Dit kleinschalige park is fantastisch met gezellige huisjes, een grote speeltuin zowel binnen als buiten, een fijn café-restaurant met een terras, een zwembad en een pierebadje. Zelfs in de meivakantie was er animatie, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Het Ouwehands Dierenpark is op slechts 10 minuten afstand, dus we hadden een geweldige week. Omdat de huisjes eigendom zijn van particulieren, hebben ze niet dezelfde strakke uitstraling als op een groot park, maar dat maakt ze net een beetje gezelliger. Wij hadden ook het geluk om te genieten van een heerlijke picknicktafel en een mooie loungebank met een overkapping in onze eigen tuin. Ideaal.

Erika Castel 20 mei 2022
Reageer
F

Heerlijk ontspannen

Dit is een net en rustig park met moderne chalets die regelmatig worden geüpgraded voor de toekomst. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn goed, met onder andere een zwembad en restaurant. De locatie tegen de Utrechtse Heuvelrug is prachtig en het dorp Rhenen is dichtbij.

Familie Staver 1 apr 2022
Reageer
R

Echt een fantastische park

De accommodaties op dit park zijn goed verzorgd en het park zelf is netjes aangelegd en wordt goed onderhouden. Er is zowel een binnen- als buitenspeeltuin en het zwembad is ook goed, met een apart buitenbad voor kinderen. Het park is mooi gelegen in het bos, waardoor er prachtige wandelingen te maken zijn. Bovendien ligt er direct naast het park een single track voor mountainbiken.

Ramon Roops 19 feb 2022
Reageer
V

Echt geweldig hier

Ons verblijf op dit goed verzorgde park was werkelijk heerlijk. Het park is prachtig, met veel hoogteverschillen, wat het gevoel geeft alsof je in het buitenland bent. We verbleven in een super mooi huisje op een van de mooiste plekken van het park. Het huisje was voorzien van alles, van horren voor elk raam tot een eigen wasmachine en zelfs een ventilator voor als het warm was. Het was echt top. Het park zelf is goed onderhouden en schoon. Voor onze kinderen was er animatie door twee fantastische meiden die vol enthousiasme waren. Het zwembad is niet super groot, maar voor onze kinderen meer dan genoeg. Het eten in de brasserie was ook top, met leuke en vriendelijke bediening. De omgeving is werkelijk prachtig en het is aan te raden om een elektrische fiets te huren. We vonden het allemaal jammer dat onze vakantie voorbij was en we komen zeker terug. Deze vakantie staat zeker in onze top 3 van leukste vakanties.

Vasco R 12 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Rhenen.

Over Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg is gelegen te Nieuwe Veenendaalseweg 229-231 in Rhenen in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen, verscholen tussen de bossen en voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, waterspraypark, speurtochten, een restaurant en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen of te fietsen in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Utrechtse Heuvelrug. In de nabije omgeving van het park zijn er ook diverse attracties en bezienswaardigheden, zoals Ouwehands Dierenpark en het historische centrum van Rhenen. Daarnaast biedt de ligging van het park ook mogelijkheden voor uitstapjes naar steden als Utrecht en Amersfoort, waar gasten kunnen genieten van cultuur, winkels en restaurants.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rhenen, Utrecht
  • https://www.thijmseberg.nl
  • info@thijmseberg.nl