Hoeve De Pippert

Hoeve De Pippert

4.3 reviewscore • 3 reviews
Z

Alleen maar top!

Onze tweede ervaring met een verblijf op een boerderij was nog beter dan de eerste. We willen Cor, Anja en Janneke bedanken voor de geweldige ontvangst en het geweldige verblijf. Het was absoluut geweldig voor ons allemaal, zowel voor de kinderen als voor ons volwassenen. We hebben ons echt thuis gevoeld en we kijken uit naar een volgend bezoek.

Zeuvers 15 apr 2022
Reageer
J

Perfect

Een boerenbed is de ideale manier om te genieten van de buitenlucht, terwijl u kunt koken boven een houtvuur en genieten van de sfeer van olielampen. Tegelijkertijd biedt het de comfortabele ervaring van een goed bed en een hottub naast de tent. Bovendien zijn boeren altijd bereid om uitleg te geven over hoe het bedrijf werkt, zodat u meer te weten kunt komen over de dagelijkse activiteiten op de boerderij.

J.M. Stroper 19 sep 2021
Reageer
H

Jammer

Deze vakantieboerderij was helaas een teleurstelling. De accommodatie was niet schoon en vertoonde tekenen van slechte onderhoud. Het sanitair was verouderd en niet functioneel. De bedden waren oncomfortabel en de keuken was onvolledig uitgerust. De omgeving was ook niet zo rustgevend als verwacht en de verhuurder was niet behulpzaam bij het oplossen van problemen. Kortom, het was een vervelende ervaring en niet waard voor het geld.

HG 22 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Ophemert.

Over Hoeve De Pippert