Hoeve De Pippert

Hoeve De Pippert

4.5 reviewscore • 10 reviews
H

Prettige ervaring!

We hebben een heerlijk weekend gehad! De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de hooischuur en mochten zelfs meehelpen bij het voeren van de kalveren en een ritje maken op de tractor. Het was een enorm succes! Er was volop ruimte op het terrein en de kinderen konden zich vermaken op de overkapte trampoline en het slingertouw tussen de strobalen. Daarnaast waren er natuurlijk ook de stallen en dieren waar ze van konden genieten. Het was een geweldige ervaring voor het hele gezin!

Hannie van de Goot 17 mei 2023
Reageer
A

hottub hemel

We hebben genoten van heerlijke momenten van ontspanning, terwijl we bezig waren met het opstoken van de hottub. Terwijl de kinderen zich vermaakten met het slingeren in de hooischuur en het voeren van de kalfjes, konden wij ontspannen en genieten van het warme water en de rustige omgeving. Het was een perfecte combinatie van ontspanning en plezier, waarbij we even helemaal konden ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Annabel 7 apr 2023
Reageer
I

Even helemaal samen zijn

Na een nachtje slapen konden we echt genieten van alles wat deze plek te bieden had! Het vuur maken, het ontbreken van WiFi, samen spelletjes spelen, de interactie met de koeien, kippen en kalfjes, en het slingeren aan het touw tussen de strobalen - we hebben intens genoten van elk moment. Het prachtige weer maakte het plaatje compleet. Het was een heerlijke ervaring die ons hart nog verder opende.

Ilona 24 okt 2022
Reageer
H

Laarzen aan en gaan!

We hebben een fantastische midweek gehad. Cor, Anja en Janneke zijn supergastvrij ondanks dat ze ook een heel druk boerenbedrijf hebben. Ze maken altijd tijd voor de gasten en vinden het leuk om gasten alles over het boerenleven te leren.

De tent was prima, we hebben niets gemist en de houtkachel stookt alles heerlijk warm. De kinderen hebben zich zo goed vermaakt met alle kittens en het voeren van de kalfjes dat we de boerderij eigenlijk niet af zijn geweest.

Veel boodschappen kun je in het boerderijwinkeltje halen dus daar hoef je ook niet voor weg. Ik kan het iedereen die van het boerderijleven houdt aanraden, je bent er echt even tussenuit. Laarzen aan en gaan!

Hanneke 24 okt 2022
Reageer
R

Heerlijk genoten

Deze fijne plek, gelegen op een prachtig boerenbedrijf, verwelkomde ons met open armen. De boeren waren ontzettend gastvrij en stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden. We kregen een leuke rondleiding en de kinderen mochten zelfs helpen met het voeren van de kalfjes.

Ons verblijf op de camping was een waar genot, vooral omdat we met een groep jonge gezinnen waren. Zowel de kinderen als de ouders waren dolenthousiast! En niet te vergeten, we hebben heerlijk kunnen ontspannen in de hottub terwijl we genoten van de avondzon en het prachtige uitzicht over de velden.

R. Kuiks 23 sep 2022
Reageer
E

Bijzondere ervaring voor ons allen

Deze unieke ervaring bracht ons terug in de tijd, zonder elektriciteit en met warmte van houtblokken en kaarslicht als verlichting. We hebben enorm veel respect gekregen voor de hardwerkende boeren, die vroeg opstaan en tot laat in de weer zijn.

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, ze wilden zelfs niet meer weg. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. De familie was ontzettend leuk en vriendelijk, en we hebben volop genoten van deze bijzondere ervaring.

Eddie 22 aug 2022
Reageer
O

Wauw!

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf! Alles klopte: de sfeer, de omgeving en de gastvrijheid. Het soeppakket dat we bestelden was een aanrader en de pizza avond was super gezellig en erg lekker.

Mijn dochter was dolenthousiast over de dieren, vooral de katjes, en vond het geweldig om mee te helpen met het voeren. We hebben heerlijk geslapen in het ruime tenthuisje en vonden het erg leuk dat de koeien regelmatig langs ons huisje liepen.

Bedankt voor jullie gastvrijheid en warme ontvangst! We voelden ons meteen thuis en komen zeker terug!

Ori 29 jul 2022
Reageer
Z

Alleen maar top!

Onze tweede ervaring met een verblijf op een boerderij was nog beter dan de eerste. We willen Cor, Anja en Janneke bedanken voor de geweldige ontvangst en het geweldige verblijf. Het was absoluut geweldig voor ons allemaal, zowel voor de kinderen als voor ons volwassenen. We hebben ons echt thuis gevoeld en we kijken uit naar een volgend bezoek.

Zeuvers 15 apr 2022
Reageer
J

Perfect

Een boerenbed is de ideale manier om te genieten van de buitenlucht, terwijl u kunt koken boven een houtvuur en genieten van de sfeer van olielampen. Tegelijkertijd biedt het de comfortabele ervaring van een goed bed en een hottub naast de tent. Bovendien zijn boeren altijd bereid om uitleg te geven over hoe het bedrijf werkt, zodat u meer te weten kunt komen over de dagelijkse activiteiten op de boerderij.

J.M. Stroper 19 sep 2021
Reageer
H

Jammer

Deze vakantieboerderij was helaas een teleurstelling. De accommodatie was niet schoon en vertoonde tekenen van slechte onderhoud. Het sanitair was verouderd en niet functioneel. De bedden waren oncomfortabel en de keuken was onvolledig uitgerust. De omgeving was ook niet zo rustgevend als verwacht en de verhuurder was niet behulpzaam bij het oplossen van problemen. Kortom, het was een vervelende ervaring en niet waard voor het geld.

HG 22 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Ophemert.

Over Hoeve De Pippert

BoerenBed Hoeve De Pippert is gelegen te Pippertsestraat 3 in Ophemert. Deze historische boerderij biedt gasten een authentieke en rustieke ervaring in een landelijke omgeving. De hoeve beschikt over 10 tenthuisjes, die het kleinschalige karakter van de boerderij belichamen. Gasten kunnen genieten van de rust en stilte op het platteland, wandelen of fietsen door de nabijgelegen natuurgebieden en genieten van de lokale Limburgse gastvrijheid. De boerderij heeft ook een mooie tuin en een terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Ook zijn er doe-het-zelf programma’s waar je kunt leren hoe het boerenleven werkt én is er een boerderijwinkeltje aanwezig met eigen kaas, kalfsvlees en verse melk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ophemert, Gelderland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/gelderland/hoeve-de-pippert/
  • info@roompot.nl