Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Fantastisch voor een ieder

Tijdens ons verblijf in Roompot Volendam waren we zeer aangenaam verrast door de uitstraling van het park. De oud Hollandse groene kleuren en huisjes gaven ons meteen een heerlijk vakantiegevoel. Het groen maakte het park rustiek en de musjes vlogen rondom ons huisje. Een korte wandeling bracht ons naar een prachtig uitzicht op de haven. We genoten ook van het terras en het huis was koel door de vele ramen. Er is voldoende te doen in de omgeving, zoals wandelen, fietsen en bezoeken aan plaatsen in Volendam. We maakten ook gebruik van de vele faciliteiten op het park, zoals een eigen strandje en zwembad. Helaas was onze tijd te kort om alles te zien en te doen, dus we hopen zeker terug te keren.

Mevrouw de Hoef 10 jul 2022
Reageer
D

Volendam was top!

Het appartement was ruim en rustig gelegen, maar er was wel een gezellig restaurant op loopafstand, zelfs open op maandagochtend. De huisjes waren wel gehorig, je kon het geschuif van de meubels van de buren horen. De sfeer in het appartement was echter wel goed. Helaas was er een kapotte stoel die niet was vervangen. Wij hadden een zij-uitzicht op het water, met de zon op het water, het was echt een top ervaring en je waande je echt in een andere wereld voor even.

Diana Jonas 17 nov 2022
Reageer
A

Locatie is top, maar huisje is niet best

Toen we aankwamen, waren we verrast door de slechte hygiëne in het huisje. Er lag veel vuil, haren op de trap, zelfs nagelstukjes, de vloer was zwart, het balkon was te vies om te gebruiken, er zaten resten in de keukenkastjes en de vaatwasser, en er waren vlekken op de keukendeurtjes. Helaas was dit geen prettige start van onze vakantie.

We vonden ook dat het park geen vakantie-gevoel had. Onze buren hadden een ander ritme en er was veel geluidsoverlast 's nachts en hoorbare ruzies. Het was ook raar dat we als gezin tussen deze buren geplaatst werden, terwijl er andere huisjes vrij waren met mooi uitzicht op de haven. Het "centrum" was ook ongezellig. Het zwembad was klein en net zo onhygiënisch. Er was geen afhaalpunt voor fastfood.

Annie Jenner 12 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Volendam.

Over Marinapark Volendam
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Volendam, Noord-Holland
  • https://www.parkvolendam.nl
  • x