Landal Volendam

Landal Volendam

3.9 reviewscore • 8 reviews
R

Echt van genoten!

We hebben er echt van genoten! De weersomstandigheden waren fantastisch, het huisje bevond zich aan de waterkant. Op het terras stonden comfortabele ligstoelen. Binnen was er een ruime sauna in een accommodatie voor zes personen. Op een korte wandelafstand van de kust in Volendam. Het personeel bij Landal was buitengewoon gastvrij. De keuken was tevens goed uitgerust met alle benodigdheden.

Rommy 4 mrt 2022
Reageer
H

Op de eerste avond al minstens 10 spinnen

Aantrekkelijke woning, prachtige omgeving, echter overvloedig aanwezige spinnen. Bij aankomst zagen we meteen verschillende in de entree. Op de bovenverdieping ontdekten we op de eerste avond al minstens 10 spinnen, waardoor we niet ontspannen konden slapen. Daarnaast bevonden zich talloze spinnenwebben/stofwebben op de bovenste plafonds van het huisje. Aangezien er op elke bovenmuur wel enkele markeringen te vinden zijn van geplette spinnen, lijkt deze opmerking niet uniek te zijn.

Hendrik 18 aug 2021
Reageer
M

Comfortabele vakantiewoning

Landal Volendam betreft een compact park met 42 vakantiehuizen. Het beschikt niet over voorzieningen zoals een zwembad of een winkel. We verbleven er zeven dagen en hadden een vakantiehuis met een sauna en een zonne-douche. Een comfortabele vakantiewoning die al is uitgerust voor wat de toekomst brengt. Er wordt gekookt met behulp van inductietechnologie, en de verwarming wordt verzorgd door een warmtepomp. Bovendien levert een speciale kraan in de keuken direct warm water.

Mirna 9 aug 2021
Reageer
B

Geen faciliteiten beschikbaar op het terrein

Het betreft een compact resort met aantrekkelijke, recent gebouwde verblijven. Helaas bevindt het zich in de nabijheid van een industrieterrein. Enkele flats hebben daar uitzicht op. Echter, de huisjes aan de waterkant zijn echt de moeite waard. Afgezien van de receptie zijn er geen faciliteiten beschikbaar op het terrein (geen winkel, zwembad, amusement, enz.), maar dat was voor ons ook niet noodzakelijk.

Benny 16 feb 2021
Reageer
H

Prachtige fietsroutes beschikbaar

Comfortabele woningen met een sauna, zonne-douche en open haard. Een bescheiden opzet zonder overbodige franje. In de nabije omgeving valt er veel te beleven, met de Volendamse dijk op slechts 5 minuten afstand. Er zijn ook prachtige fietsroutes beschikbaar. Een aanbeveling voor diegenen die op zoek zijn naar sereniteit en elegantie. Het park bevindt zich naast het openlucht natuurzwembad van Volendam.

Henk 4 feb 2021
Reageer
M

Fijn verblijf

In augustus 2020 hebben we een fijn verblijf van twee weken gehad met ons gezin, waarin de kinderen al wat ouder zijn. Het resort is pas geopend, en de accommodatie die we hadden (een 4 Luxe) was werkelijk luxueus en stijlvol ingericht. Inbegrepen waren onder andere een saunaruimte, een zonne-douche en een open haard (die we op dat moment niet gebruikten).

Mario 10 sep 2020
Reageer
O

Knus resort

Het is een knus resort. Ons uitzicht strekte zich uit over het water, en we konden volledig ontspannen. De binnenkant van de accommodatie ziet er goed onderhouden uit. De nabijheid van het centrum van Volendam is zeer handig, wat erg prettig is. Op de zaterdag struinen over de markt en 's avonds genieten van een heerlijke maaltijd langs de waterkant.

Oliver 14 aug 2020
Reageer
V

Klassiek ontwerp

Een recentelijk geopend bescheiden resort aan het Markermeer. Stijlvolle en ruime cottages in een klassiek ontwerp. Het serene resort telt 42 woningen, met voorzieningen zoals restaurants, een zwembad en bootverhuur op loopafstand van de ingang. Een perfecte locatie om te ontspannen in weelde. Prachtige fietspaden in de nabije omgeving. Ik heb voor mezelf een mooie plek gevonden 🙂

Vinky 21 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Volendam.

Over Landal Volendam

Landal Volendam is gelegen te Slobbeland 5 in Volendam. Het biedt een vredige en rustige oase, weg van de drukte van de toeristische attracties van Volendam en omgeving. Het park biedt mogelijkheden voor zeilen, zwemmen of suppen, en gasten kunnen een dagtocht per boot maken naar het eiland Marken, bekend om zijn karakteristieke huizen op palen en mensen in traditionele klederdracht. Vanuit het park kunnen gasten direct naar 'De Dijk' lopen, het bruisende hart van Volendam. Hier kunnen bezoekers genieten van verse vis, typisch Nederlandse souvenirs kopen en een foto maken van de hele familie in traditionele klederdracht. Ook is een bezoek aan Marken mogelijk, een idyllisch eiland met kleine houten huizen en attracties zoals een klompenmakerij en het Marker Museum, dat een tentoonstelling over traditionele kostuums biedt. In de omgeving ligt ook de Zaanse Schans, een woon- en werkgebied uit 1850 dat te voet, per fiets of per boot kan worden bezocht. Bezoekers kunnen het Bakkerijmuseum, de klompenopslag, verschillende molens en winkels verkennen en de typische sfeer van Volendam ervaren. De Dijk in Volendam is een wandeling waard langs het IJsselmeermeer, met mogelijkheden om verse paling of traditionele poffertjes te proeven en rond te kijken in de traditionele restaurants en souvenirwinkels.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Volendam, Noord-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/volendam
  • volendam@landal.com