Roompot Park Wijdenes

Roompot Park Wijdenes

3.3 reviewscore • 3 reviews
M

Lekker in de natuur

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in dit park! De locatie is prachtig, met mooi uitzicht op de natuur. Het park was schoon en het personeel was altijd vriendelijk en behulpzaam. Het huisje was schoon en comfortabel, en de kinderen vonden de speelplaats geweldig. Ik beveel dit park aan voor iedereen die op zoek is naar een rustige vakantie in de natuur! Enige minpunt was dat de WIFI niet zo goed werkte, maar we hebben ons vermaakt zonder, is ook wel even goed, op vakantie zonder WIFI. ;-)

MAN 8 aug 2022
Reageer
E

Best zonde

Helaas was de ervaring niet die onze verwachtingen voor ogen hadden. Het park was niet goed onderhouden en de accommodatie was verouderd en niet proper. De bedden waren oncomfortabel en het was moeilijk om de juiste temperatuur te krijgen in de kamers. Ook was het niet mogelijk om onze hond mee te nemen, terwijl dit op de website wel aangegeven stond. Het park was verder ver weg van de bezienswaardigheden en er was weinig te doen in de omgeving.

Ewoud 2 apr 2022
Reageer
D

Wij komen niet meer terug

Wijdenes viel tegen. Onze verwachtingen werden niet waargemaakt. Het park was verouderd en niet goed onderhouden. Het zwembad was klein en niet erg schoon, en het personeel was niet erg vriendelijk en behulpzaam. Het huisje dat we hadden was krap en niet comfortabel. Bovendien was het park slecht gelegen, ver weg van bezienswaardigheden en restaurants. Kortom, we hadden beter elders kunnen verblijven.

Douwsma 27 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Wijdenes.

Over Roompot Park Wijdenes