Landal Gooise Heide

Landal Gooise Heide

4.3 reviewscore • 7 reviews
P

Een oase van rust en natuur

Dit park is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust en natuur. Het ligt prachtig verscholen en ondanks dat het kleinschalig is, ontbreekt het je aan niets. De tenten zijn verrassend luxe, voorzien van comfortabele bedden, een ruime hoeveelheid servies en een moderne badkamer. Het restaurant op het park serveert heerlijke maaltijden en hoewel de broodjesservice direct aan je tent een beetje aan de prijzige kant is, maakt de kwaliteit van het verblijf alles goed. Blaricum is makkelijk te voet te bereiken, ideaal voor als je zelf boodschappen wilt doen. Ik heb zelden zo'n fijne balans tussen comfort en natuur gevonden.

PJanssen 5 feb 2024
Reageer
J

Een teleurstellende ervaring

Ons verblijf begon al slecht toen we aankwamen en merkten dat onze tent verre van schoon was. Het toilet was bevuild, de badkamer had dringend een schoonmaakbeurt nodig, en overal lag stof en vuil, inclusief sigarettenas. Helaas was de receptie al dicht, waardoor we genoodzaakt waren zelf de tent schoon te maken. Alsof dat nog niet genoeg was, werden we de tweede avond tot diep in de nacht gestoord door een luid feest vlakbij onze tent. Ondanks pogingen om contact op te nemen met het management, kregen we te horen dat ze niets konden doen aan dit al bekende probleem. Uiteindelijk hebben we besloten om een dag eerder te vertrekken, een beslissing gedreven door gebrek aan slaap en zorgen over nog een lawaaierige nacht. De manier waarop het management deze situatie afhandelde, was ronduit teleurstellend. Een aangeboden voucher hebben we geweigerd; dit was niet de ontspannen break waar we op hoopten.

Jeroen 22 dec 2023
Reageer
S

Landal overstijgt verwachtingen

Ik was enigszins sceptisch toen ik terugkeerde naar dit park onder het nieuwe beheer van Landal, gezien mijn eerdere ervaringen toen het nog een familiecamping was. Mijn twijfels waren ongegrond; Landal heeft mijn verwachtingen overtroffen. De safari tenten zijn werkelijk prachtig en bieden een luxe glamping ervaring die je niet snel vergeet. Voor degenen die zich zorgen maken over wilde dieren: het meest avontuurlijke dat je hier tegenkomt zijn de rondfladderende mussen. Landal heeft dit park fantastisch opgewaardeerd.

Saskia M 22 nov 2023
Reageer
L

Comfort in de natuur

Mijn verblijf in safaritent nummer 8 was een ware verrassing. De tent bood alles wat ik nodig had voor een comfortabel verblijf: van de slaapkamers tot de goed uitgeruste badkamer. Het park zelf is autovrij, wat bijdraagt aan het gevoel echt even weg te zijn van alles. De overdekte veranda was de perfecte plek om 's ochtends te genieten van de rust. Het restaurant biedt prima eten dat je ook mee kunt nemen naar je tent. De nabijgelegen natuur en de speeltuin maken dit park ideaal voor een gezinsvakantie.

Linda Verhoeven 8 okt 2023
Reageer
M

Glamping genot met een kanttekening

Een lang weekend doorgebracht in de luxe glamping tenten van dit park was precies wat we nodig hadden. De locatie is ideaal voor uitstapjes in de omgeving en de speeltuin was een hit bij de kinderen. Het enige minpuntje was het geluid van de nabijgelegen provinciale weg in de avonduren. Hoewel dit de algehele ervaring niet bedierf, is het iets om rekening mee te houden voor wie op zoek is naar absolute rust.

MOuwendijk 1 okt 2023
Reageer
M

Fraaie ligging en hartelijke service

De ligging van het park is adembenemend, ingeklemd tussen prachtige natuurgebieden. De hartelijkheid en de betrokkenheid van het personeel maakten ons verblijf extra speciaal. Onze tent was voorzien van alle comfort, wat het verblijf zeer aangenaam maakte, vooral tijdens de koude nachten. Een klein aandachtspuntje voor toekomstige bezoekers: niet alle tenten liggen in de zon. Wij zaten in tent 48, die vooral schaduw had, iets om rekening mee te houden bij het boeken.

MichelT 12 jul 2023
Reageer
T

Sfeer hier is als thuiskomen

We brachten een heel weekend door in een tent die lijkt op die van een safari. In het park, waar auto's niet zijn toegestaan, staan alleen maar tenten die lijken op die van een safari. De sfeer hier is als thuiskomen, heel gezellig en super relaxed. Het park is niet groot, gewoon een paar open plekken met tenten, een gezellig restaurant, een speeltuin en dozen vol buitenspellen verspreid over de velden. Het team dat het park runt, is echt super vriendelijk.

Thijmen 1 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Huizen.

Over Landal Gooise Heide

Landal Gooise Heide is gelegen te Woensbergweg 5 in Huizen. Het biedt een unieke ervaring van het buitenleven in de bossen van 't Gooi. Dit vakantiepark kenmerkt zich door luxe, volledig ingerichte safaritenten, waardoor gasten kunnen genieten van alle wonderen van de buitenlucht met het gemak van moderne voorzieningen. De tenten zijn uitgerust met comfortabele bedden, een eigen keukenunit, badkamer en toilet, eettafel en zithoek. Voor extra warmte zijn de tenten voorzien van een pelletkachel, ideaal voor koele avonden. Het park biedt een scala aan ontspannende en opwindende activiteiten, zoals yogalessen, bootcampsessies, en schilderachtige trailruns en wandeltochten door de heide en het bos. De Ray shelter biedt ruimte voor evenementen en activiteiten, waardoor een echte buitenervaring wordt gecreëerd. Gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving met een wandeling van een half uur of een fietstocht van tien minuten vanaf het park. Hoogtepunten zijn onder andere het Tafelbergheide, waar je panoramische uitzichten over Noord-Holland hebt, en de Blaricummerheide voor vrede en rust.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Huizen, Noord-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/gooise-heide
  • gooiseheide@landal.com