Landal Gooise Heide

Landal Gooise Heide

4.7 reviewscore • 3 reviews
P

Een oase van rust en natuur

Kleinschalig parkje. De tenten zijn verrassend luxe met comfortabele bedden en een moderne badkamer. Het restaurant op het park serveert heerlijke maaltijden en de broodjesservice levert gelijk aan je verblijf. Blaricum is makkelijk te voet te bereiken dus als je nog een boodschapje moet halen kan je dat zo even doen. Scheelt je veel geld om even langs de supermarkt te gaan voor wat inkopen namelijk ipv dat je alles koopt op het park.

PJanssen 5 feb 2024
Reageer
L

Comfort in de natuur

Mijn verblijf in safaritent nummer 8 was een ware verrassing. De overdekte veranda was de perfecte plek om 's ochtends te genieten van de rust. Het restaurant biedt prima eten dat je ook mee kunt nemen naar je tent. De nabijgelegen natuur en de speeltuin maken dit park ideaal voor een gezinsvakantie.

Linda Verhoeven 8 okt 2023
Reageer
T

Safari tent

We hadden de tent gehuurd die echt lijkt op een safari tent dus dat was wel leuk. Ook super dat op grote delen er geen auto's op het park mogen komen dus kunnen de kinderen heerlijk spelen zonder achterom te hoeven kijken. Hierdoor is de sfeer ook gewoon lekker rustig. Niet perse een groot park maar echt gezellig met al die tenten bij elkaar op de velden.

Thijmen 1 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Huizen.

Over Landal Gooise Heide

Er zijn 3 reviews geschreven over Landal Gooise Heide op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Huizen, Noord-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/gooise-heide
  • gooiseheide@landal.com