Residence Lage Vuursche

Residence Lage Vuursche

4.3 reviewscore • 15 reviews
B

Schitterend gesitueerd met klein minpunt

Schitterend gesitueerd aan de rand van een wandelgebied omgeven door bos. Een combinatie van een hotel en kampeerfaciliteiten. De faciliteiten van het hotel zijn eenvoudig van aard. De receptie is gastvrij. De kamer heeft een basisinrichting met twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar zijn geschoven, voorzien van een zacht matras. Dat is niet bepaald uitnodigend of sfeervol. Als je iets meer gewicht hebt, zakt het bed door. De kamer had wel voldoende ruimte.

Boaz 22 apr 2023
Reageer
O

Opzettelijk misleid

We hebben een appartement bij Puur gereserveerd via een website voor hotelboekingen, maar de afbeeldingen en beschrijving gaven op geen enkele manier aan dat het gebouw deel uitmaakte van een camping en midden op het terrein stond. We hebben ons opzettelijk misleid gevoeld. De buitenkant van het gebouw oogt niet fris, maar binnen is het redelijk netjes, hoewel de inrichting erg sober is.

Olivia 19 aug 2023
Reageer
D

Het verblijf in het chalet was niet fijn

Het verblijf in het chalet was niet fijn. Het voelde als een onaangename verrassing, zoals regen op een dag dat je zon verwacht. De ontvangst was niet goed, als een vergeten muziekstuk, en de service was als een gemiste dans. Het kostte veel geld voor wat het was, en de foto's op de website lieten een ander beeld zien dan de werkelijkheid. Ik voelde me bedrogen, net als een verdwaalde reiziger in een toneelstuk zonder duidelijk verhaal.

Daantje 11 apr 2023
Reageer
R

Een plezierig verblijf

Een plezierig verblijf met vriendelijk personeel en een gezellige sfeer. De kamer was mooi en de omgeving bood prachtige wandelmogelijkheden in de schitterende bossen. Op loopafstand van een charmant dorp, genoten we van de rustige ambiance. De prijs-kwaliteitverhouding was redelijk, en in deze tijd van het jaar heerste er een heerlijke rust. Een aanrader voor wie op zoek is naar een ontspannen uitje te midden van de natuurlijke pracht en gastvrijheid.

Rosa 15 feb 2023
Reageer
I

Absoluut een aanbeveling

We hadden een verblijf van 2 nachten en het is absoluut een aanbeveling waard in dit prachtige gebied. Een prachtige setting met serene kamers op een rustige locatie. Op korte loopafstand van het charmante centrum van Lage Vuursche. Gastvrijheid en ontspanning zijn hier vanzelfsprekend. Langs de route van het schilderachtige Trekvogelpad en vriendelijk geprijsd voor deze streek. Het ontbijt was heerlijk; kortom, een aanrader.

Isabel 19 nov 2022
Reageer
M

De kamers zijn lekker ruim

Ontzettend gezellige kamers, een beetje geleefd, maar nauwelijks merkbaar. De kamers zijn lekker ruim en schoon, en in de zomer kun je zelfs buiten zitten als je dat wilt. In dit prachtige bosrijke gebied vertoeven een schattig varkentje en een vriendelijke poes. De ochtendmaaltijd en de gastvrijheid zijn absoluut fantastisch! Ik overweeg zeker opnieuw te verblijven in deze omgeving als ik weer een plek zoek om te overnachten.

Max 2 nov 2022
Reageer
E

Een mooie plek

Een mooie plek, perfect voor zowel privé als zakelijk verblijf. De kamers zijn schoon en goed verzorgd, met bedden die lekker comfortabel zijn. Als je in een eenpersoonskamer zit, kan het wat gehorig zijn als anderen vroeg opstaan, maar de vriendelijke service maakt dat meer dan goed. Er staat een ontbijtpakket klaar in de koelkast voor vroege vertrekkers, wat echt attent is. Kortom, een plek waar aandacht voor detail en praktische service samenkomen, waardoor elk verblijf memorabel wordt.

Elise 25 mrt 2022
Reageer
A

De verhouding tussen kosten en kwaliteit is goed

De verhouding tussen kosten en kwaliteit is uitstekend. De individuen daar zijn buitengewoon vriendelijk en bereidwillig. De omgeving, temidden van de bomen, is aangenaam. De kamers zijn ordelijk en goed onderhouden. De enige kleine nadelen waren het ontbreken van een kledingopbergmeubel en het gebruik van douchegel in zakjes (wat nogal onpraktisch was, aangezien kleine flesjes handiger zouden zijn). De accommodatie was aangenaam.

Amber 11 mrt 2022
Reageer
S

Het appartement is royaal

Het appartement is royaal met een ruime woonkamer, keuken en aparte slaapkamer. De douche is uitstekend, ruim, schoon en modern. Een buitenzitje met uitzicht op een deel van het terrein, een speelruimte, en een ruime tafel onder een afdak voor gezellige maaltijden. Een uitstekend ontbijt, comfortabele meubels van eerlijk hout, en zelfs een ontspanningsruimte met uitzicht op het terrein. Puur genieten.

Stijn 29 jun 2021
Reageer
N

Gezellige uitstraling

Diep in het bos ligt een bijzondere plek waar je kunt kamperen met alle gemakken. De kamers, ondanks dat ze in de natuur zijn, zijn goed uitgerust en hebben een gezellige uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om te ontbijten, en dat was echt heerlijk. Het personeel was super vriendelijk en altijd bereid om te helpen. We wilden eigenlijk maar een paar nachten blijven, maar de betovering van deze plek was zo groot dat we spontaan langer zijn gebleven.

Nova 4 aug 2020
Reageer
N

Hadden een geweldige kamer

We hadden een geweldige kamer en hebben lekker ontbeten. De plek was heerlijk rustig en omringd door bomen, en we werden vriendelijk ontvangen. Het personeel was superaardig, wat de hele ervaring nog beter maakte. Bovendien bleek het een perfecte plek te zijn voor de Royal Park-concerten. We hebben genoten van optredens van Sting en Shaggy. Een echte aanrader voor iedereen die comfort, natuur en geweldige muziekervaringen zoekt.

Noud 17 jul 2020
Reageer
N

Handige plek voor een eenvoudige overnachting

Een handige plek voor een eenvoudige overnachting als je gewoon een bed nodig hebt. De kamer is compact en voorzien van basisfaciliteiten, met een soortgelijke sfeer als een hostel. Gelegen te midden van de natuurrijke omgeving van Lage Vuursche, trok vooral de betaalbare kamerprijs onze aandacht en zodoende hadden we geen al te hoge verwachtingen.

Nora 19 okt 2019
Reageer
J

Heerlijk vers ontbijt

Een gezellige Bed & Breakfast, gesitueerd op een kampeerterrein te midden van de schitterende natuur. Basic, nette kamers met bedden die iets aan de zachte kant zijn. Een heerlijk vers ontbijt is inbegrepen bij de prijs. Geweldige ontvangst en perfect voor een kort uitje of als uitvalsbasis voor een dagje ontspannen in de sauna. We denken dat we weer volgend jaar hier zijn.

Julian 18 sep 2019
Reageer
L

Verblijf van 2 dagen

Wij reserveerden een Cottage voor een verblijf van 2 dagen, en bij het horen van "Cottage" verwacht je natuurlijk een knus huisje. Helaas, het bleek een zielloos en somber hutje te zijn! Na één dag hebben we snel een hotel geboekt. 1. Zwakke verlichting.
2. Gebrek aan enige luxe.
3. Zelfs de eigenaar erkent dat het zeer eenvoudig is.
4. Te krap tweepersoonsbed.
5. Glibberig plastic matras.
6. Versleten beddengoed.
7. Verwarming schakelt om 21.00 uur uit.
8. Te veel betaald voor wat geboden wordt.
9. Tip: overweeg de naam te veranderen van "Cottage" naar "Spartaanse blokhut".

Liv 18 sep 2019
Reageer
T

Helemaal naar ons zin gehad!

Gedurende een kort fietsuitje verbleven we voor één nacht in een houten hut bij Puur. Eenvoudig en Authentiek. Genoten van een smakelijk ontbijtbuffet en heerlijke koffie. Onze kinderen konden zich uitstekend vermaken op het groene speelveld voor het houten huisje.Een simpele houten hut met een compacte keuken en badkamer binnenin. Hier hebben hebben we het helemaal naar ons zin gehad!

Thomas 19 mei 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Lage Vuursche.

Over Residence Lage Vuursche

Residence Lage Vuursche is gelegen te Koudelaan 25 in Lage Vuursche. Het ligt in het hart van de provincie Utrecht, op de Utrechtse Heuvelrug, en biedt een luxe vakantie-ervaring. Het park kenmerkt zich door rust, groen en privacy, en ligt in het pittoreske dorp Lage Vuursche, omringd door bosgebieden en schilderachtige landschappen. Het park heeft faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, een kindvriendelijke omgeving, een restaurant, een indoor speeltuin, vismogelijkheden, sportvelden, een tennisbaan, en een golfbaan in de omgeving. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en bieden luxe voorzieningen zoals een moderne badkamer, ruime tuin met terras, en wellness-faciliteiten zoals een hottub en sauna.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lage Vuursche, Utrecht
  • https://www.topparken.nl/residence-lage-vuursche
  • info@topparken.nl