Majstra

Majstra

4.3 reviewscore • 10 reviews
J

Buitengewoon vriendelijke medewerker

Bij Majstra had ik het genoegen om in contact te komen met een buitengewoon vriendelijke en betrokken medewerker. Wat deze ervaring zo speciaal maakte, was dat de medewerker uit eigen initiatief contact met me opnam om me te laten weten dat ze iets waren vergeten toe te sturen. Vervolgens hebben ze dit foutje snel en efficiënt rechtgezet. Dit niveau van klantenservice is echt opmerkelijk en maakte mijn interactie met Majstra buitengewoon positief. Het toont aan dat ze hun klanten serieus nemen en bereid zijn om die extra mijl te gaan om eventuele problemen op te lossen. Daarom geef ik hen een welverdiende score van 10/10.

Joost 14 okt 2023
Reageer
L

Geweldige klantgerichtheid

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantenservice bij Majstra. Onlangs had ik problemen met de bezorging van een pakketje vanwege PostNL, wat behoorlijk frustrerend was. Echter, Majstra nam de verantwoordelijkheid op zich en stuurde gewoon een nieuwe telefoon op om het probleem snel op te lossen. Dat noem ik nog eens klantgerichtheid! Het feit dat ze bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zaken die buiten hun controle liggen, getuigt van hun toewijding aan tevreden klanten. Dankzij hun snelle en doeltreffende oplossing ben ik een zeer tevreden klant en waardeer ik hun dienstverlening met een perfecte score van 10/10.

Lisa 18 sep 2023
Reageer
E

Snelle levering en geweldige reactie

Mijn ervaring met Majstra was uitermate positief dankzij hun snelle levering en uitstekende reactievermogen. In het geval van een verkeerde bestelling, waarop ik direct reageerde, hebben zij snel gereageerd en actie ondernomen. Hun e-mailrespons was eveneens snel, en hun prijzen zijn concurrerend. Dit niveau van efficiënte en klantgerichte service is precies wat je zoekt als consument

Erik 1 jul 2023
Reageer
J

Over het algemeen redelijke ervaring

Mijn algehele ervaring met Majstra was positief, maar er waren enkele kleine haperingen. Er was een lichte strubbeling met betrekking tot de juiste facturatie, maar dit werd uiteindelijk opgelost. Wat betreft de bezorging met PostNL, duurde het langer dan verwacht, hoewel dit niet aan Majstra lag. Hoe dan ook, er zijn nog ruimte voor verbetering.

Jan 6 jan 2023
Reageer
L

Correcte levering met kleine vertraging

Mijn bestelling werd uiteindelijk correct en compleet geleverd, zij het met een dag vertraging. Deze vertraging kan worden toegeschreven aan PostNL, waarvan de leveringen soms niet volgens schema verlopen. Bovendien vereiste de levering geen handtekening, wat enigszins verrassend was. Desondanks ben ik blij met mijn aankoop en waardeer ik de inspanningen van Majstra om klanten te bedienen.

Laura 19 dec 2022
Reageer
P

Terugbetaling en klantenservice

Ik had een camera besteld die niet voldeed aan mijn verwachtingen, dus besloot ik deze terug te sturen. De terugbetaling verliep soepel en op tijd, en de klantenservice was behulpzaam en vriendelijk. Hoewel mijn initiële aankoop niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed, was ik tevreden over de manier waarop mijn retourzending werd afgehandeld. Vandaar dat ik voor de producten 1 ster aftrek, maar toch 4 sterren wil geven.

Patrick 1 dec 2022
Reageer
I

Zeer tevreden met producten en service

Ik ben zeer tevreden over Majstra, vanwege hun snelle levering, goede service en vriendelijke medewerkers. Hoewel ik aanvankelijk problemen had met mijn bestelde duo-beeldscherm, kon ik deze zonder problemen retourneren en ontving ik binnen enkele dagen een nieuwe. Hoewel de tweede beeldscherm niet meteen naar wens werkte, was hun klantenservice geduldig en behulpzaam. Al met al ben ik erg tevreden en waardeer ik hun inzet om problemen op te lossen.

Ingrid 15 nov 2022
Reageer
M

Uitstekende service voor een digibeet

Ik wil Majstra bedanken voor hun uitstekende service. Als onhandige zestiger moest ik de werking van een actioncam leren begrijpen. Het respect en geduld van hun backoffice-medewerkers is bewonderenswaardig. Ze hebben me met opvallend veel geduld geholpen en me uiteindelijk in staat gesteld om de actioncam te begrijpen. Hun betrouwbare en geduldige ondersteuning heeft mijn waardering verdiend en ik beschouw Majstra als een waardevolle online partner.

Mark 18 okt 2022
Reageer
P

Perfecte oplossing na retourzending

Ik heb een draagbare monitor gekocht, maar helaas arriveerde de eerste zending beschadigd. Na telefonisch contact met Majstra ontving ik snel een retourbon en enkele dagen later ontving ik een gloednieuwe monitor in perfecte staat. Deze snelle en doeltreffende oplossing was precies wat ik nodig had, en ik ben volledig tevreden met hun service. Majstra, bedankt.

Petra 18 feb 2022
Reageer
F

Goed product maar met een taalprobleem

Ik kocht een kindertablet van het merk Lipa Veidoo, maar op de website stond niets vermeld over de Engelstalige installatie. Hierdoor dacht ik dat het om een tweedehands tablet ging. Bovendien ontving ik geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Ik wil graag benadrukken dat dit moet worden vermeld op de website om verwarring te voorkomen. Hoewel er wat taalproblemen waren, was ik over het algemeen tevreden met het product zelf.

Frank 7 feb 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Majstra

Bij Majstra staat de wereld van elektronica voor iedereen centraal. Als webwinkel in budget-elektronica willen zij ervoor zorgen dat producten met de nieuwste technologieën beschikbaar zijn voor iedereen in de maatschappij. Het assortiment van Majstra omvat diverse elektronische producten, van kleine gadgets tot grote apparaten. De webwinkel hecht veel waarde aan betaalbaarheid en begrijpelijkheid, zodat iedereen optimaal plezier kan beleven aan de aankopen. Het doel is dan ook om elektronica toegankelijk te maken voor een breed publiek. Klanten kunnen bij Majstra rekenen op deskundig advies en uitleg over de producten, zodat zij de juiste keuze kunnen maken die bij hun budget past.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.majstra.com
  • info@majstra.com