Mainport Design Hotel

Mainport Design Hotel

3.8 reviewscore • 12 reviews
S

Helaas

De verwachting van een weelderige nacht met een bubbelbad en een privésauna werd helaas tenietgedaan door een ernstige ontgoocheling! De geluidsproductie van het bubbelbad was dermate luid dat het onmogelijk was om de televisie te volgen, en men diende met verheven stem te spreken om begrepen te worden. Zodra we hiervan op de hoogte waren gesteld, kregen we als respons te horen dat dit inderdaad normaal is, gezien het feit dat het een oud bubbelbad betreft. Hmm, we hebben aanzienlijk geïnvesteerd in deze accommodatie, dus mag ik erop rekenen dat we een regulier bubbelbad zouden ontvangen.

Saskia 1 mrt 2022
Reageer
T

Goed, maar niet indrukwekkend

Verwacht geen grandeur vergelijkbaar met bepaalde vijfsterrenhotels. De ingang heeft een koele uitstraling met minimale ambiance. Over het algemeen is het hotel keurig verzorgd. De kamers zijn eveneens netjes. Ons verblijf vond plaats op de kamer met nummer 480 op de vierde verdieping, waar een voortdurend hinderlijke zoemtoon (mogelijk afkomstig van de airconditioning) aanwezig was. Het uitzicht vanuit de kamers met zicht op de haven is buitengewoon indrukwekkend.

Thelma 9 dec 2021
Reageer
J

Geen tweede keer

Beslist niet op het niveau van een vijfsterrenervaring. Het personeel toont weinig warmte en distantieert zich. Maaltijden en drankjes werden besteld via de dienst voor roomservice. Eigenhandig afgehaald, de ravioli kostte €19 en de pizza €17, maar de hoeveelheden waren ronduit royaal! Beperkt formaat. Servies werd niet verstrekt, vanwege de beperkingen vanwege Corona. Net vertrokken uit een hotel met vier sterren waar de tafel prachtig was opgedekt, en ze kwamen langs met een kar vol gerechten. Overigens bedraagt de parkeerkost ook €35 per nacht.

Jordy 5 mrt 2021
Reageer
H

Beetje minder

De kamer voldoet aan de verwachtingen, maar het personeel is ietwat onwelwillend. We hebben maaltijden besteld, maar deze mogen niet aan de deur worden bezorgd. We ontspannen in het bubbelbad en bestellen een menu tegen behoorlijk hoge prijzen, waarvan de porties zelfs niet voldoende zijn om de maag van mijn peuter te vullen. Absoluut niet op het niveau van een vijfsterrenervaring.

Harold 3 mrt 2021
Reageer
K

Niet echt genoten

We hadden een overnachting geboekt bij Inntel, maar vanwege de coronamaatregelen kregen we een verbeterde kamer toegewezen bij Mainport. Bij het inchecken was de kamer nog niet gereed en dit ondervonden meerdere gasten. Als tegemoetkoming mochten we een drankje naar keuze ontvangen. De wellnesskamer was prachtig en weelderig, maar helaas was er veel geluidsoverlast, waardoor we de buren hoorden lopen en alle activiteiten op de gang konden waarnemen. De kamertemperatuur was bovendien zeer hoog. Bij het afrekenen vernamen we dat er een probleem was met de airconditioning... Het was prettig geweest om dit eerder te weten.

Kelly 21 sep 2020
Reageer
P

Echt genoten hier

Optimaal genieten van een thuisvakantie!! Wat een heerlijke korte vakantie in onze eigen contreien... Als Rotterdam niet zo'n bruisende stad was, zouden we onze accommodatie nauwelijks hebben verlaten. De kamer met een wellnessuitstraling en uitzicht op de haven is simpelweg FANTASTISCH. Een privésauna en ontspannen in de jacuzzi met een schitterend panorama op de haven en de Erasmusbrug. Talloze subtiele accenten die de luxe ervaring verrijken; van een ijsblokjesautomaat en illy koffie tot de geïntegreerde televisie in de spiegel van de badkamer.

Phil 29 jul 2020
Reageer
K

Prima Hotel

We hebben de accommodatie als zeer aangenaam ervaren. Voor mij en mijn 11-jarige dochter was de pier voor de watertaxi (die je naar diverse bezienswaardigheden in Rotterdam kan brengen) eigenlijk het meest boeiende aspect. Het zwembad is in orde, het wordt gedeeld met het aangrenzende hotel. Het is niet toegestaan voor personen onder de 18 jaar om de sauna zonder badkleding te betreden. In het aanpalende hotel is het echter wel toegestaan voor kinderen om de sauna en het stoombad te gebruiken, mits ze badkleding dragen.

Kadiva 6 mrt 2020
Reageer
J

Top en top

Mainport behoudt zijn positie als het meest geliefde hotel in Rotterdam. Gunstig gelegen op wandelafstand van de Witte de Withstraat. Comfortabele bedden (we hebben zelfs een vergelijkbaar bed voor thuis aangeschaft) en een zalig bad met bubbels en jets. De wellnessfaciliteiten zijn aangenaam, hoewel ze soms wat beperkt lijken wanneer het druk is. De ochtendmaaltijd is buitengewoon heerlijk. Ik zou het avondeten niet aanbevelen, en ook de ontvangst in de lobby en het gedrag van het personeel geven niet echt een warm welkom. Echter, de accommodaties en de ligging zijn uitstekend. Alles is van hoogwaardige kwaliteit.

Jenny 3 feb 2018
Reageer
M

Normale beleving

We werden bijzonder hartelijk ontvangen. Onze Spa Suite aan de waterkant was zelfs voor de reguliere inchecktijd klaar, en we mochten meteen de kamer betrekken. De lunch in het restaurant was acceptabel. Het Sashimi trio was in orde, maar miste wat verrassing en spanning. De Caesar Salad was smakelijk en had een uitgebalanceerde smaak. De avondlijke Asian style gin tonic was ook prima, maar miste wat uitgesprokenheid.

Marion 23 sep 2017
Reageer
T

Beleving was gewoonweg fantastisch

De volledige beleving was gewoonweg fantastisch. Geniet vanuit je slaapvertrek van een panorama op de Erasmusbrug, terwijl je tevens binnen enkele minuten in het hart van Rotterdam staat. De verblijven zijn fris en uitgerust met alle moderne faciliteiten. Een absolute aanbeveling als je op zoek bent naar weelde in de grootste havenstad. Hier is waar ik zeker eens terug komt!

Theo 11 sep 2017
Reageer
T

Plezier beleefd

We hebben echt van ons verblijf in dit hotel genoten. Het ontbijt was voortreffelijk, met op maat gemaakte gebakken eitjes zoals je ze het liefst hebt. Ondanks het levendige verkeer zijn de kamers aan de voorzijde verrassend stil. De bedden zijn comfortabel, maar het lijkt erop dat de toplaag van de matras wellicht aan vervanging toe is. Een schitterende badkamer met een zalig tweepersoonsbad en een aangename douche. We hebben plezier beleefd aan ons verblijf bij de Erasmusbrug.

Tuur 9 jun 2017
Reageer
N

Geen tweede keer

Een exclusief ontworpen hotel met een prijskaartje, en niet elk ontwerp is naar ieders smaak, maar je betaalt er wel een flinke som voor. (Zet vazen op een veilige locatie!) Bezat ooit zo'n vergelijkbare lamp in een kamer met ijzerdraad, zo'n 20 jaar terug? Was het rustgevend? Met toegang tot tram-, metro- en busverbindingen direct voor de ingang? Zul je ooit een accommodatie vinden waarbij op de gang continu een ijsblokjesmachine operationeel is, zowel overdag als 's nachts!

Nora 2 mei 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Rotterdam.

Over Mainport Design Hotel

Mainport Design Hotel is gelegen te Leuvehaven 77 in Rotterdam. Het hotel biedt gasten 215 unieke kamers en suites, elk met een eigentijds en stijlvol design, voorzien van moderne faciliteiten zoals een flatscreen-tv, airconditioning en gratis Wi-Fi. Het restaurant van Mainport Design Hotel serveert culinaire hoogstandjes met uitzicht op de haven, terwijl de cocktailbar een trendy ambiance biedt voor een drankje in de avond. Voor zakelijke en sociale evenementen zijn er diverse multifunctionele zalen beschikbaar, inclusief state-of-the-art technologie. Gasten kunnen ontspannen in de luxe spa met een sauna, Turks stoombad en binnenzwembad, of genieten van het panoramische uitzicht vanaf het dakterras. Dit hotel biedt een iconische en moderne uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Rotterdam, op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en culturele hoogtepunten van de stad.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • https://www.mainporthotel.com
  • info@mainporthotel.com