Live Energy

Live Energy

4.0 reviewscore • 4 reviews
P

Live energy stuk goedkoper dan eneco

Ben het 100% eens met de review die hieronder is geschreven door Ankie. Wij zijn vanaf maart 2023 klant van live energy en het grootste verschil wat wij hebben opgemerkt ten aanzien van eneco is dat de prijzen tot wel een tiental procenten lager ligt. Natuurlijk snap ik dat het dynamische prijzen zijn en dat je bij Eneco het bedrag vast kan zetten, voor nu is het duidelijk nog niet het juiste moment en blijf ik nog netjes bij de dynamische opties! Had ik het maar veel eerder gedaan, toen had ik er helaas nog te weinig kennis voor. Ondanks dat het bedrijf nog niet zo lang bestaat denk ik? Hebben ze wel een uitmuntende klantenservice.

Peersman 18 jul 2023
Reageer
F

Nieuw maar goed

Zeer tevreden over LiveEnergy en dan met name het dynamische contract dat zij aanbieden. Ik kan ze van harte aanbevelen, reden is simpelweg dat onze kosten een stuk lager zijn geworden in de afgelopen periode. Ik snap dat er nog meer energieleveranciers zijn zoals NextEnergy en Frank Energie, deze bestaan echter alweer een tijdje waardoor ik voor LiveEnergy heb gekozen. Deze reageren lekker snel op de chat en helpen je heel goed met alle vragen.

Fam. de Jong 27 jul 2023
Reageer
A

Goed contact, mooie overzichten en goede prijzen

Moet eerlijk zeggen dat, met name als ik het vergelijk met mijn oude energieleverancier, dat de maandelijkse kosten een stuk omlaag zijn gegaan. Robin van de klantenservice heeft me daarnaast heel goed geholpen en dit is ook mede de reden dat ik naar hen ben overgestapt. Je ontvangt maandelijks een factuur met een goed overzicht waar de prijzen op staan, tarieven worden volgens mij ook maandelijks gewijzigd. Heb een persoonlijk account gekregen waar ik alles op kan inzien, het gebruik maar ook hoeveel kosten hier aan verbonden zijn. Mensen zijn anno 2023 al veel bewuster bezig met het energieverbruik, Live Energy zorgt ervoor dat dit met mooie overzichten gemakkelijk kan. Zeker een aanrader.

Ankie 14 jul 2023
Reageer
G

Ging het nodige mis bij de overstap

Ging wel het nodige mis moet ik eerlijk zeggen. Eerst kreeg ik geen e-mail dat de overstap rond was, moest ik er zelf achteraan in de chat. Zeiden ze: o ja.. sorry we gaan het regelen. Toen wel alles goed afgerond maar kan dus nog beter, beginnersfoutjes? Prijzen zijn tot goed wat ik nu in kan zien! Geen onbelangrijk detail!

Guido 8 jul 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van mei 2024.

Over Live Energy

Consumenten en bedrijven kunnen bij Live Energy terecht voor energie tegen marktprijzen. Iedereen mag volgens deze energieleverancier profiteren van een zo laag mogelijke energiekosten door middel van dynamische energiecontracten, dit is de beste manier om dit te bereiken. Positieve punten van Live Energy zijn de gemakkelijke overstapservice, transparantie over kosten en de klantenservice reageert snel en accuraat. Naast dat het prijzen zijn tegen beursprijzen kan je dagelijks opzeggen indien het niet bevalt. Maandelijks betalen klanten de werkelijke kosten die dus wel variëren maar wel altijd tegen een eerlijke prijs. En om het nog mooier te maken, draagt elke klant van Live Energy bij aan het stabiliseren van het stroomnet.