Landal Reevallis

Landal Reevallis

3.6 reviewscore • 11 reviews
M

Een park en omgeving om van te genieten

Een schitterende locatie voor rust en ontspanning. Dit was ons derde bezoek aan het park, eerst met 6 personen, toen met 4 personen en nu met 2 personen. De huisjes waren mooi en schoon, en we hebben genoten van het prachtige uitzicht. Het park bood een heerlijke plek om tot rust te komen, te wandelen en te fietsen.

Michelle 5 jun 2023
Reageer
S

Onbevredigend verblijf en slecht onderhouden

Het park bood een prachtig uitzicht aan de rand en was heerlijk rustig. Dat zijn eigenlijk de enige pluspunten die ik kan noemen. Het huisje dat we hadden met een mooi uitzicht was echter vies, vol met beestjes en spinnenwebben, en de toiletten en douche stonken. Daarnaast liet de staat van onderhoud veel te wensen over. De klerenkasten vielen bijna uit elkaar, er waren loszittende planken op de vloer die gevaarlijk omhoog kwamen, de trap was levensgevaarlijk en de eerste verdiepingsvloer kraakte zo hard dat iedereen wakker werd als je eroverheen liep. Bovendien liep de eerste verdieping schuin af, waardoor je duizelig werd. We troffen zelfs nog een maaltijd aan van de vorige huurder die nog in de magnetron stond te stinken. We hebben het gemeld bij de receptie dat er een enorme zwerm kleine vliegjes in ons huisje zat, maar dit werd afgedaan als normaal en ze zeiden dat ze vanzelf zouden verdwijnen. Buiten was het 34 graden, binnen 29 graden en in de slaapkamers zelfs 33 graden.

Sebastiaan 10 jul 2023
Reageer
M

Keurig en vredig park met schitterend uitzicht

Dit kleine park van Landal is netjes en rustig gelegen. We verbleven in huisje nummer 2, dat schoon, ruim en keurig was. Vanuit ons huisje hadden we een adembenemend uitzicht en veel privacy. Het personeel bij de receptie was bijzonder vriendelijk. Vanaf Reevalis waren we snel bij Hoog Vaals, waar we als gast van Reevalis gratis mochten zwemmen. We hebben hier een fantastische vakantie gehad.

Marco 10 aug 2022
Reageer
E

Genoten van een ontspannen verblijf

We zijn net terug van een midweek in Zuid-Limburg. We verbleven 4 dagen in dit park en het was er rustig met een schitterende ligging. Huisje 47 was klein maar knus en perfect onderhouden. Voor een vakantieverblijf was het zeker groot genoeg. Het huisje had 2 toiletten, waarvan 1 op de bovenverdieping, wat erg prettig was. De 3 slaapkamers waren prima met opgemaakte bedden. De meubels waren keurig en nieuw. In de keuken was er voldoende kookgerei en andere benodigdheden. Het huisje was brandschoon. De omgeving was prachtig en we hebben ervan kunnen genieten, mede dankzij het mooie weer. Helaas was de horeca vanwege corona gesloten, maar een hotel-restaurant in Vijlen bezorgde ons een heerlijke maaltijd, waardoor het voelde alsof we toch uit eten waren. In de omgeving kon je prachtig wandelen en fietsen, vooral met een e-bike. Behalve een receptie met vriendelijk personeel waren er geen andere faciliteiten op het park. Kortom, een uitstekend park! We komen zeker terug.

Erik van der Veen 6 nov 2021
Reageer
E

Rustig park, ideaal voor gezinnen

We hebben genoten van een heerlijk rustig park. Hoewel we gewend zijn aan parken met meer faciliteiten van Landal, hebben we een fijne week gehad. Er waren goede toegangswegen naar leuke plekken in de omgeving. We mochten ook gebruikmaken van het zwembad bij Landal Hoog Vaals, dat op ongeveer 10 minuten afstand lag. Maar we hebben vooral genoten van de rust. Onze meiden van 9 hebben zich ook uitstekend vermaakt.

Het huisje was goed en netjes, met een leuke inrichting en alles wat we nodig hadden. We misten wel de faciliteiten die we gewend zijn, maar als je van rust houdt en niet veel behoefte hebt aan extra voorzieningen, is dit een geweldig park. Het personeel bij de receptie was bijzonder vriendelijk en gaf goede uitleg. We vonden de prijs van het verblijf wel aan de hoge kant gezien het gebrek aan faciliteiten, maar dat heeft ons plezier niet bedorven. Als we volgende keer voor hetzelfde bedrag een park met meer voorzieningen kunnen boeken, doen we dat graag.

Erwin 29 apr 2020
Reageer
E

Rustig park, ideaal voor gezinnen

We hebben genoten van een heerlijk rustig park. Hoewel we gewend zijn aan parken met meer faciliteiten van Landal, hebben we een fijne week gehad. Er waren goede toegangswegen naar leuke plekken in de omgeving. We mochten ook gebruikmaken van het zwembad bij Landal Hoog Vaals, dat op ongeveer 10 minuten afstand lag. Maar we hebben vooral genoten van de rust. Onze meiden van 9 hebben zich ook uitstekend vermaakt.

Erwin 29 apr 2020
Reageer
H

Ongemakkelijk verblijf met ongewenst bezoek

We verblijven momenteel een weekend in een huisje voor 2 personen. Het huisje zelf is prima, maar alsjeblieft doe de luiken niet dicht. Er is een kleine ruimte in het dak die niet toegankelijk is van binnenuit, maar daar hoor ik de hele nacht getrippel en geluiden van een dier, dat ook steeds de ventilator activeert. Het is niet prettig om te weten dat er iets boven mijn hoofd rondloopt!

Hennie 10 mrt 2020
Reageer
M

Huisjes met renovatie, maar met gebreken

Het park was prachtig gelegen en een goede uitvalsbasis voor activiteiten met oudere kinderen. We hadden een mooi gerenoveerd huisje, maar het voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. De badkamer had een enorme tocht en de verwarming werkte slecht, waardoor het niet warm te krijgen was. Dit was vooral vervelend op koude dagen. Ook de ramen in de keuken tochten en bij regen kwam er water naar binnen.

De verwarmingsleidingen waren oud of slecht ontlucht en tikten de hele dag en nacht door, zelfs als de verwarming lager stond. Al met al voelden we ons een beetje misleid door de "gerenoveerde" huisjes. De staat van onderhoud was teleurstellend, maar ze waren wel mooi ingericht met een prachtige keuken. We hebben op andere parken van Landal betere "oude" huisjes gehad.

Marjon 10 mrt 2020
Reageer
J

Geweldig verblijf in een rustig park

We verbleven in huisnummer 50, een klein maar gezellig huisje. Het was keurig netjes en schoon. Het huisje had een nieuwe keuken, nieuw sanitair en nieuwe meubels. De slaapkamers boven waren klein maar prima. Er waren beneden en boven toiletten, en boven was er ook een wastafel in het toilet. Het was handig om te kunnen wassen en tanden te poetsen. We vonden het een prettig klein park, schitterend gelegen en dichtbij Vaals en Aken. Er waren prachtige wandelmogelijkheden. We waren zeer tevreden.

Jeroen 14 nov 2019
Reageer
J

Prachtig park voor rustzoekers

Dit mooie kleine park is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust. Het park is centraal gelegen en als je een huisje met uitzicht kiest, hoef je eigenlijk niet meer weg. Het is prachtig! Het personeel bij de receptie was ontzettend vriendelijk en we voelden ons meteen welkom. Het enige minpunt was dat het huisje niet schoon was, maar het park zelf was goed onderhouden en schoon. We komen volgend jaar zeker terug!

Jesse 20 sep 2019
Reageer
S

Ongename ervaring met veel lawaai

Afgelopen week verbleven we in Landal Reevallis. We komen hier al jaren vanwege de rustige ligging, prachtige omgeving en de vele mogelijkheden in de buurt. Helaas waren er dit keer gezinnen uit Dubai aanwezig die hier meerdere weken verbleven vanwege medische controles in de Universiteitskliniek Aken. Deze gezinnen verbleven normaal gesproken in Landal Hoog Vaals, zoals te lezen is in de reviews, maar helaas waren ze nu ook in Reevallis aanwezig. Dit zorgde voor veel lawaai, niet alleen overdag maar ook 's avonds laat. Alle deuren stonden open, inclusief de voordeuren. Bovendien werden er zo veel oliën verspreid dat alle omliggende huizen naar de geur roken. Klagen bij de receptie hielp even, maar na een paar dagen ging het lawaai gewoon weer door. Dus wees gewaarschuwd en vermijd dit park in juli en augustus! In deze maanden verblijven deze mensen hier.

Sven 5 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Vijlen.

Over Landal Reevallis

Vakantiepark Landal Reevallis is gelegen te Oude Akerweg 40 in Vijlen. Op Vakantiepark Landal Reevallis vind je comfortabele vakantiewoningen en bungalows die allen vrijstaand zijn en op privacy gericht zijn. Het park zelf beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een tafeltennistafel en een voetbalveld, fietsverhuur en broodjesservice. Landal Hoof Vaals ligt een kwartiertje fietsen van Reevallis af en biedt een overdekt zwembad en een golf- en tennisbaan aan. Daarnaast kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken in de directe omgeving van het park en de nabijgelegen natuurparken. Zuid-Limburg staat bekend om zijn heuvelachtige landschap, pittoreske dorpjes en gezellige steden zoals Maastricht en Valkenburg. Vanuit Vakantiepark Landal Reevallis kun je gemakkelijk de omgeving verkennen en genieten van al het moois dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vijlen, Limburg
  • https://www.landal.nl/parken/reevallis
  • socialmedia@landal.com