Bungalowpark Landsrade

Bungalowpark Landsrade

4.7 reviewscore • 15 reviews
J

Meest positieve ervaring!

We zijn zelden geneigd om onze mening te delen, daarom is het opmerkelijk dat we dat nu wel doen. We hebben verschillende vakantieverblijven bezocht, maar deze locatie bood veruit onze meest positieve ervaring! Het personeel is buitengewoon vriendelijk, hoffelijk en bereid om met je mee te denken, en ze voorzien je graag van suggesties voor activiteiten in de nabije omgeving. De verblijfsplek bood een weelderige ervaring, straalde charme uit en bezorgde ons een heerlijk rustgevende nacht; we hebben er werkelijk met genoegen gelogeerd.

Juna 27 mrt 2023
Reageer
E

Heel mooi vakantiepark

We waren in een heel mooi vakantiepark, omringd door prachtige natuur. Ons huisje was als een heel comfortabele plek waar we alles hadden wat we nodig hadden. Alles was heel goed geregeld. Het is echt een aanrader voor mensen die willen ontspannen en genieten van de rust en de mooie omgeving. Het vakantiepark was zelfs nog beter dan we hadden verwacht. We willen deze fantastische ervaring met iedereen delen die zoekt naar een geweldige vakantieplek.

Elise 28 jul 2023
Reageer
K

Mooie plek met huizen die overal staan

Dormio Resort Maastricht ligt verstopt tussen de groene heuvels van Zuid-Limburg. Het is een mooie plek met huizen die overal staan, en elk huis heeft een speciaal uitzicht op de heuvels. Het is alsof je in een sprookje bent. De plek is perfect en de huizen zijn netjes, waardoor het een geweldige plek is om te verblijven. We zijn er zeker van dat we er weer naartoe zullen gaan.

Kai 28 jul 2023
Reageer
L

Chic en aangenaam

Een chic en aangenaam vakantiedorp met hoogwaardige voorzieningen. Het was een heel plezierig en goed onderhouden verblijf; alles was zoals we wilden. Mensen die houden van de natuur zullen genieten van het prachtige landschap, terwijl de omliggende dorpen en steden vol entertainment en plezier zijn om te verkennen. Hier kun je genieten van tal van eetgelegenheden en culturele activiteiten.

Levi 2 mei 2023
Reageer
F

startpunt om te genieten van wandeling

Een prima startpunt om te genieten van schitterende wandelingen in een betoverend gebied voor wandelliefhebbers. Je kunt de wandeltochten starten vanuit het domein of in de nabije omgeving, zoals Slenaken, Gulpen en Valkenburg. Het vakantieoord bevindt zich in een schitterende setting met fraaie woningen, allemaal keurig en brandschoon, uitgerust met alle benodigdheden. We keerden voor de tweede keer terug naar Landsrade en dit zal zeker niet de laatste keer zijn!

Fay 19 apr 2023
Reageer
S

Vredige en schitterende setting

De locatie van deze plek is prachtig gelegen in Zuid-Limburg, nabij de grenzen van België en Duitsland. Een vredige en schitterende setting met goed voorziene vakantiehuisjes en bijzonder vriendelijke medewerkers op het domein. Op een afstand van 2 kilometer zijn er charmante eetgelegenheden waar je heerlijk kunt dineren. Een compacte speelruimte, fietsverhuur in de buurt en overvloedige gelegenheden voor ontspannen wandelingen.

Stan 5 apr 2023
Reageer
I

Blijft fantastisch

We bezoeken deze locatie al ongeveer 12 jaar met onze kinderen. En het blijft fantastisch, de omgeving is werkelijk schitterend en ideaal voor fietstochten en wandelingen. Altijd een hartelijke ontvangst en een buitengewoon fraai uitzicht vanuit onze vaste bungalow op de heuvels van Limburg. Zeker de moeite waard, in ieder geval is het voor ons duidelijk waar we naartoe moeten voor een leuke vakantie.

Isaiah 29 mrt 2023
Reageer
Q

Genotvolle vakantieaccommodatie

Genotvolle vakantieaccommodatie te midden van een leuke plek. Bungalowpark Landsrade ontpopt zich als een schitterend vakantieoord waar de nadruk ligt op de omliggende natuur. Stappen, peddelen, rondtoeren - elke dag is een feest van plezier. Gezellige eet- en drinkgelegenheden in de buurt bieden de mogelijkheid om smakelijk te dineren of van een verfrissend drankje te genieten.

Quinten 26 mrt 2023
Reageer
J

Voelt als een tweede thuis

We gaan al meer dan 15 jaar naar een plek die voor ons voelt als een tweede thuis. Deze keer verbleven we in een mooi huisje voor zes personen. Bij aankomst werden we hartelijk begroet, alsof het land zelf ons omhelsde. Vanuit ons huisje hadden we een prachtig uitzicht dat heel bijzonder voelde. Het was zo fijn dat we meteen weer hebben geboekt voor de volgende keer dat we naar deze geweldige plek gaan!

Jolie 25 mrt 2023
Reageer
D

Keurig onderhouden

Een prachtig onderhouden verblijf met alle benodigde faciliteiten. Een vredig gelegen plek in het hart van het schitterende heuvelachtige landschap in Zuid-Limburg, keurig onderhouden en een plek waar je werkelijk kunt ontspannen. Het domein bevindt zich in de nabijheid van Valkenburg en Maastricht, plekken waar we graag genieten van dineren en het nuttigen van drankjes. De ontvangstbalie is zeer hartelijk en staat klaar om te assisteren.

Dex 24 mrt 2023
Reageer
B

Ontspannen wandelingen

Schitterend gelegen in het fraaie heuvellandschap van Limburg, met medewerkers die vriendelijk en hulpvaardig zijn. Elk jaar keren we terug naar Landsrade om te genieten van de rustige omgeving en om ontspannen wandelingen of fietstochten te maken. Comfortabele villa's met een vleugje weelde, ideaal om te genieten en van alle gemakken voorzien! Wie weet ben ik volgend jaar weer hier.

Boet 23 mrt 2023
Reageer
V

Schoon en gezellig

We vonden een geweldige plek te midden van een prachtige omgeving. Ons huisje was schoon en gezellig, een fijne plek om te zijn. Vooral de open haard maakte onze avonden extra speciaal. De omgeving was perfect voor mooie wandelingen en ontspannen fietstochten. De mensen bij de receptie waren vriendelijk en behulpzaam, wat ons verblijf nog beter maakte. Zeker weten, we houden van deze plek en kijken uit naar ons volgende bezoek.

Veerle 23 mrt 2023
Reageer
E

Adembenemende vergezichten

De accommodatie bevindt zich te midden van een schitterende regio met adembenemende vergezichten. Aangename routes voor zowel fiets- als wandeltochten. Het is een vredig domein en ons verblijf was weelderig en doordacht ingericht, knus en met alle benodigdheden voorhanden. De slaapplaatsen waren uitstekend. We hebben er echt van genoten en we plannen absoluut een volgend bezoek!

Evi 22 mrt 2023
Reageer
L

Fijne plek voor een topvakantie

Landsrade in Zuid-Limburg is echt een fijne plek voor een topvakantie. Alles is goed geregeld, tot in de details. Je voelt je meteen thuis. Ze zijn heel klantvriendelijk en lijken wel te weten wat je wilt voordat je het zegt. Landsrade is niet gewoon een plek om naartoe te gaan; het is als een reis naar een wereld waar ze heel gastvrij zijn en alles heel mooi is, voor een super bijzondere ervaring.

Lina 12 mrt 2023
Reageer
N

Prachtige omgeving.

We waren in een prachtige omgeving met mooie bungalows. Alles in ons verblijf was heel comfortabel en handig. Het was lekker rustig, precies wat we zochten. We zijn hier al vijf keer geweest en vinden het elke keer leuker. We kijken al uit naar de zomer, want we hebben al geboekt. Kort gezegd, we hebben hier veel leuke momenten gehad waar we echt van genoten hebben!

Niels 8 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Landsrade.

Over Bungalowpark Landsrade

Bungalowpark Landsrade is gelegen te Landsrade 9 in Gulpen. Omgeven door het prachtige Limburgse heuvelland, biedt dit rustieke park een ideale combinatie van rust en ruimte, met accommodaties variërend van vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen tot groepsaccommodaties voor maximaal 22 personen. De luxe bungalows zijn ruim opgezet en volledig ingericht, inclusief tv en centrale verwarming, met de mogelijkheid tot gratis annulering tot 30 dagen voor aankomst. Het park ligt dicht bij charmante dorpjes en biedt toegang tot diverse activiteiten zoals vissen, paardrijden, wandelen, tafeltennis, tennis, golf en zwemmen. Voor gezinnen met kinderen zijn er verschillende voorzieningen zoals een kinderboerderij, speeltuin, en tennisbaan. Er is ook gedacht aan actieve recreatie, met sportfaciliteiten zoals een tennisbaan, tafeltennistafels, en een voetbalveldje, evenals de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Bungalowpark Landsrade bevindt zich in een bosrijke omgeving, wat het tot een uitstekende keuze maakt voor zowel ontspanning als avontuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Landsrade, Limburg
  • https://landsrade.nl
  • info@landsrade.nl