Bungalowpark Landsrade

Bungalowpark Landsrade

5.0 reviewscore • 5 reviews
O

Prachtige locatie om tot rust te komen

Leuke vakantiepark gelegen in een prachtige omgeving! De bungalow was zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Mooie nette woning en van alle gemakken voorzien, net onderhouden en waar je echt tot rust komt. De park ligt dichtbij Valkenburg en Maastricht waar wij graag gaan uiteten en drankjes doen. Receptie erg gastvrij en behulpzaam.

Olivia 2 mei 2024
Reageer
P

Heerlijk

Prachtige bungalows, van alle gemakken voorzien, rustige schitterende omgeving, we waren hier voor de vierde keer en hebben al weer geboekt voor het volgend jaar!
De inrichting van onze bungalow was zeer luxe met badkamer en-suite en boven sauna, kortom we hebben erg genoten!

Patrick 10 mei 2024
Reageer
K

Bungalowpark Landsrade review

Zuid-Limburg hebben we al meerdere parken bezocht maar Bungalowpark Landsrade is wel een topper hoor! Uitkijkend over de heuvels kan je vanaf je huisje een heerlijk wijntje drinken. Alles op het park is heel netjes dus super verder.

Kai 28 jul 2023
Reageer
B

Ontspannen

Allereerst willen we zeggen dat de medewerkers zeer vriendelijk waren, toch een goede eerste binnenkomer. De bungalows zijn voorzien van alle gemakken die je nodig hebt om er een goed verblijf van te maken. We zijn hier volgend jaar zeker weer als ons budget het toelaat. :-) Heerlijk wandelen en fietsen, ontspanning!

Boet 23 mrt 2023
Reageer
N

5e keer genieten hier

Is al de 5e keer dat we een bungalow hebben gehuurd bij Landsrade en elke keer kan ik weer zeggen dat we hebben genoten. Goed personeel en een heerlijk rustig park waarbij alle huizen netjes zijn (wij weten dat omdat we er zo vaak komen lol).

Niels 8 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Landsrade.

Over Bungalowpark Landsrade

Er zijn 5 reviews geschreven over Bungalowpark Landsrade op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Landsrade, Limburg
  • https://landsrade.nl
  • info@landsrade.nl