EuroParcs Poort van Maastricht

EuroParcs Poort van Maastricht

4.8 reviewscore • 5 reviews
H

Super bij EuroParcs Poort van Maastricht

In deze periode is het rustig hier bij EuroParcs Poort van Maastricht, maar dat is niet erg. Dat is juist fijn en dan kun je extra genieten. De mensen hier zijn erg aardig bij aankomst en denken met je mee als je wat wil weten. We hebben een lijst gehad met waar je overal kan in eten in de regio en dat is wel fijn dan hoeven we zelf niet zo te zoeken. Winkeltje is er met alles wat je nodig kan hebben en binnen zwemmen kan ook erg fijn. Mooie locatie als je naar maastricht wil voor een dagje weg, dit hebben we ook gedaan. We moeten snel terug want er is hier nog veel te ontdekken.

Hilde 12 okt 2023
Reageer
S

Mooie omgeving fijne verblijven

Als je aan komt rijden dan zie je al direct hoe mooi dat de huisjes hier zijn en het uitzicht is hier ook de moeite waard. De rust is ook heel fijn hier die voel je al gewoon als je aan komt rijden en dan de sfeer ook, die voelt ook gewoon direct goed. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier snel weer terug zou willen komen want er is zoveel te doen in de regio.

Je kan wandelen en fietsen en gewoon winkelen. En valkenburg is ook leuk voor een dagje weg. Ik weet waar ik snel weer ga zijn!

Samantha 26 aug 2023
Reageer
F

Fijn verblijf jammer van de regen

In totaal zijn we een week verbleven met ons hele gezin op EuroParcs Poort van Maastricht. Ons chalet was mooi en ook goed schoon, het was leuk ingericht en we hebben echt intens genoten. Jammer dat de overkapping nog niet dicht was. Het regende en we konden niet naar buiten dat was wel jammer van deze periode. We zijn een paar dagen weggeweest zoals naar Maastricht en Valkenburg. Veel leuke plaatsen om te bezoeken en daarom hebben we ons hier toch wel vermaakt ondanks de vele regen die we helaas hebben gehad.

Familie H 19 aug 2023
Reageer
J

Aanrader

Huisje Pallisade huisje geboekt voor 4 personen dat was goed te doen met 2 kinderen erbij van 5 en 3 jaar oud. Het was voor de kinderen ook fijn ze konden overal lekker spelen en hebben zich niet verveelt. We zijn een paar dagen uit geweest gewoon f voor de kids lekker spelen, beetje omgeving verkennen een keer winkelen en zo van die dingen. Dit kan vanuit hier ook heel goed en ik zou het iedereen aanraden om hier te willen genieten.

Jan 18 aug 2023
Reageer
G

Feestdagen aanrader

Met de feestdagen lekker op vakantie gaan dat is alleen maar een droom en die hebben we nu waargemaakt. We zijn hierheen gegaan met zes personen en het huisje was echt indrukwekkend. Echt goed ingericht en ook een fijne sfeer. Alles was ook netjes en alles werkte ook goed.

De receptioniste was vriendelijk en helpt goed en de huisjes zijn ook mooi nieuw. Een leuk verblijf en voor de kinderen ook leuke dingen om te doen, maar ook de omgeving is gewoon fijn om dat er zoveel te doen is voor jong en oud.

Gerben 28 dec 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Terblijt.

Over EuroParcs Poort van Maastricht

Er zijn 5 reviews geschreven over EuroParcs Poort van Maastricht op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terblijt, Limburg
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/limburg/poort-van-maastricht
  • gastenservice@europarcs.nl