Landal Kasteeldomein de Cauberg

Landal Kasteeldomein de Cauberg

3.6 reviewscore • 9 reviews
K

Machtig prachtig!

Het was een geweldige ervaring om hier te zijn. Het park was schitterend versierd en het personeel was bijzonder vriendelijk. Het huisje was brandschoon en de keuken was goed uitgerust. We hadden een ruime woning en de hal bood voldoende ruimte voor onze kinderwagen. Het park ligt op loopafstand van Valkenburg. Gelukkig waren er geen overdreven georganiseerde activiteiten, zoals vaak het geval is op andere parken. We komen zeker terug!

Karolien 28 apr 2023
Reageer
J

Leuke vakantie-uitstap gehad!

We verbleven met een groep van 6 volwassenen en een kind van 1 jaar in een huisje. Het huisje was keurig schoon en we ontbrak het aan niets. Het was handig dat de bedden werden opgemaakt. Het personeel was vriendelijk en we hebben genoten van een heerlijke lunch in het restaurant. Het overdekte terras bood een gezellige zitplek. Het enige nadeel vond ik dat het park zich op de Cauberg bevond, dus na een bezoek aan het centrum van Valkenburg moesten we de heuvel weer oplopen. Al met al hebben we een fijne vakantie gehad!

Joris 30 dec 2022
Reageer
D

Geweldige ervaring

Ik had veel negatieve beoordelingen gelezen en was voorbereid op een vies en slecht onderhouden huisje. We hadden echter een gamavilla geboekt voor een week en tot onze verbazing was het huisje perfect schoon. Er waren voldoende bestek en pannen in uitstekende staat aanwezig. In de gameroom stond een comfortabele racestoel met een eigen tv en er was zelfs een grote televisie met een PS4, PS5 en Xbox Series S. We konden geen enkel minpunt ontdekken, dus voor ons verdient het park niets minder dan een 10.

Daan 4 dec 2022
Reageer
E

Niet wat het had moeten zijn

Over het algemeen was het huisje, een extra luxe accommodatie voor 6 personen, prima. Helaas liet de schoonmaak te wensen over. Er lagen witte hondenharen op de bedden, bank en stoelen. Het was ronduit vies van de vorige huurders om hun honden op de bedden te laten komen. Daarnaast waren de beloofde opgemaakte bedden niet opgemaakt bij aankomst. De schoonmaakster was simpelweg nog niet langs geweest, terwijl het al ruim na de inchecktijd was. We hebben een klacht ingediend bij de receptie en ik heb zelfs de slaapkamer en bedden gestofzuigd voordat ze werden opgemaakt. Het was belachelijk dat we aan het begin van onze vakantie nog 6 bedden moesten opmaken. Verder waren de ramen ontzettend vies, inclusief de binnenramen van de tussendeur. De wastafel in de hoofdslaapkamer was verstopt. Desondanks hebben we dankzij het prachtige weer en het gezelschap toch een fijne week gehad. Voor de prijs die we betaalden, zullen we echter niet meer terugkeren naar Landal Cauberg.

Eline 12 okt 2022
Reageer
S

Jammer en onaangenaam

We hebben een weekend doorgebracht op Landal Kasteeldomein, maar het was geen positieve ervaring. Bij aankomst was het huisje niet schoon en de ontvangst bij de receptie was niet gastvrij. Bij vertrek werd er zonder duidelijke reden €500 van onze borg ingehouden. De medewerkster bij de receptie was bijzonder onbeschoft en respectloos. Het vertrek verliep op een zeer onaangename manier.

Sanne 20 aug 2022
Reageer
E

Onaangename ervaring bij Landal Kasteeldomein

Mijn verblijf bij Landal Kasteeldomein was teleurstellend en heeft geen goede indruk achtergelaten. Bij aankomst was het huisje niet schoongemaakt en het ontvangst bij de receptie liet te wensen over. Tot overmaat van ramp werd onze borg van €500 ingehouden zonder duidelijke reden. De medewerkster bij de receptie gedroeg zich onbeleefd en respectloos, en bij het uitchecken werden we op een ongastvrije manier behandeld. Dit was zeker geen prettige ervaring en ik zal niet snel meer terugkeren naar dit park.

Emma 15 aug 2022
Reageer
T

Prima verblijf voor de prijs

Na het lezen van alle beoordelingen was ik voorbereid en had ik schoonmaakspullen meegenomen. Maar tot mijn verrassing was het huisje gewoon netjes, alleen erg warm omdat er geen airconditioning of zonwering was. Het zou ook fijn zijn geweest als er een zwembad aanwezig was. Het park zelf was niet erg levendig, maar wel goed onderhouden. Mijn zoon en ik hebben ons prima vermaakt, maar van viezigheid was absoluut geen sprake.

Ton 5 aug 2022
T

Eens, wij hebben een week doorgebracht in een prachtig appartement met een adembenemend uitzicht. Alles was buitengewoon schoon en mooi ingericht. Chapeau aan het personeel, voor het schoonmaken maar het personeel was ook uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het appartement was perfect gelegen, op fietsafstand van Valkenburg. We komen graag nog een keer terug.

Timon 30 sep 2022
A

Genieten van de rust en de omgeving

We dachten dat we een luxe appartement hadden geboekt, een 2ELA zonder voorkeur. Bij aankomst kregen we echter kamer 212 helemaal bovenaan. Dit was een tegenvaller, want het was niet zoals op de foto's en bovendien veel kleiner. We wilden douchen, maar de stoomdouche werkte niet en de stoppen sloegen twee keer door (bekend bij de technische dienst), dus we moesten ons behelpen met een krappe douche. Bij de receptie was er weinig begrip toen we meldden dat we niet wisten hoe alles werkte omdat de stoppen steeds doorsloegen, wat achteraf niet onze schuld was. De klantvriendelijkheid liet te wensen over. Er waren geen gebruiksaanwijzingen voor de televisie, verlichting, enzovoort. Wellicht zou een informatiepakket handig zijn. Het appartement zelf was leuk ingericht, maar het onderhoud liet te wensen over. Ook was het keukengerei niet schoon en de prullenbak stonk enorm naar sigarettenrook. Het gebruik van de Nespresso Zenius-koffiemachine was erg prijzig. De cups waren te koop bij de receptie, 10 stuks voor €5,40.

Annebel 19 mei 2022
Reageer
B

Mooie omgeving

De omgeving was prachtig en het was leuk dat je vanuit het park gemakkelijk naar Valkenburg kon wandelen. De huisjes waren ruim en het was de moeite waard om tegen een meerprijs van tevoren je plek te kiezen, omdat sommige huisjes dicht bij de weg lagen. Er waren weinig faciliteiten op het park, maar dat was geen probleem. Een tegenvaller was echter dat onze tuin bezaaid lag met hondendrollen, wat erg vies was. Dit zegt iets over de vorige gasten, maar ook over het park zelf, aangezien er nergens prullenbakken waren en er geen uitlaatzone was voor honden. Dit zou echt verbeterd moeten worden. Het restaurant was verder prima en in de omgeving waren er genoeg leuke uitstapjes te maken, zoals het labyrint in Vaals, grotbiken, Maastricht en wandelingen in Vijlen en Slenaken.

Bertus 5 mrt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Valkenburg.

Over Landal Kasteeldomein de Cauberg

Vakantiepark Landal Kasteeldomein De Cauberg is gelegen te Cauberg 29 in Valkenburg. Het park is gehuisvest op een historisch landgoed en biedt een unieke vakantiebeleving. Op het vakantiepark vind je penthouses, villa’s, gamevilla’s, en appartementen. Vanuit je verblijf heb je een schitterend uitzicht over het glooiende landschap. Het park biedt diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er speeltuinen, een restaurant, verschillende eetservices, een bikepark, spellenverheur en een beauty en wellness centrum. Daarnaast kun je prachtige wandel- en fietstochten maken in de omgeving, waar je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van Zuid-Limburg. Valkenburg zelf is ook een levendige plaats met tal van bezienswaardigheden, zoals het historische kasteel, de grotten en het gezellige centrum. Bovendien liggen diverse attractieparken en dierenparken in de nabije omgeving, waaronder het bekende pretpark De Valkenier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Valkenburg, Limburg
  • https://www.landal.nl/parken/kasteeldomein-de-cauberg
  • cauberg@landal.nl