Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen

3.5 reviewscore • 10 reviews
E

Boven verwachting!

We hadden een 4-persoons Wellness huisje geboekt en waren aangenaam verrast. Bij aankomst was het huisje super schoon, we hadden werkelijk niets om over te klagen. We hebben genoten van de Wellness voorzieningen in het huisje en van de ligging aan het water. Ook een bezoek aan het centrum van Gouda is zeker een aanrader. Kortom, we hebben een heel fijn weekend gehad!

Erik 20 mrt 2023
Reageer
L

Teleurstellende ervaring!

Het park leek op het eerste gezicht aantrekkelijk, gelegen aan het water en met een prachtig strandje in de buurt. Echter, de aanwezigheid van ganzenpoep overal maakte het verblijf minder plezierig, aangezien je bij elke stap in de poep stond. De huisjes zagen er op het eerste gezicht luxueus uit, maar bij nadere inspectie bleken er veel gebreken te zijn, zoals kapotte koelkastlades, slordige afwerking en vieze tuinmeubels. De schoonmaak liet ook veel te wensen over, hoewel het sanitair schoon was, was de rest van het huisje erg vies. Overal lag een dikke laag stof en het bestek in de lade was vies. Ook onder het bed vonden we dikke stofvlokken en de vensterbanken waren duidelijk al maanden niet schoongemaakt. Gelukkig was het zwembad wel goed schoon, dat was een positief punt.

Laura 12 jun 2023
Reageer
S

Geweldig verblijf!

We waren aanvankelijk bezorgd na het lezen van enkele recensies, maar ons verblijf op het park en in de huisjes was geweldig. Ze kwamen zelfs langs om te vragen of alles schoon was. Het enige minpuntje was de volle stofzuigerzak die ze beter hadden moeten controleren. We komen zeker terug.

Suzanne 10 apr 2023
Reageer
J

Mooi Uiterlijk, Maar...

Het huisje was leuk ingericht en het personeel was vriendelijk. Er waren veel activiteiten voor kinderen en de omgeving was mooi. Helaas waren er veel kleine gebreken in de woning, zoals gammele eettafels door loszittende schroeven en veel kapot sluitwerk aan deuren en ramen. De woonkamer was tochtig en daardoor moeilijk warm te krijgen, en de eetkamer was benauwd, zelfs met de thermostaat op 15 graden. Het geleverde servies moesten we eerst afwassen voordat we het konden gebruiken, en het linnengoed zat vol vlekken en scheuren.

Jan 12 dec 2022
Reageer
P

Geen warm water!

Bij aankomst ontdekten we dat het water slechts lauw werd, zelfs na contact met de receptie en bezoeken van de technische dienst bleef het probleem bestaan. Ondanks de beloofde compensatie, die slechts bestond uit een late check-out, een upgrade om onze spullen op te halen en een bon van 30 euro, waren we niet tevreden. Het gebrek aan warm water was teleurstellend, en we voelden ons niet serieus genomen door de geboden compensatie.

Petra 27 nov 2022
Reageer
M

Teleurstellend onderhoud

Het park leek op het eerste gezicht mooi gelegen en we waren enthousiast voor ons familieweekend. Echter, bij aankomst ontdekten we dat veel van de huisjes beschadigd waren en dat de situatie met kinderen niet veilig was. Van een kast met een losse achterkant vol spijkers tot een verzakte balkonreling en overal vlekken. Het huisje en de tuin waren rommelig en stonken. De vele kleine gebreken waren ook een domper. Na onze feedback en klachten kregen we een magere tegoedbon van 50 euro voor een volgend bezoek, terwijl het huisje bijna 600 euro kostte voor een weekend. We voelden ons niet serieus genomen door het park en hun aanname dat we nog eens zouden terugkomen.

Marjon 7 nov 2022
Reageer
L

Genoten van het verblijf

We verbleven in een mooie bungalow met een heerlijke badkamer en sauna, waar we echt van genoten hebben. Helaas lag het water niet direct bij onze bungalow zoals we hadden gehoopt, maar de omgeving bood genoeg mogelijkheden voor uitstapjes. Op het park waren er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals boogschieten en popcorn maken. Het zwembad was eenvoudig maar voldeed prima voor ons midweekverblijf. De ijssalon op het park is zeker een aanrader.

Linda 5 nov 2022
Reageer
A

Fantastische tijd gehad

We zijn net thuisgekomen van een midweek op dit mooie park. Onze luxe 6-persoons bungalow met wellness was brandschoon, precies zoals we gehoopt hadden na het lezen van negatieve recensies over de schoonmaak. Het huisje was ruim en gezellig ingericht, en we hebben genoten van het overdekte terras met glazen afdak. De bungalow had alle voorzieningen die we nodig hadden en we hebben ook de omgeving verkend, wat zeer de moeite waard was. Het zwembad op het park was weliswaar simpel, maar het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We raden dit park zeker aan!

Anne 30 sep 2022
Reageer
R

Gebrek aan hygiene

Ook wij waren teleurgesteld over de matige schoonmaak. Overal was stof en waren er spinnenwebben te vinden. De keuken was vettig en de buitentafel bleek niet goed bestand tegen vlekken en brandgaten. Verder lagen er veel doodgeslagen vliegen op plafonds en wanden. Het park had ook 's nachts veel lawaai zonder enige vorm van toezicht. Alles bij elkaar maakte dit geen goede indruk op ons als gasten. Een grondige en zorgvuldige schoonmaak van de accommodaties zou de hoogste prioriteit moeten hebben, maar het lijkt erop dat er bezuinigd wordt op goedkope arbeidskrachten.

Robert 14 aug 2022
Reageer
L

Gemengde gevoelens

We hadden een familieweekend gepland en waren enthousiast over de mooie locatie van het park. De huisjes zagen er leuk uit, maar helaas was ons huisje niet goed schoongemaakt. De bank en stoelen waren te vies om op te zitten, en er waren vlekken in de kussentjes op de bank. Ook vonden we nog spullen van vorige bewoners naast een nachtkastje in het stof. De trapleuningen plakten en de magnetron/oven was vies. We hebben een aantal dingen zelf schoongemaakt, maar voor het geld dat we betaalden, hadden we betere hygiëne verwacht. We hebben onze klachten gemeld bij de receptie en een e-mail gestuurd, maar tot onze teleurstelling kregen we geen reactie. Erg jammer!

Lotte 22 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Reeuwijk.

Over Landal De Reeuwijkse Plassen

Vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen is gelegen te Verlengde Breevaart 3 in Reeuwijk. Op het vakantiepark vind je geschakelde en vrijstaande waterwoningen en kinderwoningen. Vanuit je accommodatie heb je vaak een prachtig uitzicht over het water of het omliggende groen. Landal De Reeuwijkse Plassen biedt tal van activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Verken de plassen per boot, kano of supboard, maak een fiets- of wandeltocht door de omliggende natuur, of ontspan op het zandstrand aan het water. Voor de kinderen is er een speeltuin en een overdekt zwembad met glijbanen en waterattracties. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma. De omgeving van het vakantiepark is ook zeker de moeite waard om te ontdekken. Bezoek de historische stad Gouda, bekend om zijn kaasmarkt en prachtige historische gebouwen. Verken het Groene Hart van Nederland met zijn mooie polderlandschappen, molens en pittoreske dorpjes. Ook steden als Rotterdam en Den Haag liggen op korte afstand en zijn een bezoek waard.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Reeuwijk, Zuid-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/de-reeuwijkse-plassen
  • reeuwijkseplassen@landal.com