Landal De Reeuwijkse Plassen

Landal De Reeuwijkse Plassen

4.3 reviewscore • 3 reviews
L

Teleurstellende ervaring!

Het park leek op het eerste gezicht aantrekkelijk, gelegen aan het water en met een prachtig strandje in de buurt. Echter, de aanwezigheid van ganzenpoep overal maakte het verblijf minder plezierig, aangezien je bij elke stap in de poep stond. De huisjes zagen er op het eerste gezicht luxueus uit, maar bij nadere inspectie bleken er veel gebreken te zijn, zoals kapotte koelkastlades, slordige afwerking en vieze tuinmeubels. De schoonmaak liet ook veel te wensen over, hoewel het sanitair schoon was, was de rest van het huisje erg vies. Overal lag een dikke laag stof en het bestek in de lade was vies. Ook onder het bed vonden we dikke stofvlokken en de vensterbanken waren duidelijk al maanden niet schoongemaakt. Gelukkig was het zwembad wel goed schoon, dat was een positief punt.

Laura 12 jun 2023
Reageer
S

Geweldig verblijf!

We waren aanvankelijk bezorgd na het lezen van enkele recensies, maar ons verblijf op het park en in de huisjes was geweldig. Ze kwamen zelfs langs om te vragen of alles schoon was. Het enige minpuntje was de volle stofzuigerzak die ze beter hadden moeten controleren. We komen zeker terug.

Suzanne 10 apr 2023
Reageer
E

Boven verwachting!

We hadden een 4-persoons Wellness huisje geboekt en waren aangenaam verrast. Bij aankomst was het huisje super schoon, we hadden werkelijk niets om over te klagen. We hebben genoten van de Wellness voorzieningen in het huisje en van de ligging aan het water. Ook een bezoek aan het centrum van Gouda is zeker een aanrader. Kortom, we hebben een heel fijn weekend gehad!

Erik 20 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Reeuwijk.

Over Landal De Reeuwijkse Plassen

Er zijn 3 reviews geschreven over Landal De Reeuwijkse Plassen op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Reeuwijk, Zuid-Holland
  • https://www.landal.nl/parken/de-reeuwijkse-plassen
  • reeuwijkseplassen@landal.com