Laadpaal Outlet

Laadpaal Outlet

4.8 reviewscore • 8 reviews
M

Wallbox pulsar plus besteld

Mooie website, kreeg ook 5% korting toen ik iets wilde bestellen want had me eens ingeschreven voor een nieuwsbrief blijkbaar. Heb een wallbox pulsar plus gekocht voor rond de 600 euro. Let wel op mensen: het is echt niet zo simpel om zoiets aan te sluiten, laat dit altijd over aan een elektricien die weet wat hij/zij doet. Gaat vrij veel stroom door zo'n oplader omdat je toch je auto zo snel mogelijk opgeladen wilt hebben. Enige jammere aan Laadpaal-outlet.nl is dat ze geen installatie erbij verkopen tegen een meerprijs.

Moneymaker Ben 22 mrt 2024
Reageer
R

Laadkabel met snelle levering

Mijn laadkabel was kapot gegaan, geen idee hoe dat is gebeurd... Bij Laadpaal outlet een nieuwe laadkabel besteld. Was de volgende dag al in huis, altijd mooi als dat gebeurd. Gisteren voor het eerst getest en de kabel werkt perfect. Precies zoals beschreven. Heel blij mee! Ik hoop dat deze wel wat langer mee gaat, maar dat zal de toekomst nog moeten uitwijzen.

Ronnie 28 mrt 2024
Reageer
K

Snelle levering en voortreffelijk product

De levering verliep bijzonder vlot en het product, de Webasto Pure II lader, heeft zich bewezen als voortreffelijk. De installatie was eenvoudig en vereiste geen onnodige software, wat betekent dat er geen zorgen zijn over ongewenste dataverzameling. Daarnaast heeft het product een fraaie vormgeving. Kortom, ik kan het met volle overtuiging aanbevelen!

Kevin 21 jul 2023
Reageer
J

Perfecte score!

De service was uitzonderlijk goed! Op de dag van mijn bestelling namen ze contact met me op omdat ze merkten dat ik een onderdeel dubbel had besteld en wilden verifiëren of dit met opzet was. Dezelfde dag werd het teveel bestelde onderdeel gecrediteerd, en de volgende dag ontving ik de laadpaal zonder het dubbele onderdeel. Dit proactieve optreden verdient zonder twijfel een perfecte score!

Jan 10 mei 2023
Reageer
A

Het contact was gewoon geweldig

Het telefonische contact voor een offerte betreffende een laadpaal en installatie verliep bijzonder soepel. Alle vragen werden duidelijk en deskundig beantwoord door de medewerkers. De installatie is gepland binnen 3 weken, en hoewel ik hierover nog geen uitspraak kan doen, verliep het contact voor de installatie met het bedrijf WIR-duurzaam eveneens zonder enige hapering. Ga vooral zo door!

Anja 17 apr 2023
Reageer
W

Wat een fijne laadpaal ervaring bij huis

Mijn recente aanschaf van een Easee laadpaal en bijbehorende accessoires bij Laadpaal Outlet heeft me bijzonder tevredengesteld. Ik ben vooral onder de indruk van de klantenservice die het bedrijf biedt. Laadpaal Outlet is altijd bereikbaar voor vragen en heeft me uitstekend geholpen. Ik kan Laadpaal Outlet dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een laadpaal.

Willem 23 feb 2023
Reageer
S

Vlotte levering en prachtig product

De Solar Wall Box werd snel bezorgd tegen een gunstige prijs. Het betreft een fraai product dat eenvoudig te monteren, in te stellen en te bedienen is. Het opladen verloopt snel en probleemloos. Hoewel de stroomtransformatoren iets kleiner uitvielen dan verwacht, bleek dit handig omdat ze zonder verdere aanpassingen in de groepenkast pasten.

Sasha 17 feb 2023
Reageer
F

Laadpaal Outlet chat en veel keuze

Wij denken erover om een elektrische auto te kopen. We hebben vorige zomer al zonnepanelen op ons dak laten plaatsen dus het perfecte plaatje zal zijn om deze stroom ook naar de auto toe te kunnen brengen. Zag dat Laadpaal Outlet ook een chat heeft op de website, heb al gevraagd welke laadpaal ik dan het beste kan nemen en ben hierin al wel goed geadviseerd. Heel veel keuze in ieder geval dus ben blij verrast dat er een bedrijf is die me hierin goed kan helpen! Heeft voor ons nu nog geen zin omdat de elektrische auto er nog niet is maar zodra we 1 kopen komen we zeker terug!

Frits 24 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Laadpaal Outlet

Laadpaal Outlet is een uitstekende bron voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare laadpalen voor hun elektrische auto's. De website biedt een breed scala aan laadpalen van verschillende merken en types, waaronder wand- en paalmontage laadpalen, snelladers en draagbare laadpalen. Bovendien biedt Laadpaal Outlet ook installatiediensten aan, waardoor het hele proces van het kopen en installeren van een laadpaal naadloos verloopt. De website biedt gedetailleerde informatie over elk product en de prijzen zijn zeer concurrerend. Het klantenserviceteam van Laadpaal Outlet is zeer behulpzaam en reageert snel op vragen en opmerkingen. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare laadpaal, dan is Laadpaal Outlet een uitstekende keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.laadpaal-outlet.nl
  • info@laadpaal-outlet.nl