Laadpaal Outlet

Laadpaal Outlet

4.5 reviewscore • 11 reviews
J

Perfecte score!

De service was uitzonderlijk goed! Op de dag van mijn bestelling namen ze contact met me op omdat ze merkten dat ik een onderdeel dubbel had besteld en wilden verifiëren of dit met opzet was. Dezelfde dag werd het teveel bestelde onderdeel gecrediteerd, en de volgende dag ontving ik de laadpaal zonder het dubbele onderdeel. Dit proactieve optreden verdient zonder twijfel een perfecte score!

Jan 10 mei 2023
Reageer
K

Snelle levering en voortreffelijk product

De levering verliep bijzonder vlot en het product, de Webasto Pure II lader, heeft zich bewezen als voortreffelijk. De installatie was eenvoudig en vereiste geen onnodige software, wat betekent dat er geen zorgen zijn over ongewenste dataverzameling. Daarnaast heeft het product een fraaie vormgeving. Kortom, ik kan het met volle overtuiging aanbevelen!

Kevin 21 jul 2023
Reageer
A

Het contact was gewoon geweldig

Het telefonische contact voor een offerte betreffende een laadpaal en installatie verliep bijzonder soepel. Alle vragen werden duidelijk en deskundig beantwoord door de medewerkers. De installatie is gepland binnen 3 weken, en hoewel ik hierover nog geen uitspraak kan doen, verliep het contact voor de installatie met het bedrijf WIR-duurzaam eveneens zonder enige hapering. Ga vooral zo door!

Anja 17 apr 2023
Reageer
W

Wat een fijne laadpaal ervaring bij huis

Mijn recente aanschaf van een Easee laadpaal en bijbehorende accessoires bij Laadpaal Outlet heeft me bijzonder tevredengesteld. Ik ben vooral onder de indruk van de klantenservice die het bedrijf biedt. Laadpaal Outlet is altijd bereikbaar voor vragen en heeft me uitstekend geholpen. Ik kan Laadpaal Outlet dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een laadpaal.

Willem 23 feb 2023
Reageer
S

Vlotte levering en prachtig product

De Solar Wall Box werd snel bezorgd tegen een gunstige prijs. Het betreft een fraai product dat eenvoudig te monteren, in te stellen en te bedienen is. Het opladen verloopt snel en probleemloos. Hoewel de stroomtransformatoren iets kleiner uitvielen dan verwacht, bleek dit handig omdat ze zonder verdere aanpassingen in de groepenkast pasten.

Sasha 17 feb 2023
Reageer
G

Duidelijke instructies en heldere verwachtingen

Na enkele minder positieve ervaringen elders, ben ik bij Laadpaal Outlet terechtgekomen vanwege de positieve online beoordelingen. Na een prettig gesprek met medewerker Naomi heb ik besloten hier mijn laadpaal aan te schaffen. Het hele proces verliep buitengewoon soepel, met duidelijke instructies en heldere verwachtingen. Ik ga hier mijn uitbreidingen zeker vandaan halen.

Gerard 3 nov 2022
Reageer
F

Vertraging bij installatie

Ik heb een laadpaal met installatie besteld en had haast, dus ik heb vooraf gevraagd hoe snel deze geplaatst kon worden. Oorspronkelijk werd toegezegd dat de installatie binnen 2-3 weken na goedkeuring van de offerte zou plaatsvinden, maar uiteindelijk duurde dit 6 weken. Dat maakt wel dat ik een wat mindere ervaring had, maar de paal werkt naar behoren nu.

Femke 24 okt 2022
Reageer
H

Betrouwbaar en correct

De prijzen zijn correct en de levering verliep volgens afspraak. Laadpaal Outlet is zeer betrouwbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken! Door de drukte bij Laadpaal Outlet heeft de verzending enigszins vertraging opgelopen. Echter, na mijn vraag hierover werd er adequaat en duidelijk gecommuniceerd. Daarom geef ik 4 van de 5 sterren voor de levertijd, maar nog altijd een goede beoordeling!

Harrie 13 sep 2022
Reageer
Y

Uitstekend advies en service

Laadpaal Outlet is uitstekend bereikbaar via de telefoon en biedt vriendelijk en professioneel advies. Het bestelproces is eenvoudig, en de levering verliep snel. De laadkabel werd zelfs eerder geleverd dan verwacht, wat een positieve verrassing was. Ik geef ze dan ook vijf sterren met een dikke pluim en ster! Laadpaal Outlet mag ook Laadpaal Koning worden van ons.

Yvette 27 aug 2022
Reageer
D

Vlotte afhandeling

Ik heb een online aanvraag ingediend voor een Wallbox, en slechts één dag later werd ik al gebeld dat mijn meterkast, zoals op basis van de verstrekte foto's werd vastgesteld, verouderd was. Dit werd bevestigd door andere aanbieders die ik had geraadpleegd. De offerteaanvraag voor de vervanging van de meterkast bij hun installatiepartner en het contact met deze partner verliepen vlot en snel. Ik had offertes aangevraagd bij mijn energieleverancier, ANWB en de door mijn dealer aanbevolen partner, maar deze waren allemaal aanzienlijk duurder dan Laadpaal Outlet. Belangrijker nog, geen van hen wekte het vertrouwen dat ze verstand van zaken hadden. Kortom, een vlotte en succesvolle afhandeling!

Dirk 26 jun 2022
Reageer
F

Laadpaal Outlet chat en veel keuze

Wij denken erover om een elektrische auto te kopen. We hebben vorige zomer al zonnepanelen op ons dak laten plaatsen dus het perfecte plaatje zal zijn om deze stroom ook naar de auto toe te kunnen brengen. Zag dat Laadpaal Outlet ook een chat heeft op de website, heb al gevraagd welke laadpaal ik dan het beste kan nemen en ben hierin al wel goed geadviseerd. Heel veel keuze in ieder geval dus ben blij verrast dat er een bedrijf is die me hierin goed kan helpen! Heeft voor ons nu nog geen zin omdat de elektrische auto er nog niet is maar zodra we 1 kopen komen we zeker terug!

Frits 24 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Laadpaal Outlet

Laadpaal Outlet is een uitstekende bron voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare laadpalen voor hun elektrische auto's. De website biedt een breed scala aan laadpalen van verschillende merken en types, waaronder wand- en paalmontage laadpalen, snelladers en draagbare laadpalen. Bovendien biedt Laadpaal Outlet ook installatiediensten aan, waardoor het hele proces van het kopen en installeren van een laadpaal naadloos verloopt. De website biedt gedetailleerde informatie over elk product en de prijzen zijn zeer concurrerend. Het klantenserviceteam van Laadpaal Outlet is zeer behulpzaam en reageert snel op vragen en opmerkingen. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare laadpaal, dan is Laadpaal Outlet een uitstekende keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.laadpaal-outlet.nl
  • info@laadpaal-outlet.nl