Kustpark Klein Poelland

Kustpark Klein Poelland

3.0 reviewscore • 3 reviews
H

Verdriet over de toekomst van favoriete Roompot

Het bezorgt me een nostalgisch gevoel als ik denk aan hoe dit park ooit was, een plek die niet overspoeld werd door luxe en onnodige opsmuk. Dit Roompotpark was perfect in zijn eenvoud en bracht me veel rust en vreugde. Helaas lijkt het onvermijdelijke te gebeuren; het park gaat onder de druk van de commercie, waar winstbejag en de drang naar modernisering de overhand hebben gekregen. Het is een ware tragedie dat de charme van dit park verloren zal gaan in een zee van 'verbeteringen' die in werkelijkheid afbreuk doen aan de sfeervolle authenticiteit die het park zo bijzonder maakte.

Hennie 8 okt 2023
Reageer
B

Zorgen om de veiligheid bij Klein Poelland

Tijdens mijn verblijf op Kustpark Klein Poelland werd ik geconfronteerd met een opvallend veiligheidsprobleem: de toegankelijkheid van het park leek wel uitnodigend voor dieven, vooral gezien de populariteit van dure E-Bikes onder de vakantiegangers. De meesten van ons vonden het noodzakelijk om onze kostbare fietsen in onze slaapkamers te bewaren, uit angst voor diefstal, aangezien er geen hek of beveiliging aan de voorzijde van het park was. De achterzijde leek beveiligd met een hek dat zogenaamd tussen middernacht en de vroege ochtenduren gesloten zou zijn, maar dit bleek slechts een farce. Bij herhaaldelijke controle was het hek altijd open, wat vragen oproept over de effectiviteit van het veiligheidsbeleid van het park.

Bas 3 jul 2023
Reageer
T

Klein vakantiepark in Zeeland

Klein en rustig vakantiepark met leuke huisjes. Helaas wel wat gedateerd. Er is weinig tot niets te doen op het vakantiepark, dat is wel iets waar je echt rekening mee moet houden. Redelijk dicht bij het strand van Renesse. Wij hebben wel een fijne vakantie gehad. Maar nogmaals, je komt hier echt voor je rust. Verwacht geen bruisend vakantiepark. Aan de andere kant, ook geen overlast.

Thom 14 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Renesse.

Over Kustpark Klein Poelland

Er zijn 3 reviews geschreven over Kustpark Klein Poelland op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renesse, Zeeland
  • https://www.roompot.nl/renovatie/kustpark-klein-poelland/
  • info@roompot.nl