Kustpark Klein Poelland

Kustpark Klein Poelland

3.7 reviewscore • 3 reviews
H

Klein park wat zijn charme heeft

Ik heb een midweek verbleven in park Klein Poelland. Omdat ik minder positieve reviews had gelezen, had ik mijn twijfels over dit park. Ik heb in veel parken van Roompot vakanties doorgebracht. Hoewel het park misschien niet het meest moderne is en weinig voorzieningen heeft, heeft de kleinschalige opzet van het park ook zijn charme. Wij verbleven in een ruime woning met 3 slaapkamers en een grote woonkamer. Het huisje was voorzien van een grote schuifpui met een weids uitzicht over een natuurgebied met daarin een kudde grazers. Het huisje was schoon en had een uitgebreide keukeninventaris, zodat je alles kunt bereiden wat je wilt.

H.J. De Lange 9 dec 2022
Reageer
V

Prima verblijf

Dit is een kleinschalig park met verouderde huisjes en weinig faciliteiten. Echter, we werden wel hartelijk welkom geheten door de dame van het servicepunt. Er is een kleine supermarkt voor als je iets vergeten bent en 's morgens zijn er verse broodjes te verkrijgen. Er is de mogelijkheid om een fiets te huren en de omgeving is prachtig met natuur en strand op loopafstand. Het centrum van Renesse is ook een bezoekje waard.

Vissers 18 sep 2022
Reageer
T

Klein vakantiepark in Zeeland

Klein en rustig vakantiepark met leuke huisjes. Helaas wel wat gedateerd. Er is weinig tot niets te doen op het vakantiepark, dat is wel iets waar je echt rekening mee moet houden. Redelijk dicht bij het strand van Renesse. Wij hebben wel een fijne vakantie gehad. Maar nogmaals, je komt hier echt voor je rust. Verwacht geen bruisend vakantiepark. Aan de andere kant, ook geen overlast.

Thom 14 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Renesse.

Over Kustpark Klein Poelland
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Renesse, Zeeland
  • https://www.roompot.nl/renovatie/kustpark-klein-poelland/