R

KPN zakelijk veel voordeliger

Ik heb een bedrijf aan huis en eerder deed ik dit altijd gewoon met een privé aanbieder in plaats van met een zakelijke.
Sinds 2 jaar zit ik nu bij KPN Zakelijk, maar wat een groot verschil maakt dit!
Als ik dat eerder had geweten was ik vele malen eerder hier naartoe over gestapt, maar dit was bij mij helaas gewoon niet bekend.
Daarom wil ik het hier zeker noemen en zo hopelijk andere mensen geld besparen die ook nog niet van dit feit af weten.
Of je het internet nu veel of weinig gebruikt voor je bedrijf, je zit natuurlijk altijd met de belasting en dergelijke dus het is hoe dan ook goedkoper om dit zakelijk te doen en niet privé.
Maar als je ook nog eens een site veel gebruikt en stroom en dergelijke dan is het helemaal een groot verschil voor je portemonnee en ik weet zeker dat iedereen daar blij mee zou zijn.

Roelof 18 aug 2019
Reageer
D

Geen sportzender voor formule 1

Een jaar geleden hebben wij er, vanuit financieel opzicht, heel bewust voor gekozen om van Ziggo naar KPN te gaan omdat dit een heel stuk goedkoper was per maand.
Maar ik kan helaas niet zeggen dat ik hier achteraf gezien nu zo blij mee ben, ik mis mijn sportzenders van Ziggo veel erger dan wat ik vooraf had verwacht.
Als ik dit nog een keer zou moeten doen dan zou ik denk ik eerder ergens anders op bezuinigen dan dat ik nog een keer deze keuze zou maken, dit heeft toch niet zo goed uitgepakt als dat ik had gehoopt.
Waarschijnlijk zullen we ook nog wel weer terug overstappen denk ik, want iedere keer als er iets van sport op is dan heb ik spijt van mijn keuze.

Dennis 18 aug 2019
Reageer
K

KPN goede aanbieder

KPN is voor mij de beste internet en tv aanbieder als je het mij vraagt. Ik ben iemand die nogal eens wisselt om alles uit te proberen en ik laat me ook snel overhalen om naar een andere maatschappij over te stappen als deze een beetje een goede aanbieding hebben voor een leuke prijs. Dat was bij KPN ook het geval en binnen no time hadden zij me over gezet en hier hoefde ik zelf eigenlijk niets voor te doen, wat ik zelf heel erg handig vind. Als ik dan ook over stap wil ik ook dat dit voor mij gedaan word en dat ik zelf niet allerlei stappen moet ondernemen, want dan zou de kans ook veel kleiner zijn dat ik dit uberhaupt zou doen. De kans is dan zelfs groot dat ik gewoon bij mijn oude aanbieder zou blijven, omdat het me anders te veel moeite kost. Maar van alle aanbieders die ik tot nu toe heb gehad, bevalt KPN zeker als de beste en die steekt er ook met kop en schouders boven uit.

Koen 30 jul 2019
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over KPN

KPN is een toonaangevend Nederlands telecombedrijf dat zich richt op de markt voor breedbandinternet, televisie, telefonie en mobiele communicatie. Het bedrijf biedt diverse pakketten aan voor consumenten en bedrijven, variërend van standaardpakketten tot uitgebreide pakketten met extra diensten. KPN is een betrouwbare en stabiele telecomprovider die gebruik maakt van een eigen netwerk en daarmee een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en biedt daarnaast innovatieve producten en diensten aan, zoals cloudopslag en smart home-oplossingen. KPN heeft als doel om zijn klanten altijd en overal te verbinden en te ondersteunen bij hun digitale communicatiebehoeften.