J

verschrikkelijk

Ik ben al vanaf november bezig met een aansluiting in mijn woning te regelen bij KPN, wat een verschrikkelijk bedrijf is dat zeg, van het kastje naar de muur gestuurd worden, steeds weer verwijzen naar aannemers, belofte na belofte, nu zou ik weer een snelle oplossing krijgen, na twee weken wederom niets, ongehoord, mooi item voor #kassa #radar #KPN vooral niet doen!

Janpost 24 jul 2020
Reageer
M

klantonvriendelijk bedrijf

Sinds een aantal jaar klant bij KPN.. Verleden week ineens af toe een blokkerig televisiebeeld. Het werd erger en het beeld viel weg. Een dergelijk storing was al eerder voorgekomen bij KPN, naar mijn weten vorig jaar. Vrijdag laat in de middag maar eens gebeld met KPN. Dit wordt vermoedelijk veroorzaakt door een slechte kabel of een kapotte splitter.. vervolgens werd er een link in de chat geplakt die me weer bij het verhaal op de site van kpn met betrekking tot kapotte kabels bracht. Verder geen enkel woord.Toen ik een vraagteken intypte geen enkele reactie. Ik heb gemeld dat ik hier geen zin in had en de chat afgesloten. Ik was woedend. 24 Uur later stond de storing er eindelijk op Qualifying F1 gemist door de storing.Nu staat de storing er nog steeds op Vermoedelijk opgelost vandaag 18.00 uur. Dus ook de F1 race kunnen we vermoedelijk niet zien..... Bedankt KPN!!! Waarom niet gewoon eerst rustig verder vragen voordat je het op kapotte hardware gooit. 2 televisies met dezelfde problemen. Kabels beiden met jaren er tussen aangebracht. En als ik de splitter er uit haalde en de kabel rechtstreeks in de aansluiting plaatste had ik de storing nog steeds......... Ik heb het gevoel dat het enige doel wat de klantenservice heeft is de mensen ontmoedigen. Wat een triest klantonvriendelijk bedrijf!

Mans 22 jul 2020
Reageer
K

Kpn internet en tv

De internet en tv werken bij on erg goed. Moet ik wel bekennen dat dit niet heel erg in mijn straatje ligt, dus of het beter of minder is dan een andere aanbieder weet ik niet precies.
Maar wij zitten hier al meerdere jaren bij en zijn er altijd gewoon tevreden over geweest.

Koen 19 jun 2020
Reageer
H

Niet enthousiast

Wij zitten bij KPN, al jaren! Ik weet niet eens echt waarom, waarschijnlijk gewoon omdat het een goede en bekende naam in Nederland is.

Maar wat ik nou eigenlijk wil zeggen, is dat ik helemaal niet enthousiast ben over KPN. Ik vind het allemaal heel erg duur, maar daar merken we verder niet zo veel van terug.

Herman 4 jun 2020
Reageer
I

KPN tv en internet

Wij hebben KPN tv en internet en dit bevalt ons super goed! Eerder hadden we dit altijd bij zo'n goedkope aanbieder, want toen hadden we het geld niet om aan een wat duurdere aanbieder uit te geven als KPN. Maar die goedkopere variant, daar was ook altijd wat mee aan de hand. Dan was er weer een storing of het internet deed het weer eens niet, noem maar op.

Dus zodra we ook maar iets meer te besteden hadden per maand, was dit één van de eerste dingen die wij wijzigden en daar zal ik nooit spijt van hebben. KPN internet en tv werkt altijd en dat lijkt minder belangrijk dan het is. Als je even iets voor je werk wilt doen op de computer ofzo en je kunt niet op het internet, dan is dat toch wel een probleem. Dus vooral goedwerkend internet ben ik enorm gaan waarderen.

Ilse 14 jan 2020
Reageer
G

KPN vooral duur

Ik heb jaren lang bij KPN gezeten, simpelweg omdat ik me niet in andere maatschappijen had verdiept en het allemaal wel prima vond wat ik had.
Tot ik met familie van mij sprak en er achter kwam dat ik veel meer betaalde per maand/jaar dan andere familieleden van mij en dat terwijl ik niet eens meer kreeg bij KPN dan zij bij de andere maatschappijen.
Dus sindsdien is er bij wel een lampje gaan branden en ben ik mij gaan verdiepen in meerdere maatschappijen en toen kwam ik er achter dat KPN echt wel een dure is en ik heb me dan ook voor 2020 afgemeld bij KPN en nu zit ik bij een andere en veel goedkopere maatschappij, waar ik verder dezelfde opties houd.

Gezinus 6 jan 2020
Reageer
R

KPN zakelijk veel voordeliger

Ik heb een bedrijf aan huis en eerder deed ik dit altijd gewoon met een privé aanbieder in plaats van met een zakelijke.
Sinds 2 jaar zit ik nu bij KPN Zakelijk, maar wat een groot verschil maakt dit!
Als ik dat eerder had geweten was ik vele malen eerder hier naartoe over gestapt, maar dit was bij mij helaas gewoon niet bekend.
Daarom wil ik het hier zeker noemen en zo hopelijk andere mensen geld besparen die ook nog niet van dit feit af weten.
Of je het internet nu veel of weinig gebruikt voor je bedrijf, je zit natuurlijk altijd met de belasting en dergelijke dus het is hoe dan ook goedkoper om dit zakelijk te doen en niet privé.
Maar als je ook nog eens een site veel gebruikt en stroom en dergelijke dan is het helemaal een groot verschil voor je portemonnee en ik weet zeker dat iedereen daar blij mee zou zijn.

Roelof 18 aug 2019
Reageer
D

Geen sportzender voor formule 1

Een jaar geleden hebben wij er, vanuit financieel opzicht, heel bewust voor gekozen om van Ziggo naar KPN te gaan omdat dit een heel stuk goedkoper was per maand.
Maar ik kan helaas niet zeggen dat ik hier achteraf gezien nu zo blij mee ben, ik mis mijn sportzenders van Ziggo veel erger dan wat ik vooraf had verwacht.
Als ik dit nog een keer zou moeten doen dan zou ik denk ik eerder ergens anders op bezuinigen dan dat ik nog een keer deze keuze zou maken, dit heeft toch niet zo goed uitgepakt als dat ik had gehoopt.
Waarschijnlijk zullen we ook nog wel weer terug overstappen denk ik, want iedere keer als er iets van sport op is dan heb ik spijt van mijn keuze.

Dennis 18 aug 2019
Reageer
K

KPN goede aanbieder

KPN is voor mij de beste internet en tv aanbieder als je het mij vraagt. Ik ben iemand die nogal eens wisselt om alles uit te proberen en ik laat me ook snel overhalen om naar een andere maatschappij over te stappen als deze een beetje een goede aanbieding hebben voor een leuke prijs. Dat was bij KPN ook het geval en binnen no time hadden zij me over gezet en hier hoefde ik zelf eigenlijk niets voor te doen, wat ik zelf heel erg handig vind. Als ik dan ook over stap wil ik ook dat dit voor mij gedaan word en dat ik zelf niet allerlei stappen moet ondernemen, want dan zou de kans ook veel kleiner zijn dat ik dit uberhaupt zou doen. De kans is dan zelfs groot dat ik gewoon bij mijn oude aanbieder zou blijven, omdat het me anders te veel moeite kost. Maar van alle aanbieders die ik tot nu toe heb gehad, bevalt KPN zeker als de beste en die steekt er ook met kop en schouders boven uit.

Koen 30 jul 2019
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juli 2024.

Over KPN

Er zijn 134 reviews geschreven over KPN op Reviews.nl. Met een 2.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.