K'OOK!

K'OOK!

4.5 reviewscore • 11 reviews
B

Geweldige plek voor keukenbenodigdheden

Bij mijn bezoek aan deze winkel werd ik getroffen door de veelzijdigheid van de producten die werden aangeboden. Van kookgerei dat gemaakt is om lang mee te gaan tot servies dat elke maaltijd speciaal maakt. Bovendien is er een sectie gewijd aan hoogwaardige olieën en azijnen. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn keuken wil verrijken met kwaliteit.

Bram 2 okt 2023
Reageer
T

Topklasse verpakkings- en verzendservice

Toen ik een kookboek kocht als geschenk, verwachtte ik een standaard verpakking en levering. Maar wat k-ook leverde was uitzonderlijk. Het boek was zo smaakvol verpakt dat het bijna zonde was om het uit te pakken. En de verzending? Razendsnel! Echt alles was hier in orde en ik hoop dat andere webwinkels ook zo'n perfecte ervaring gaan bieden.

Tim 1 okt 2023
Reageer
J

Perfect voor gepersonaliseerde geschenken

Deze winkel straalt zowel charme als functionaliteit uit. Je vindt er niet alleen prachtig servies en innovatief keukengerei, maar je kunt er ook je eigen voedselpakketten samenstellen. Of je nu een cadeau zoekt of jezelf wilt verwennen, het is dé plek om iets unieks te vinden. Ik heb er niets dan lof voor!

Jolanda 1 okt 2023
Reageer
E

Klantenservice op zijn best

In mijn zoektocht naar een specifieke barbecue-thermometer stuitte ik op K-ook. Hoewel het product snel uitverkocht was, maakte de klantenservice het verschil. Karen, een medewerkster, deed extra moeite om het product voor mij te bestellen wat uiteindelijk nog gelukt was ook. Haar toewijding en communicatie waren opmerkelijk. Ik raad iedereen deze winkel aan.

Esther 13 jun 2022
Reageer
L

Kleurrijke en praktische keukentoevoegingen

Het is echt verbazingwekkend hoe iets ogenschijnlijk eenvoudigs als een pannenspons een vleugje stijl kan toevoegen aan je keuken. De Euro-Scrubby heeft me aangenaam verrast, niet alleen vanwege zijn effectiviteit bij het schoonmaken van mijn potten en pannen, maar ook vanwege het levendige en kleurrijke ontwerp. Het voelt bijna alsof je een klein kunstwerk in je keuken hebt hangen.

Luuk 19 jan 2022
Reageer
L

Zeer fraai messenblok

Ik heb een zeer fraai messenblok besteld bij K'OOK. Dit messenblok was in de aanbieding en ondanks dat de prijs nog best aan de hoge kant was, heb ik toch besloten het te kopen. Ik wou altijd al kwalitatieve messen, aangezien ik ze vrijwel elke dag gebruik. Het mocht dus ook wel wat geld kosten en het mooie was dat deze in de aanbieding waren. De bestelling was zo geplaatst en de volgende dag had ik het messenblok al in huis. De verzending was helemaal gratis. Ik heb dus een hele goede ervaring met K'OOK. Ik ben heel blij met de messen. Ze voldoen helemaal aan de verwachting.

Leonie 16 dec 2021
Reageer
L

Shopervaring zoals het hoort

Het is echt een winkel die alles heeft wat je maar kunt wensen. Bij binnenkomst word je begroet door een warme en uitnodigende sfeer, en het vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen. Wat deze winkel echt onderscheidt, is de geweldige selectie van producten. Elke keer dat ik de winkel bezoek, kom ik binnen met het idee om slechts één specifiek item te kopen, maar ik eindig altijd met een tas vol schatten.

Lotte 8 mei 2021
Reageer
D

Aandacht voor detail bij elke aankoop

Mijn recente aankoop van de Staub vispan was ronduit uitstekend. Wat deze ervaring echt bijzonder maakte, was niet alleen dat ik de pan voor een betaalbare prijs kon bemachtigen in vergelijking met andere winkels, maar ook de persoonlijke touch die aan mijn bestelling was toegevoegd.

Bij het openen van mijn pakketje vond ik een handgeschreven kaartje dat mijn aankoop vergezelde. Deze kleine, maar doordachte toevoeging gaf me het gevoel dat mijn aankoop echt gewaardeerd werd. Het toonde de toewijding van de verkoper om een persoonlijke connectie te leggen met hun klanten, wat tegenwoordig vrij zeldzaam is.

Daan 11 dec 2020
Reageer
F

Onvoldoende communicatie

Na een product te hebben besteld en betaald voor vaderdag, verwachtte ik een soepele levering. Maar in plaats daarvan ontdekte ik dat mijn geld was teruggestort zonder uitleg. Een simpele communicatie had veel frustratie kunnen voorkomen. Nu kan ik helaas geen positieve recensie achterlaten; maar ik zal het misschien nog wel een keer proberen.

Fleur 10 dec 2020
Reageer
T

Hoogwaardige producten met een persoonlijke touch

De handdoeken en aanrechtdoekjes die ik kocht overtroffen mijn verwachtingen qua kwaliteit. De verpakking was stijlvol en het toegevoegde kaartje gaf het een persoonlijke touch. Bovendien was hun klantenservice snel en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. Ik ben hier erg tevreden en geef ze graag een dikke 10 voor de hulp.

Tom 6 dec 2020
Reageer
M

Online winkelen met een persoonlijke twist

Tijdens het online shoppen kwam ik wat problemen tegen bij het afrekenen. In plaats van zelf op zoek te gaan naar een oplossing, nam de winkel het initiatief. De oplossingsgerichte houding en hun prachtige assortiment maken het shoppen daar tot een waar genot. Dit is hoe je de online ervaring echt persoonlijk kunt maken!

Mirjam 4 dec 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over K'OOK!

Bij K'OOK! vind je altijd de mooiste, leukste en beste producten. Met een uitgebreide selectie van topmerken zoals Crock-Pot, Magimix, Moccamaster, SMEG en vele anderen, streven ze ernaar om de beste kwaliteit te bieden. Naast keukenapparatuur en accessoires hebben ze ook een indrukwekkende collectie van meer dan 200 kookboeken. Daarnaast kun je bij K'OOK! ook olijfolie en azijn uit het vat kopen, met meer dan 10 vaten om uit te kiezen. Het winkelen bij K'OOK! is ook coronaproof, waardoor je met een gerust hart kunt komen shoppen. Met hun locatie op Zaanweg 72 in Wormerveer nodigen ze je graag uit om hun winkel te bezoeken en de fantastische producten te ontdekken die ze te bieden hebben.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.k-ook.nl
  • info@k-ook.nl