K'OOK!

K'OOK!

5.0 reviewscore • 4 reviews
B

Geweldige plek voor keukenbenodigdheden

Bij mijn bezoek aan deze winkel werd ik getroffen door de veelzijdigheid van de producten die werden aangeboden. Van kookgerei dat gemaakt is om lang mee te gaan tot servies dat elke maaltijd speciaal maakt. Bovendien is er een sectie gewijd aan hoogwaardige olieën en azijnen. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn keuken wil verrijken met kwaliteit.

Bram 2 okt 2023
Reageer
T

Topklasse verpakkings- en verzendservice

Toen ik een kookboek kocht als geschenk, verwachtte ik een standaard verpakking en levering. Maar wat k-ook leverde was uitzonderlijk. Het boek was zo smaakvol verpakt dat het bijna zonde was om het uit te pakken. En de verzending? Razendsnel! Echt alles was hier in orde en ik hoop dat andere webwinkels ook zo'n perfecte ervaring gaan bieden.

Tim 1 okt 2023
Reageer
J

Perfect voor gepersonaliseerde geschenken

Deze winkel straalt zowel charme als functionaliteit uit. Je vindt er niet alleen prachtig servies en innovatief keukengerei, maar je kunt er ook je eigen voedselpakketten samenstellen. Of je nu een cadeau zoekt of jezelf wilt verwennen, het is dé plek om iets unieks te vinden. Ik heb er niets dan lof voor!

Jolanda 1 okt 2023
Reageer
L

Zeer fraai messenblok

Ik heb een zeer fraai messenblok besteld bij K'OOK. Dit messenblok was in de aanbieding en ondanks dat de prijs nog best aan de hoge kant was, heb ik toch besloten het te kopen. Ik wou altijd al kwalitatieve messen, aangezien ik ze vrijwel elke dag gebruik. Het mocht dus ook wel wat geld kosten en het mooie was dat deze in de aanbieding waren. De bestelling was zo geplaatst en de volgende dag had ik het messenblok al in huis. De verzending was helemaal gratis. Ik heb dus een hele goede ervaring met K'OOK. Ik ben heel blij met de messen. Ze voldoen helemaal aan de verwachting.

Leonie 16 dec 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over K'OOK!

Er zijn 4 reviews geschreven over K'OOK! op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.k-ook.nl
  • info@k-ook.nl