KinQ

KinQ

4.5 reviewscore • 10 reviews
J

Problemen effectief opgehelderd

Ik zocht naar een Quantis QE317 en vond deze tweedehands op de Kinq-website. De levering verliep snel en ik sloot het apparaat direct aan. Helaas werkte het niet zoals ik had gehoopt. Het contact met Kinq verliep via e-mail, omdat er geen telefoonnummer beschikbaar was. Ze reageerden snel en boden aan om telefonisch contact op te nemen als dat nodig was. Na enkele e-mails met suggesties en oplossingen kreeg ik een nieuwe ontvanger toegestuurd met een retourlabel voor de oude. Deze werkte perfect, maar later ontstond er een probleem met de adapter. Ook dit werd positief opgelost via e-mail. Mijn ervaring met hun klantenservice via e-mail was zeer positief. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en dachten actief mee over oplossingen. Dit is niet altijd het geval bij andere webshops, waar je soms dagen moet wachten op een reactie, of zelfs helemaal geen reactie krijgt.

Joris 26 mei 2023
Reageer
J

Snelle levering en simpele installatie

Ik heb mijn wat oudere Samsung smart TV een boost gegeven met dit product. De aansluiting verliep vlekkeloos dankzij de meegeleverde HDMI-kabel. Bovendien waren de afstandsbediening en apps zoals NL-ziet en YouTube al vooraf geïnstalleerd, wat het gebruiksgemak vergrootte. Enig minpuntje was de zoektocht naar de beloofde verlichte toetsen op de afstandsbediening. In de online advertentie stond namelijk dat het om een ergonomische Bluetooth-afstandsbediening met verlichte toetsen ging. Daarover heb ik even gebeld om opheldering te krijgen.

Jan 6 sep 2023
Reageer
L

Danny is een held medewerker

Na mijn bestelling van de Nokia Smart Google TV 65 inch werd ik verrast door de service van Kinq. Ze namen contact op om te vragen of ze de tv de volgende dag konden bezorgen, omdat ze toevallig in de buurt waren. Later werd de leverdatum aangepast en bleven ze me op de hoogte houden. Op de leveringsdag belde medewerker Danny om te melden dat hij onderweg was. Ondanks enkele uitdagingen bij de levering vanwege een nieuwbouwwijk en omleidingen, verliep alles soepel dankzij hun telefonische begeleiding. De tv werd netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Danny, hartelijk dank voor je uitstekende service en ik houd mijn belofte door deze positieve recensie te plaatsen!

Laura 2 sep 2023
Reageer
J

Enigszins complex!

Het inloggen ging aanvankelijk stroef vanwege wat problemen met mijn verouderde Google-account, wat leidde tot een vastlopend inlogproces. Na het advies van Danny heb ik de box gereset en mijn Google-account vernieuwd, waarna alles soepel verliep. Het vinden van de knop "terug naar normale TV" op de afstandsbediening was echter een uitdaging, aangezien deze niet op de afstandsbediening te vinden was. Schakelen naar de Samsung-afstandsbediening was de oplossing, maar dit had wel duidelijker in de handleiding vermeld mogen worden.

Jesse 17 aug 2023
Reageer
K

Goede prijzen en stipte levering

Kinq hanteert zeer aantrekkelijke prijzen en voorziet in gedetailleerde beschrijvingen van hun gereviseerde producten, zoals in het geval van de Nokia 8000 streaming box. Bij ontvangst leek het product gloednieuw, met ongeopende verpakkingen en in perfecte staat. Bovendien arriveerde het product precies op de afgesproken tijd, wat de algehele ervaring zeer positief maakte.

Karin 20 mei 2023
Reageer
M

Helemaal geweldig geholpen

Na mijn online bestelling van een afstandsbediening (nadat de onze zoek was geraakt), bleek deze niet te functioneren. Hierdoor ontstond de indruk dat mijn apparaat wellicht defect was, wat zowel ik als de verkoper vreemd vonden, gezien het apparaat altijd correct werkte. Na een telefoontje naar Kinq werd er snel actie ondernomen. Ze stuurden een oudere, werkende afstandsbediening op. Het viel op dat Kinq nog steeds ouderwetse klantvriendelijke service biedt, zelfs voor kleinere aankopen.

Marieke 30 mrt 2023
Reageer
T

Correcte afhandeling

De presentatie van gereviseerde apparatuur op internet en de manier waarop Kinq communiceerde verliepen prettig. De apparatuur zelf oogde correct en compleet. Men had moeite gedaan om het een "als nieuw" gevoel te geven! Ook de levering van het product verliep snel. Kortom, als zich weer een vergelijkbare situatie voordoet, zou ik Kinq als mijn eerste keuze overwegen.

Tristan 24 mrt 2023
Reageer
S

Gewenste functies in een prachtige radio

Over de radio zelf heb ik niets te klagen. Opvallend genoeg was de DAB+ ontvangst zelfs goed in mijn computerhoek, ondanks de storing van meer dan 5 Raspberry Pi's die normaal gesproken de DAB+ ontvangst op een Noxon A120+ ontvanger verstoren. Dit was echter niet relevant in Nederland, gezien het gebrek aan DAB+ interesse in Finland, waar de radio naartoe ging. Het enige minpuntje was de afstand tot de GLS-pakketshop in Alkmaar, vooral als het regende en hard waaide tijdens de fietstocht. Het zou fijn zijn als er andere koeriersopties beschikbaar waren, met de mogelijkheid tot aflevering in een pakketshop, aangezien niet alle adressen geschikt zijn voor pakketbezorging.

Sander 16 mrt 2023
Reageer
M

Goede communicatie, verkeerd leveradres

De communicatie met het serviceteam verliep vlot. Het enige minpuntje was een fout in het leveradres bij de bezorging. In de berichtgeving van Kinq stond vermeld dat de levering naar mijn huisadres zou gaan, maar uiteindelijk werd het pakket via GLS naar een ophaalpunt in Gouda gestuurd. Dit was niet erg handig, maar ik heb het product uiteindelijk opgehaald en het werkte naar behoren.

Marielle 8 mrt 2023
Reageer
L

Goede outlet webshop

Ik heb al meerdere producten bij kinq besteld en het was altijd een prettige ervaring. Over de producten zelf geen klachten, alles werkte altijd naar behoren en er is tot nu toe niks stuk gegaan. Ik heb ooit een televisie inclusief ci+ module gekocht, maar ook een telefoonhouder voor in de auto. Deze producten heb ik nog steeds in gebruik. De webshop zelf houd ik wel in de gaten om te kijken of ze nog nieuwe producten binnen krijgen. Mijn ervaring met de webshop is ook positief. Alles is duidelijk en de betaling gaat makkelijk. Ze houden je ook goed op de hoogte van de status van je bestelling. Met de klantenservice heb ik geen ervaring, omdat dat nooit nodig is geweest. De outlet categorie in hun webshop is ook zeer interessant om in de gaten te houden! Kortom, alleen maar positieve ervaringen met kinq.

Leonie 1 mei 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over KinQ

Sinds 2016 is KinQ actief in de verkoop van consumentenelektronica. Vanuit Eindhoven wordt dagelijks gewerkt aan het updaten van de website om deze te voorzien van de juiste informatie en de nieuwste Smart Android TV’s, Android TV boxen, decoders, CI+ module, DAB+ radio’s, internet radio’s, accessoires en nog veel meer. Het eigen magazijn verstuurt dagelijks vele apparaten op weg naar hun nieuwe eigenaar. Bij KinQ zijn ze gek op leuke producten of gadgets en proberen ze vaak ook nieuwe producten uit. Soms komen ze "van een koude kermis thuis" en blijkt een product in de praktijk toch niet zo leuk of goed te zijn als dat ze vooraf dachten. In dat geval komt het product niet op de website en nemen ze snel afscheid ervan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kinq.nl
  • info@kinq.nl