Kinguin

Kinguin

3.7 reviewscore • 9 reviews
S

Snel opgeloste aanvankelijke problemen

In eerste instantie had ik moeite om de juiste versie van de software te vinden, maar na een e-mail kreeg ik binnen een uur een werkende download. Uitstekende snelle service en geen gedoe achteraf. Ook voor de prijs kun je het niet laten liggen, want Kinguin biedt de software zo veel goedkoper aan dan de normale aanbieders en nog legaal ook.

Stefan 12 sep 2023
Reageer
W

ROW-sleutel in plaats van Canada

Ik ontving een ROW-sleutel in plaats van een Canadese sleutel, hoewel de vermelding suggereerde dat deze in Canada kon worden geactiveerd. Ik heb een klacht ingediend bij de verkoper en wacht op een oplossing. Tot nu toe had ik nooit problemen gehad met Kinguin, dus ik hoop dat dit wordt opgelost.

William 15 sep 2023
Reageer
R

Dubbele sleutel en terugbetaling

Ik ontving een dubbele MK1-sleutel en de verkoper vroeg me om contact op te nemen met Steam-ondersteuning, wat onmogelijk bleek te zijn. Steam is onbereikbaar en omdat Kinguin niet gekoppeld is aan ze is het echt onmogelijk om dingen te regelen.. Na 10 uur kreeg ik een terugbetaling, dus ik geef het een 3/5 omdat het me wat zenuwen kostte.

Rick 14 sep 2023
Reageer
P

Verkeerde sleutel ontvangen, geen vervanging

Ik ontving een verkeerde sleutel die het spel niet kon activeren, en Kinguin was niet bereid om deze te vervangen. Mijn klacht werd afgewezen, wat teleurstellend was. En ik heb alles nog eens gecheckt en echt alles goed gedaan.. In tegenstelling tot mijn eerdere positieve ervaringen met Kinguin, voel ik me nu teleurgesteld.

Patrick 14 sep 2023
Reageer
M

Zeer duidelijk en begrijpelijk

Kinguin onderscheidt zich doordat ze duidelijk en begrijpelijk zijn. In tegenstelling tot andere websites, proberen ze je niet te misleiden bij aankopen. Ze geven helder aan wat je koopt en hoe je het moet gebruiken. Bovendien tonen ze duidelijk hoeveel geld je bespaart met hun diensten. Gewoon simpelweg een goede website om je games te halen.

Marik 13 sep 2023
Reageer
S

Uitstekende ondersteuning

De klantensupport was geweldig. Ik had een sleutel gekocht die al in gebruik bleek te zijn. Na het indienen van een rapport kreeg ik mijn geld binnen 24 uur terug, inclusief een extra korting. De hulp en snelle reactietijd waren zeer waardevol. Deze site is zeker te vertrouwen, al jaar en dag!

Sheila 13 sep 2023
Reageer
R

Goedkoop en zonder gedoe

Kinguin biedt goedkope prijzen voor zaken die voordelig zouden moeten zijn, zoals in-game munten, oude spellen en DLC. Ze overstromen hun hoofdpagina niet met nieuwe spellen zoals sommige andere websites doen. Bovendien blijven ze kortingscodes aanbieden die het nog goedkoper maken. Dit is echt een top website die uiterst betrouwbaar is.

Robert 12 sep 2023
Reageer
C

Teleurstellende aankoopervaring

Mijn ervaring met Kinguin was teleurstellend. Ik kocht No Man's Sky, maar in plaats van het spel ontving ik een terugbetaling zonder opgaaf van reden. Vervolgens moest ik een duurdere versie kopen omdat mijn geld als valuta op het platform stond. Deze omslachtige verificatieprocedure was frustrerend en had niet gehoeven.

Charles 10 sep 2023
Reageer
R

Eenvoudige site en service

De Kinguin-website en service zijn zeer gebruiksvriendelijk. Hoewel ik aanvankelijk wat aarzelde omdat ik nog nooit zo'n service had gebruikt, werd mijn game-account direct geleverd en werkte het perfect. Mijn game werd vervolgens als onderdeel van mijn bibliotheek geïnstalleerd. Zeer slim en super handig. Ik zou het zeker opnieuw gebruiken.

Rianne 12 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Kinguin

Er zijn 9 reviews geschreven over Kinguin op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.kinguin.net
  • support@kinguin.net